Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (133)
Raspunsuri - Pagina 20
briza_marii spune:
Fetelor, v-am zis mai devreme de problemele mele cu bebe Eric..e..si acum o jumatate de ora am vb cu o prietena draga careia ii povesteam pataniile mele, la care ea ma intreaba ce laptic ii dau si cand ii zic NAN1, zice, "vai...dar asta contine taurina!! uita-te pe cutie"...E, da!! are dreptate!! Cum naibi sa pui taurina (substanta care se pune in energizantele de genul RedBull) in lapticul pt bebelusi???? Asa ca a plecat sotul de urgenta la farmacie si a luat Lactana de care am auzit numai de bine. Am sunat pediatru si a zis ca sa incep din seara asta sa dau jumate jumate si de maine seara sa raman doar pe laptele nou.
Sper ca bebe sa se impace bine cu noul laptic si sa nu mai aibe probleme cu somnicu si cu constipatia
Mami de iepuras Eric Mihai
dayanara spune:
briza aici sunt multe feluri de lapte si toate contin taurina:)
stiu cand era ivan mic si urla non stop ca am dat si eu vina pe taurina asta dupa ce am luat mai multe la rand , dar nu are nici.o legatura
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Emilia- foarte frumos ce povestesti tu acolo. Voi mamicile cu 3 copilasi va descurcati minunat si faceti sa para totul asa usor. Multe 

si
pt voi
Roxana- mai am 7 kg in plus fata de greutatea cu care am plecat. Burta s-a retras foarte bine . Am facut o hemoragie maaare din cauza placentei care a fost si ea mare si mi-au masat burta pana am iesit fara din sala de nasteri![]()
Va indiviez pe cele care va apucati de cura. Eu nu pot, daca nu mananc nu am laptic destul asa ca aman slabit ca am falcutze de intretinut
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Fetelor, v-am zis mai devreme de problemele mele cu bebe Eric..e..si acum o jumatate de ora am vb cu o prietena draga careia ii povesteam pataniile mele, la care ea ma intreaba ce laptic ii dau si cand ii zic NAN1, zice, "vai...dar asta contine taurina!! uita-te pe cutie"...E, da!! are dreptate!! Cum naibi sa pui taurina (substanta care se pune in energizantele de genul RedBull) in lapticul pt bebelusi???? Asa ca a plecat sotul de urgenta la farmacie si a luat Lactana de care am auzit numai de bine. Am sunat pediatru si a zis ca sa incep din seara asta sa dau jumate jumate si de maine seara sa raman doar pe laptele nou. Sper ca bebe sa se impace bine cu noul laptic si sa nu mai aibe probleme cu somnicu si cu constipatia Mami de iepuras Eric Mihai |
Am rasfoit un pic netul si uite ce am gasit despre taurina:
"Taurina este un acid aminoetilsulfonic prezent în secretia biliara;. Împreuna cu colina formeaza acidul taurocolic. Se prezinta sub forma de cristale albe, solubile. Acest aminoacid este produs si de organismul nostru, în special în muschi, creier, inima si sânge. O persoana care cântareste 70 kg are în mod natural aproximativ 70 g de taurina distribuita în tot corpul, adica de 70 de ori mai multa taurina decât o cutie de bautura energizanta, care contine 1000 mg.
Uneori, în conditii de stres sau de efort fizic, organismul uman elimina prin urina o cantitate mai mare de taurina si e posibil astfel ca aceasta substanta sa nu mai fie sintetizata suficient. În acest caz putem recurge la consumul unei bauturi energizante pentru a compensa deficitul de taurina;.
Ceea ce poate nu toata lumea stie este faptul ca taurina din bauturile energizante este o substanta sintetica, produsa de companiile farmaceutice si nu este derivata din produse animale, cum ar fi din taur.
Printre beneficiile taurinei în corp: regleaza temperatura atunci când este prea cald sau prea frig, reduce stresul, creste performanta inimii, ajuta la detoxifierea organismului."
Pediatrul ce ti-a spus cand i-ai zis dspre taurina? Banuiesc ca nu stiu toti ce contine LP?
_
Irina PaulaMamica de 8 martie...
kossir spune:
Am reusit sa citesc tot, am raspuns cat de cat in word, dar nu ma mai simt in stare sa copiez si sa modific, completrez. Las pe dimineata. Sunt franta.
Sofia a fost azi putin agitata, n-a prea dormit, a mancat si la o ora jumate dupa masa, dar manca putin, nu stiu ce s-a intamplat. Dupa baica doarme dusa. cred ca era mult prea obosita ca sa doarma si sa manance bine. Intrasem intr-un cerc vicios. Sper sa recupereze.
Fetelro noaptea trecuta mi-a dormit de la 9.30 la 6.30 cand am trezit-o eu sa manance. Si n- a mancat bine, ca a adormit. E prea mult asa-i? Azi o s-o trezesc daca nu ea nu da semne.
Gata, imi pica ochii.
