Hai wapi,linda,nino! Bravo nafi! Iepu 2010! (133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Linda - din experienta mea poti sa faci orice, nimic nu merge. Bebe vine cand vrea, sau poate al tau nu e capos ca fimea. Berbeaca pur sange ce sa mai

Irina- nici macar nu trebuie numele societatii unde lucrezi sau ceva de genul ??
Eu nu am trecut pe acolo de 10 ani asa ca nu are nimic despre mine decat povestile alor mei .

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Legat de expunerea la soare - eu stiam ca pana la un an nu e recomandat, pentru ca bebe nu se poate proteja.

Wapi 40+ &Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Gata, ies la plimbare. Va pup pe toate!
Sotul este cooperant, cat despre mancarea picanta... in afara de ceapa si usturoi nu prea le am cu condimentele. Ce ar trebui, piper?

Denisa, macar de ar fi berbec, ca de miercuri incepe taurul.
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Multumesc fetelor pt urarile frumoase. Uite cate un si o la fiecare!

Oana, este crema pt bebei de la Chicco c factor mare-50.Eu din asta am folosit si la Lucas. Nici eu nu il feresc de soare si stiu ca e benefic pt fixarea calciului.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Cand putem scoate bebeii in chelia goala afara??
Bebeluna are o mare problema cu caciulitele. Desi ii pun caciulite subtiri tot protesteaza si se freaca pana se irita pe frunte de la ele. In plus si traspira foarte tare de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

BRAVO NAFI!!! BUN VENIT PE LUME RICARDO
Nu am prea mult timp la dispozitie... Mara e bine, maine mergem la vaccinul BCG (au avut dreptate fetele: forma de prezentare este de o sg fiola -10 doze).

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

denisa eu dusesem acum cateva luni o adeverinta cum ca sunt angajata si se platesc asigurarile, probabil din cauza asta nu mi-a mai cerut. daca tu nu ai mai fost demult probabil iti va trebui si aia.
oana dura o ora si jumatate la inceput pt ca eram obligata sa ii dau o anumita cantitate la 3 ore avand in vedere ca el era prematur si 3 sapt statuse numai pe perfuzii cu glucoza fara mancare deloc, si era mare chin sa manance cantitatea aia...iar acum dureaza cam la fel pt ca de 2 sapt ma chinui sa schimb nan-ul din cauza de constipatie si laptele nou pe care mi l-a recomandat pediatrul respectiv novalac it nu ii place deloc si are si colici mai mari de la el, asa ca imediat ce trec de proportia de juma-juma nu mai vrea sa manance si urla si ne chinuim de am mai imbatranit cu 100 de ani . deja nu mai stiu ce sa fac, cu noul lapte are un scaun pe zi, ce e drept cu plansete dar macar nu mai folosesc supozitor, insa nu ii place, asa ca de 2 sapt am ramas intepenita cu 2 tipuri de lapte si odata la cateva zile tot incerc sa maresc doza de lapte nou si sa o micsorez pe cea veche dar nu reusesc deloc...

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

PTR Oanacacovita
Creme ptr bebei gasiti in farmacii la gamele dermato Avene pediatric, Klorane,Mustela, Uriage si cred ca cel mai bine ar fi sa luati factorul maxim 50+.Ca masura de protectie cat ii plimbati in carut puteti sa cumparati umbrelutele acelea speciale ptr carut sunt detasabile si se regleaza in orice pozitie ....se gasesc in supermaketuri.

PTR MARSY BABY
Batista bebelusului mi se pare eficienta ...eu am folosit-o pe la 3-4 sapt cand Eva avea nasucul infundat si nu respira prea bine.I-am pus intai ser fiziologic in nasuc ptr a inmuia mucisorii....am lasat vreo 2 minute si apoi am inceput sa aspir....aspiratorul l-am dat pe minim initial apoi pe mediu ca mi se parea ca nu aspira prea bine.Nu o folosesc zilnic, doar cand cred ca respira greu.Batista bebelusului am luat-o din Frmaciile Dona costa cam 50ron.

Mergi la inceput

Rebiana - mai e valabila oferta cu vaccinele ramase sau ai gasit sa le "dai" ?
Ma gandeam sa facem maine un drum pana la targoviste daca o sa poate sotul.
Voi la ce ora va duceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

ptr AMI 84
Foarte intersant articolul tau....asa am gasit explicatie ptr unele plnasete ale bebelusei...chiar dc mie mi se pare ca are tot ce-i tb ea tot plange...dar plange ptr ca asa tb sa planga...asa se exprima ea.
ptr.Rebiana
Imi pare rau ca am avut dreptate cu vaccinul si ca e doar o sg fiola...oricum merci ptr intentie stiu ca dc ar fi fost doze individuale ne-ai fi ajutat.Succes la vaccin maine sa nu o doara si sa nu planga.

Mergi la inceput