Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo misiune indeplinita voila pozici cu patutul: http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in32 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:7 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Sa folositi sanatosi patutul !
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

Onana spune:
Mary, multumim,
cred ca de miercuri incolo poa' sa vina bebeloiu', daca vrea, pana atunci poate scap si de raceala...
Lauriciu, legat de epiziotomie, pe mine una ma doare si se umfla perineul daca sunt constipata, in mod normal nu am probleme..Insa ma gandesc cu groaza ca urmeaza o alta taietura in zona si stiu ce greu a fost cu refacerea prima data
Dar le trecem noi pe toate, sanatoase sa fim si bebeii asisderea!
Murica, felicitari pt bebelina mare si grasuna (desi poate e si lungana, nu neaparat grasuna), pare ca l-a intrecut pe bebeloiul meu
, sa stea la caldurica pana joi
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
37+ Tudor
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui gabriela_s nu stiu ce sa fac cu contractiile astea ca nu imi plac deloc.cred ca maine dimineata dau o fuga la spital nu mai stau pana marti seara...![]() Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2![]() Blog de mama si nu numai |
Dar cat de dese sunt contractiile si de care sunt ?
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

Onana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madamar
Sorana, AVEAM SA INTERVIN ORICUM SA ITI SPUN K TANTUM VERDE mi-a fost recomandat in farmacie la inceputul sarcinii dar in prospect scrie ca e interzisa administrarea in sarcina si alaptare,... Marlena (Mary) 34+cu minune de Tudor Mateo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 5 saptamini ![]() ![]() Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel! |
Mary, eu am observat ca farmacistele sunt muult mai prudente ca medicii in a-ti recomanda ceva in sarcina, ma mir ca tie ti-a dat Tantum. Insa daca l-as intreba pe dr meu, precis mi-ar zice ca e ok, el a fost f permisiv cu medicatia in sarcina, paracetamol la liber, chiar si cate un nurofen la nevoie, tratament cu augmentin in primul trimestru, etc Oare stiu ei mai bine (ginecologii) sau se gandesc mai mult la mama decat la bebe?
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
37+ Tudor
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui nikolett2445 Gabriela stiu ca acel vaccin a fost retras de pe piata,daca nu ma insel,ceva in genul asta am auzit cu siguranta fetita mamei NIKOL 35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)AMR 4 saptamani |
Intr-adevar a fost problema cu rotarix-ul.
Eu una dupa ce s-a intamplat nu l-as face.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui murica Salutare fetelor Noi am fost la ultima echo vineri, bebitza mare si grasa, peste 3600 g, sper sa stea in burta pana joi pt ca deja se prezinta ca un copil de 40 de saptamani. Dumnezeu sa ne aiba in grija pe toate, sa ajungem cu bine sa ne tinem puii in brate. ![]() Hai LAURA SI BEBE ![]() ![]() Murica, maine 38 de saptamani cu Evelyne Te rog Doamne adu-o pe lume cu multa sanatate, bucurii si impliniri |
Felicitari Murica pt asa bblina mare.

Joi scoatem pt tine agitatele

Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

bubu30 spune:
Laurita tu stii ora sau perioada din zi la care va fi operatia ?
Sau e posibil sa stai mai multe ore in asteptare ?
Oricum bafta multa !
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui Onana Mary, eu am observat ca farmacistele sunt muult mai prudente ca medicii in a-ti recomanda ceva in sarcina, ma mir ca tie ti-a dat Tantum. Insa daca l-as intreba pe dr meu, precis mi-ar zice ca e ok, el a fost f permisiv cu medicatia in sarcina, paracetamol la liber, chiar si cate un nurofen la nevoie, tratament cu augmentin in primul trimestru, etc Oare stiu ei mai bine (ginecologii) sau se gandesc mai mult la mama decat la bebe? Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor |
Asa este, doctorii sunt mult mai permisivi cu medicatia pt ca nu au studiat in facultate medicamentele nici 10 % din cat le studiaza farmacistii si nu cunosc reactii adverse, contraindicatii, precautii si interactiuni, ei stiu doar pt ce sunt indicate.
Eu toata sarcina am facut cum am stiut eu si nu cum zicea medicul, in privinta medicatiei.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

arturicii spune:
hello
ehe, Sabina, expresia mea favorita, cand imi cer pruncii toti de-odata (si inainte de Sabina amandoi de-odata), este: of, de ce nu m-a facut mama caracatita!
Eu cu gemenii am incercat pe cat posibil:somnul, masa, plimbarea, leganatul, etc, la amandoi de-odata;
Si, ai dreptate, daca am putut eu, tu sigur o sa poti; ai mare sansa cu Ale, ca se poarta asa; uite, baietii nu au nici o interactiune cu Sabina, si daca au, sunt departe de ce povestesti tu ca face Ale; eu as "premia-o" cat de des.
Eu, acum o ora, stateam cu Sabina la alaptat si cu mana libera jucam cu baietii un joc inventat de ei....
Cadouri ptr baieti-pai daca sunt cu ei la cumparaturi, sigur ca e musai sa primeasca si ei ceva; insa cum am terminat cu cumparaturile repede (primind hainutele de la mamica respectivs, nu am avut de luat prea multe) am scapat mai usor si cu baietii.
Rocsy, a mancat la 11 apoi la 1; dupa masa de la 1 i-am pus saculetul cald langa ea (Sabina, si saculetul nostru e mare insa nu il pun pe ea, ci langs) si......a dormit pan la 6!!!!!!!!!!!!!!!!! Deci, super noapte!!!
Laurita

Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Madamar spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Onana
Mary, eu am observat ca farmacistele sunt muult mai prudente ca medicii in a-ti recomanda ceva in sarcina, ma mir ca tie ti-a dat Tantum. Insa daca l-as intreba pe dr meu, precis mi-ar zice ca e ok, el a fost f permisiv cu medicatia in sarcina, paracetamol la liber, chiar si cate un nurofen la nevoie, tratament cu augmentin in primul trimestru, etc Oare stiu ei mai bine (ginecologii) sau se gandesc mai mult la mama decat la bebe? Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor |
Se poate, pt ei sa conteze asa cum au jurat, primul pacient care e mama...zic...Nu stiu.
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

(11.01.2007) si 
, n-am facut mare lucru, din 3 farmacii la care am fost nu am primit decat hexoraletten si un spray naturist cu salvie; cica nu e voie tantum verde in sarcina
si nici propolis, ca cica da alergii la bebe
(15 MAI 2006)