Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, afibebe

Sabina, ce simpatic este Gheo.

Noi am fost la un botez ieri, sincer parca nu-mi venea sa cred cat de micuta era printesa, ma intrebam daca si Cristi era asa de mic...normal ca da, dar a trecut asa repede timpul....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!
e o zi minunata la busteni.

ceea ce va doresc si dumneavoastra:)

Erina, sanii moi sunt ceva firesc, se regleaza productia si a trecut peste un puseu de crestere. Si eu la Sofia m-am panicat rau cand am avut prima etapa de sani moi, m-a linistit doctorita Cul cer din fercire (cu explicatia de mai sus).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi, ce vreme frumoasa e azi, ce pacat ca de maien se face iar frig

Sabina ce dulce e Gh. o duminica frumoasa sa ai si tu in peisajul mirific

AfibebeLa multi ani!

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara si de la noi.
Afibebe, la multi ani. Sa fii sanatoasa si ai parte de toata fericirea si bucuria din lume alaturi de cei dragi tie!

Vremea a fost frumoasa pacat insa ca noi nu am putut profita de ea.
Astazi Alex a facut din nou o criza. De ceva vreme incoace are niste dureri teribile de burtica, ca un fel de colici, care dureaza in jur de o jumatate de ora, foarte dureroase la inceput si care scad apoi in intensitate. In fine, astazi dupa criza am fugit cu ea la spital, ne era teama sa nu fie vreo criza de apendicita.
Ne-au tinut la eco, o ora, iar rezultatul ne-a bulversat. Dupa spusele ecografistei, Alex are niste calculi(pietre) la ficat si o multime de chisturi de vreo 2 cm in burtica. Maine dis -de -dimineata mergem la tipa care a operat-o pentru o a doua opinie. Sa vedem ce va fi, eu nu imi mai gasesc linistea, am o stare de tot kk si de cand am venit ma doare capul ingrozitor.
Maine ar trebui sa fie prima zi de cresa pentru Andrei. Nici nu a inceput bine , ca abia astept sa se termine ziua de maine. Ma rog sa va pot da vesti bune maine.
Tineti-ne pumnii sa nu fie ceva rau!
Seara buna!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Buna seara si de la noi.
Afibebe, la multi ani. Sa fii sanatoasa si ai parte de toata fericirea si bucuria din lume alaturi de cei dragi tie!

Vremea a fost frumoasa pacat insa ca noi nu am putut profita de ea.
Astazi Alex a facut din nou o criza. De ceva vreme incoace are niste dureri teribile de burtica, ca un fel de colici, care dureaza in jur de o jumatate de ora, foarte dureroase la inceput si care scad apoi in intensitate. In fine, astazi dupa criza am fugit cu ea la spital, ne era teama sa nu fie vreo criza de apendicita.
Ne-au tinut la eco, o ora, iar rezultatul ne-a bulversat. Dupa spusele ecografistei, Alex are niste calculi(pietre) la ficat si o multime de chisturi de vreo 2 cm in burtica. Maine dis -de -dimineata mergem la tipa care a operat-o pentru o a doua opinie. Sa vedem ce va fi, eu nu imi mai gasesc linistea, am o stare de tot kk si de cand am venit ma doare capul ingrozitor.
Maine ar trebui sa fie prima zi de cresa pentru Andrei. Nici nu a inceput bine , ca abia astept sa se termine ziua de maine. Ma rog sa va pot da vesti bune maine.
Tineti-ne pumnii sa nu fie ceva rau!
Seara buna!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Valentina, Doamne Ajuta sa fie totul bine!
Imi imaginez ce e in sufletul tau. Poate s-a inselat primul dr si situatia nu e asa de rea cum s-ar parea.

Te imbratisez si iti doresc numai bine.

[ M-au necajit niste discutii cu sotul-mi-ar trebui niste mega tigai plus ca regret ca nu ma pot disciplina sa ma odihnesc sa nu mai fiu super woman. Sper sa nu aiba urmari mai tirziu dar nu e a buna cu efortul pe care l-am facut imediat dupa nastere. Trebuia sa ma odihnesc si abia acum dupa 6 saptamini sa incep sa fac treaba in ritmul dinainte.

Zilele trecute rideam singura de mine. Mergeam cu bebelusul in marsupiu, am unul in care sta la orizontala, cu Daria de mina si cu rucsacul in spate in care indesasem fructe, piine, lapte si o bagehta frantuzeasca lungaaa...SabinaY ce mai. aratam ca un samurai manga cu "sabia" aceea in spate.

