Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (133)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor -- scuze, super bizi zilele astea...

Nafi -- felicitari, bun venit bebelusului mult asteptat, sa va refaceti rapid, sa aveti laptic si sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Gaby -- si eu la fel patesc cu incheieturile de cand am cu 1000 de kile mai mult ca inainte. Si eu am acum tot cam ca tine, vreo 85+. Targetul meu e de 55 de kile (inainte de prima sarcina aveam 50!!!)

Dayanara -- sotul meu va fi in Madrid saptamana viitoare si as vrea sa imi aduca turron (si duro si blando) -- dar nu stiu daca se gaseste in afara perioadei de sarbatori. Poti sa imi zici daca se gaseste si unde?

Va pup, tre sa fugim la Bible Study!!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Mai fetelor, se pare ca neuronul de noapte e mai odihnit! Prin urmare am ajuns la o cugetare adanca: probabil ca bebele meu vrea sa fie taur! Degeaba am tot vrut eu berbec, ca a avut o luna la dispozitie sa-si faca aparitia, plus circumstante favorizante (col partial deschis, cica! pt care am facut si tratament pe timpul sarcinii, contractii BH la greu, plimbari si zgaltaieli cu masina, romantisme... etc) Colac peste pupaza, ieri m-am apucat de mancat un copanel picant KFC. Bleah! Am crezut ca-mi ia gura foc! Nu stiam cu ce sa mai sting. In fine, dupa asta m-au apucat si mustrarile de constiinta (mai ales ca mai aveam pregatite si alte actiuni in plan) ca vreau sa-l scot cu forta pe iepuras afara, asa ca am abandonat. Daca el (sau DD) vrea sa iasa berbec, mai are azi o sansa, daca vrea sa fie tauras, e foarte bine si asa! Eu nu ma mai bag.

Zilele astea poate voi mai merge la dr sa vad daca totul e ok (lichid, placenta) ca sa nu sufere bebe in vreun fel. In rest stau linistita, caci vad ca e vioi. Mi-a facut aseara niste figuri artistice, dublu axel cu triplu tulup, de ma lasa fara suflare. (Child stie!)

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Si fiindca tot vorbeam de neuroni, fetele cu bebei de 1, 2, 3 luni: cand vin astia din concediu sa-si reia functiile? (Presupun ca dupa nastere se simte o imbunatatire si la "mansarda", nu?)

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Lindal din pacate nicio imbunatatire e chiar mai grav, eu una incep sa cred ca am doar kk si colici in cap in loc de neuroni , deja luna are 7 saptamani, si am momente in care cu greu imi amintesc pe ce strada stau...

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Neata fetelor!
Oanaiacovita,evamika - azi o s dau fuguta la farmacie s cumpar "batistutza",va multumesc!
Ioana28 - desigur k urmatorul v-a fi baietel(sa fie si dorinta sotului implinita de a-i purta cineva numele)
Child - Eu din primele zile de viata ale micutei mele am facut-o cu ser fiziologic la ochisori,deoarece ii curgeau si am facut-o vreo 1 sapt jumate iar acum nu mai avem probleme
In privinta somnului, (atunci cand doarme ziua,noaptea mai mult) - am intrebat-o pe pediatra mea dak trebuie sa o trezesc s manance si mi-a zis k nicidecum,sa o las sa doarma,si cand se trezeste atunci sa-i dau sa pape...

Mami de printesa mica Daria (26.02.2010)
http://marsselyna.hi5.com - pozici cu comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Despre serul fiziologic, la cursul de puericultura, pediatrul ne-a spus sa nu-l folosim la ochi. Adevarul este ca nu l-am incercat pe proprii-mi ochi sa vad cum este, dar banuiam ca nu e prea placut. Daca voi ziceti ca e ok...
Oricum, sper sa nu fie nevoie sa folosesc la bebe.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Neata.Si mie mi-a zis pediatra sa nu folosesc serul fiziologic pentru ochi,doar pentru nasuc.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....10KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

neatza,

ieri am fost la control, a zis doamna doctor ca nu e cazul sa imi fac probleme... ca e depasit termenul pentru ca la ecograf a iesit mai mic bb , maine ar fi termenul dupa ultima ecografie.

aseara am experimentat iarasi niste contractii false, ba la 7 min , ba la 3 min... toata noaptea m-am plimbat la baie...

dimineata m-am trezit cu o preisune jos la burta si la fund...ca si cum as vrea sa fac ceva da nu reuseam... si apoi m-a luat spatele un pic asa...

asa ca .. am facut un dus cald, am pus barbatul sa ma rada si am venit la bucuresti cu el, sunt la birou. pe drum am avut contractii pentru vreo ora la 7 minute si cu dureri de spate.. apoi s-au dus spre 9 minute ... acu astept... nu m-as duce la pital.. ca ma apuca sigur frica, important e ca sunt in bucuresti.

cand am ajuns la birou, am vazut ca am mai eliminat ceva ca albusul de ou, cum mi se intampla de vreo 5-6 zile... dar cu nu curat, asa mai maroniu... eu zic ca e dopul,dar la alex n-am experimentat ...si sunt un pic in dubiu, chiar daca am mai nascut o data..

deci ...voi ce ziceti ...nasc azi? barbatul meu zice ca da , cred ca si-a pierdut rabdarea...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005) si 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

linda, tu vrei berbec, eu vreau sa mai stea sa fie taur! totusi, nu inteleg o chestie. acum dim neti sandu la protv, zicea ca am intrat azi pe 20 in taur??? pe net am cautat si am gasit ca incepe taur si variantele: 20, 21, 22 ???? what??? pai cand incepe frate zodia asta? nu e clar? eu aveam senzatia ca pe 22, asa scrie intr-o revista. cand ma uit in alta, insa vad ca pe 21. eu nu mai inteleg nimic.
oricum eu stau cuminte, joi ma duc la control iar, bebe nu prea e coborat. vedem ce mai zice dr. ieri mi-am luat si kitul pt epidurala... ca a ramas natural cu epi.
va pupic, fetele.

vio asteptand pe bebe 38+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

nico, bafta sa nasti azi!!! cred ca abia astepti sa scapi. eu zic ca azi e!!! facem pariuri?? si cine o sa fie ultima??? miria, tu ce zici???
iti pun si cateva motate!!!!

vio asteptand pe bebe 38+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

PT FETELE DE LA CLUJ, care ma poate ajuta cu un nr de tel al doctorului Miu. Am mare nevoie pt nepotica mea care e tare bolnavioara si de la Bistrita au sugerat sa mergem la Cluj.

In rest, Child, Gaby, pt urari...sunt foarte bine venite si mai tarziu

Vladi, Niki, mersi pt raspunsul despre dureri de cap.Mi-a trecut cu paracetamol, dar e bine de stiut ca pot lua si un nurofen la migrene insuportabile.

Despre dormitul pe burtica, eu nu m-am temut niciodata de riscul de sufocare , nici cu Lucas, nici cu Codrin. Pe burtica doarme cel mai bine cand il supara colicii. L-am pus asa de la 2 saptamani.

LA MULTI ANI tuturor bebicilor care au aniversat 1 luna sau 2 luni in ultimele zile!!

Si noi serbam azi, ca facem 1 luna!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput