Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Va multumesc pentru rapunsuri. Eu am nascut prin cezariana si am avut probleme cu alaptatul in sensul ca mi se parea ca nu am lapte suficient, ca fetita nu poate sa suga, ca nu se satura etc etc etc.Aproape ca imi venea sa renunt dupa primele incercari.Mi s-a spus sa mai insist caci asa e la cezariana...Am zis sa mai intreb si eu...

TINA,cu(20+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Voi cu mancatul cum stati?

Azi nu mi-a fost foame deloc, dar am mancat pt bebe. Parca n-as manca nimic

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

V-am pupat, plec taras la dentist , mai vb maine

Bafta fetelor care merg la eco

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

ionela, curaj, tinem pumnii

Kiti, 15+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna fetelor!
Se vede ca a inceput o noua saptamana.Sunteti mai vorbarete..in week-end e cam pustiu pe aici.
Didadi felicitari pentru printesa!

Lora te asteptam cu vesti bune!

Mai fetelor am ramas masca cand am vazut ce preturi sunt in Ro pentru nasteri.Preturi dea dreptul nesimtite.Aici am inteles ca o cezariana la cerere (mai rar cand se aproba asa ceva) costa intre 1000-1500 de euro.Ma tenteaza sa solicit si eu ...mi frica de nastere normala

18 + Eric Joshua
(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Office,NU!!
Poate par dura,dar eu cred ca orice mama care-si doreste cu adevarat sa alapteze,o poate face cu succes!! Inceputul poate fi greu si nu conteaza asa de mult metoda prin care nasti. E bine sa te informezi cat mai bine,inca din timpul sarcinii si sa nu asculti vocile cu experienta,care-ti soptesc ca nu-i bun laptele,ca iti chinui copilul sau ca puiul e nesatul.Copilulu alaptat la san mananca mai des si-bine e-sa ii dai sa manance,ori de cate ori cere.In alaptare nu exista regula orelor,a unui interval de timp necesar intre mese.Primele zile sunt cele mai grele,daca mai faci si furia laptelui si mai ai si cateva "binevoitoare" in preajma,poti sa zici pas alaptarii..La inceput,nici mama,nici puiul,nu prea stiu cu ce se mananca toata treaba,dar prin practica,invata amandoi.Stiti voi-practica e mama invataturii! Moaaamaa..nu ma bagati in subiect,ca sunt in stare sa scriu un roman! Daca vreti sa va mai povestesc,imi ziceti voi,da?! Poate ma ajuta si Nerantula la capitolul asta!!
Eu am facut cezariana la 35 de saptamani,laptele a venit asa de greu,incat nici nu va puteti imagina prin ce chinuri am trecut,lui Mihai nu i se formase reflexul suptului,dar nu m-am lasat si am reusit!Va spun-nimic nu-i mai frumos pe lume,decat sa-ti hranesti puiul cu laptele tau!! Te simti cel mai important om de pe pamant!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

-plecaciuni pline de respect! Credeam ca eu sunt singura "dementa" a alaptarii!

Tot prin cezariana am nascut si o saptamana n-am avut un strop, a trebuit sa-i dau lapte praf ca nu crugea nimic, oricat trageam. Si am tras cu pompa, cu mana, cu gura chiar( puteti sa radeti dar atat de mari erau sanii ca-mi ajungeu la gura) si pana la urma am reusit. Am renuntat la laptele praf si am alaptat pana la 2 ani si 1 luna. Asa ca nu va faeti probleme, unde e vointa e si putinta! Din pacate sprijinul pt alaptat e atat de mic in Romania ca e usor sa te pierzi pe drum

fianna cu printisorul Matei

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

N-am reusit sa citesc decat ultimele 2 pagini, poate recuperz mai incolo. Eu de ceva vreme am dureri ca la ciclu, destul de slabe dar constante. Asa ca am hotarat sa ma duc iar la doctor, sa nu mai astept saptamana viitoare si am fost azi.

Mi-a facut si eco si bebe e bine, are 14,2 saptamani, l-am vazut si in 4D dar a stat numai cu picioarele incrucisate asa ca nu stiu daca e putza sau nu. Mi-am facut eu testul calendarului chinezesc care imi zice ca-i baiat dar aseara am visat ca o sa fie fata, asa ca inca mai sper Poate ni se arata saptamana viitoare!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Didadi felicitari pentru fetita!
Fianna ma bucur ca bebe e ok. Sigur afli tu curand ce culoare are caruciorul.
Sigur si-a mai vazut cineva ingerasul zilele astea dar am uitat complet cine-i....SORRY.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fianna

N-am reusit sa citesc decat ultimele 2 pagini, poate recuperz mai incolo. Eu de ceva vreme am dureri ca la ciclu, destul de slabe dar constante. Asa ca am hotarat sa ma duc iar la doctor, sa nu mai astept saptamana viitoare si am fost azi.

Mi-a facut si eco si bebe e bine, are 14,2 saptamani, l-am vazut si in 4D dar a stat numai cu picioarele incrucisate asa ca nu stiu daca e putza sau nu. Mi-am facut eu testul calendarului chinezesc care imi zice ca-i baiat dar aseara am visat ca o sa fie fata, asa ca inca mai sper Poate ni se arata saptamana viitoare!

Fianna, ti-a dat doctorul tau vreo explicatie pt acele dureri?
Te intreb pt ca de vreo 2 zile am si eu aceleasi simptome, pe jos , ca de CM. E asa ca o durere difuza acolo, si ma gandeam de unde vine? EU am programare abia pe 3 mai.AM luat no spa si vad ca a trecut, dar totusi ma gandeam ca ar tb sa existe o explicatie!

14+

danaisa20 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

scuze! fianna am reusit si eu performanta de a scrie mesajul meu in continuarea mesajului tau. dar ma gandesc ca te prinzi tu si poate imi dai si un raspuns.

danaisa20 13+

Mergi la inceput