Ma urasc ca in ultimul timp sunt irascibila din cauza oboselii, mereu pling si nu vreau sa ii imprim Dariei natura mea pacatoasa. Ar trebui sa ma vada vesela si zimbitoare TOT timpul. Saracuta deja spune:mama e supalata.

Na ca m-am plins

Luy si fetele care veti avea al doilea bebelus menajati-va cit puteti. Eu am ajuns la capatul puterilor (imi e si mila de Daria si vreau sa ii ofer un program variat, sa iesim dar ar trebui sa ma gindesc ca amindoi au nevoie de o mama sanatoasa).

Valentina, stiu ca tu nu ai chiar nici un ajutor cu cei doi copii. Poate micile tale probleme de sanatate vin de aici.

Piciulika, sunt sigura ca ati petrecut frumos la munte. Mi-a placut mult gradinita cu obloane verzi.

Yaia imi place mult ca esti activa in timpul saptaminii, ce bine ca Tudor a inceput gradinita asa devreme. Pupam frumosul pe care mi-l imaginez mereu sarind vesel in baltoace.

green]Prisi am vazut-o pe micuta Picasso.

Sabina[/green] am reusit sa ma odihnesc mai mult si parca s-au mai umplut si sinii.Foarte dulce Gheo cu tenul albatu.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, lasa certurile si baga somn!

val;emtina, tare rau imi pare de ce aud.
ma rog sa fie bine la cea de-a doua opinie. Draga de Alexandra.
va pup tare si va incurajez.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutari si de la noi!!
Bine, voiosi si sanatosi!!! Tocmai ce am venit de la party ul nasicului mic. A facut 2 ani . A fost super; copii, distractie si veselie.
Am fost si vineri la o zi de nastere la Mc, insa lui Cris nu i-a placut. Am stat maxim 40 min...In schimB azi, a fost in largul lui, desi a refuzat somnul de pranz.
Apropo de somn, in ultimul timp ar face orice sa nu doarma la pranz.
In rest suntem f bine. Eu m am hotarat sa ma duc la reuniunea de 10 ani de la finalul liceului, asa ca trebuie sa dau jos vreo 2-3 kg. Abia astept, se face cu intreaga promotie
Va pup pe toatele si pe totii!!! Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata , poftiti , sa va energizati. Pe mine lasati-ma doar s-o miros

Yaia, Erina, multumesc ! Si de data aceasta noi nu avem absolut nici o preferinta in privinta sexului bebelusului. Nu ne dorim decat sa fie sanatos.
Vineri, cand ne intorceam de la gradi, pe langa mine si Maria a trecut o doamna care impingea un carucior cu un baietel de 1-2 ani, iar de carucior se mai tinea si un baietel de vreo 4-5 ani. Si pentru ca-i observase si Maria, m-am gandit ca-i o ocazie potrivita sa tatonez terenul in privinta bebelusului. Si-i zic: 'Uite, n-ai vrea si tu un fratior ?' La care ea imi raspunde : 'Da, o surioara ! Fetitele au surioare si baietii fratiori.'

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 16+

Mergi la inceput

Valentina , off, la voi nu se mai termina
Tinem pumnii sa primiti vesti bune astazi, iar a doua opinie sa va linisteasca. Sanatate multa !
Mult succes lui Andrei ! Sper sa se obisnuiasca repede la cresa, iar tu sa nu stai prea mult pe bancuta.

Mergi la inceput

Sabina, da-i lui Gheorghe multi pupici de la noi . Felicitari pentru articol

Roxali, imi pare rau ca s-a prelungit situatia aceasta neplacuta. Multa putere si incredere in tine !

Erina, ba-ta-i-ta ! Lasa organizarea si mai acorda-ti si tie cateva momente de relaxare ! Si pe mine ma enerveaza dezordinea si am tendinta sa fac tot timpul cate ceva in casa. Dar oricum am ajuns la concluzia ca nu mai fac fata si am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea si situatia. Copiii nostri sunt fericiti daca au mame sanatoase la minte si trup si disponibile pentru ei.
Fruntea sus, o sa treaca si perioada aceasta grea ! S-a adunat multa oboseala la tine... Profita de tot ajutorul pe care ti-l pot da bunicii Dariei.

Mergi la inceput