Noapte buna.
http://community.webshots.com/user/kosscar
GabyHila spune:
Bine ai venit pe lume bebe Riccardo! recuperare usoara Nafi! Ma bucur tare ca ai scapat! te citeam in ultimele zile si ma gandeam cu jale ce greu trebe sa iti fie!
Babyangel la multi ani! Primeste te rog cu drag si mai tarziu, ca eu sunt pe alta planeta! cum zice Kossir... chiauna! sa fii sanatoasa impreuna cu copiii si cei pe care ii iubesti!
GabyHila spune:
Castelana bine ai revenit! ma bucur sa citesc ca esti bine si ca iti ies planurile cu dormitul separat! 
Ioanact nu mai stiu daca ti-am urat de bine odata cu intoarcerea acasa, asa ca zic acuma! Sa iti fie fetele sanatoase, voua sa va dea Dzeu putere sa le cresteti mari!
GabyHila spune:
Vreau sa strig si eu de cine imi e dor sa citesc: Andira, Oanka, Rebiana, Dianami, Asteropi, Ramy77? Haideti mai fetelor, sa intre odata bb`ii vostrii in ritm ca mi-e dor de gasca!! 

Dayanara
!
E cam ora de papa a lu Joy si vad ca nu da semne ca s-ar trezi! sanii mei stiau ei bietii ca e rost de papa si au inceput sa curga de m-am trezit o balta de laptic! Acuma am mirosit si eu cum e sa mirosi a lapte! Am incercat sa mulg putin cu mana sa ii detensionez si odata ce le-am dat drumul au curs in biberon 100 ml!!!!!!!
Honeybaby sa stii ca si eu bag ca sa mentin falcutele chitaitorului! ba chiar ma ingrasasem la un moment dat! asta e! revin eu!
Problema mea e ca ma dor genunchii si incheieturile ca nu e obisnuit corpul meu cu greutatea asta! Joi ma duc la curs de belly dance... de abia astept!!!
in mai imi incepe si abonamentul la inot si asa mai sper si eu macar vreo 5-10 kg sa dau jos cat mai alaptez! dupa aia setez target sa ajung la 65 de kg! adica 20 in minus fata de acuma!>... wowww!!!!:(
Mi-a venit comanda pt rama pt amprementele chitaitorului facute in mulaj! NEBUNIE! Imi place de nu mai pot!!! de abia astept si poza si va fac o poza sa vedeti cum arata! Vazusem pe net la mothercare, dar fata de 20 de lire cat e in Inglitera aici e 300 de lei! Am gasit la pret decent si f misto la bebelusultau punct.ro! Mai luasem eu de acolo ceva chestii de alaptat! Mi=a ramas material si mi-am facut talpicile ei sa le agat in pomul de Craciun!!!
GabyHila spune:
Kossir eu zic sa nu te agiti ca se regleaza ea! e mult intradevar cat a dormit, dar eu zic ca se trezea daca ii trebuia papica! si eu scrisesem acuma cateva zile ca sunt chiauna si ca papa alandala! dupa 3 dupa masa incepe haosul: mananca si la 10 minute odata si nu am cu cine sa ma inteleg! urla ca din gura de sarpe si nu adoarme decat la titi!
eu am rezolvat problema in una din dupa mese mulgandu-ma si dopando efectiv cu lapte in biberon! A mancat 110 ml in plus fata de ce papase ea, am infofolito sa i se para ei ca e tare caldura si am leganat-o pana a adormit! 4 ore nu i-am auzit chitaitul!!!
Eu imi doresc sa se regleze somnul toata noaptea pt ca simt ca in curand nu mai exista cuplu intre mine si Boga! oricat de tare ma stradui sa par iara iubita si nu mamica, cred ca o vede imediat pe Joy cand ma vede pe mine! de
au fost asa cateva, ca sa nu zic ca nu au fost si in rest...
Honeybaby arati BESTIAL! Nu imi e ciuda ca tu si gravida in 9 luni aratai ca mine la 3 luni!!! m=am uitat la poze cu copila ta minunata! arata f fetita. nu stiu daca are vreun sens dar ce zic, dar e gratioasa! pe mine inca ma mai intreaba lumea!! e baietel nu???
Maine mergem la vaccinul de 2 luni, facut aproape la 3! Pentaxim cu vaccinul de hepatita b! sper sa am putere sa o tin maine sa nu urle!! o doamne ce mila imi e de ei! oare nu o pot tine la titi si sa ii dea cat e la titi? poate nu se supara asa tare!
M-am intins toata pagina si maine dimi schimba cineva capitolul. sper sa citeasca fetele!
Pup pe Ella! De posturile tale imi e f dor!!!!!!
briza_marii, Delia13, michelle sf, nemary, stefimic (fica`ta e o nebunie de fetita asa e de frumoasa), Yaya
Andra_s! si pe toate cele ce le-am uitat la ora asta! ce dor imi e sa haladuiesc cate o zi pe forum!....
GabyHila spune:
Vladi uitasem sa iti multumesc tie pt pm cu detalii! Perfectionista ca de obicei:) o sa aplic parte din ce ai scris!!!
Pupici, chiar ma duc la somn!
Gaby