Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
ionela.n spune:
Lora, bafta la eco, sa vii cu vesti bune 
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
LoraG76 spune:
Klarisse, inarmeaza-te tu cand mergi sa nasti cu garmastan si bepanthen, pentru sani, ca de excitatie nu-i cazu'...am auzit si eu, da' n-am experimentat, sincer. Pana se formeaza canalele bine si mamelonul am avut si sange la un san, dar apoi a mers totul super! 
Lora, mami de Iustina si 
20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
clary spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui LoraG76
Clary, sincer nu mai stiu unde scrie acum, dar stiu sigur ca asa e. Caut maine si-ti spun, acum plec la eco si-s neuronii ametiti.. ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 20+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Multa bafta la eco Lora!

19+http://picasaweb.google.ro/CLAUDIASTATE/CUNUNIECIVILA21032010#
http://picasaweb.google.ro/claudiastate/Maneciu2010#
LoraG76 spune:
Multumesc, fetelor! 
didadi, felicitari pt. fetita!
Lora, mami de Iustina si 
20+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
Lora

Office - eu am nascut natural, dar greu si abia in a cincea zi am inceput sa am laptic, pana atunci, uscat ca in desert
. Dar nu am renuntat, am baut ceaiuri de chimen, anason si Galctogyl. Pe asta il rodeam ca pe bomboane, nu il mai dizolvam in nimic
. Si am reusit. Am alaptat pana la 7 luni, ca apoi am inceput lucrul si a scazut productia de laptic/boobs si piticul a renuntat singurel.
Prietena mea a nascut prin cezariana si a alaptat pana la 2 ani.
Kiti,
15+ si mami de Vlad (15.05.2006)
ionela.n spune:
N stiu cum va simtiti voi, dar mie imi e somn de ma dor ochii 
Dupa serviciu trebuie sa merg la dentist
sa-mi puna o plomba. Am un sentiment aiurea, ma rog sa nu ma doara
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
Klarisse spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor

Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
zozela spune:
Office,NU!!
Poate par dura,dar eu cred ca orice mama care-si doreste cu adevarat sa alapteze,o poate face cu succes!! Inceputul poate fi greu si nu conteaza asa de mult metoda prin care nasti. E bine sa te informezi cat mai bine,inca din timpul sarcinii si sa nu asculti vocile cu experienta,care-ti soptesc ca nu-i bun laptele,ca iti chinui copilul sau ca puiul e nesatul.Copilulu alaptat la san mananca mai des si-bine e-sa ii dai sa manance,ori de cate ori cere.In alaptare nu exista regula orelor,a unui interval de timp necesar intre mese.Primele zile sunt cele mai grele,daca mai faci si furia laptelui si mai ai si cateva "binevoitoare" in preajma,poti sa zici pas alaptarii..La inceput,nici mama,nici puiul,nu prea stiu cu ce se mananca toata treaba,dar prin practica,invata amandoi.Stiti voi-practica e mama invataturii!
Moaaamaa..nu ma bagati in subiect,ca sunt in stare sa scriu un roman! Daca vreti sa va mai povestesc,imi ziceti voi,da?! Poate ma ajuta si Nerantula la capitolul asta!!
Eu am facut cezariana la 35 de saptamani,laptele a venit asa de greu,incat nici nu va puteti imagina prin ce chinuri am trecut,lui Mihai nu i se formase reflexul suptului,dar nu m-am lasat si am reusit!Va spun-nimic nu-i mai frumos pe lume,decat sa-ti hranesti puiul cu laptele tau!! Te simti cel mai important om de pe pamant!!
lui Mihai si
cu
!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Da, si e tare fain sa ai un medic ce sa iti explice tot ce se vede acolo, ca eu sunt cam chioara, se pare... si de plans si de toate... ![]() Office, uite ce mi-au spus la 1 februarie de la Euroclinic: "Pentru a naste in Euroclinic, sarcina trebuie monitorizata de catre un medic din cadrul spitalului, sau un medic ce are contract de colaborare cu Euroclinic. Pretul estimativ al unei nasteri pe cale naturala este de 7500 lei, iar pretul estimativ pentru o nastere prin cezariana este de 9500 lei. In aceste preturi sunt incluse onorariile medicale, 3 zile de cazare, 3 mese pe zi, consumabile. Veti sta in camera impreuna cu copilasul dumneavoastra." Adica in februarie era 7500, iar acum o luna 6500?? 17+ |
LilianaR: Am gasit acest articol din ziar datat aprilie 2010.La sfarsit scrie si despre nasterea la Euroclinic.Am verificat si e-mailul primit si cu siguranta scrie 6.500 ron.
http://www.estiri.ro/stire/actualitate/6/26355/cat-o-costa-pe-o-femeie-sa-nasca-in-romania/0/
TINA,
cu
(20+) si
fetita(2 ani)

uta28 este