Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
murica spune:
Salutare fetelor
Mai am de recuperat cu cititul, dar azi in mod special am intrat sa iti urez, draga Laura, mult curaj maine la cezariana, sa te ocroteasca bunul Dummezeu si Maica Domnului sa fie cu tine, sa vina bebe cu bine pe lume, cu mare bucurie si impliniri. Tinem pumnii si ma gandesc la tine. Acusica urmez si eu.
Noi am fost la ultima echo vineri, bebitza mare si grasa, peste 3600 g, sper sa stea in burta pana joi pt ca deja se prezinta ca un copil de 40 de saptamani. Dumnezeu sa ne aiba in grija pe toate, sa ajungem cu bine sa ne tinem puii in brate.
Hai LAURA SI BEBE 

Murica, maine 38 de saptamani cu Evelyne
Te rog Doamne adu-o pe lume cu multa sanatate, bucurii si impliniri
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remy_mv Bubu30 hai ca trece vremea, maine poimaine faci 37-38 de saptamani. Iti tin pumnii sa ajungi cat mai departe cu sarcina. Pentru mine mamicile de gemeni sunt adevarate forte![]() 35+ cu cat un ghemotoc |
Iti multumesc pt incurajari

Doamne ajuta sa ai dreptate

Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

Madamar spune:
Bun gasit dragelor!
Am trecut mai devreme pe aici dar cum netul imi facea figuri, am refuzat sa mai pierd timp: sa va citesc de-acum deci:)!
Onana: Doamne Ajuta sa ai o saptamina minunata si sa iti tii puiul in brate atunci cind iti doresti! Sa iti urez sa nasti pe epilat proaspat?
. Nu, dar te las sa iti doresti tu orice!
Artu, imi pare rau pentru starea continua de oboseala: empatizez cu tine si parca ma simt la fel

. Insa nu am voie, asa ca te las pe tine sa iti revii, pentru a-ti urma noi, celelalte!
Nikolett: la maternitatea unde nasc si eu si Anamariam a recomandat ca in preziua cezarienei sa consume dupa-amiaza mincare lichida, deci nu carne sau alte chestii. Despre supozitor cu glicerina au spus ca nu e nevoie, ca fara clisma nu scapam... neplacut, nu? Eu nu am mai fost supusa procedurii si aud ca nu e deloc placut. Eu ma gindesc si la faptul ca ar putea sa ma murdareasca, sa miros, asa am o imaginatie!...
imi pare rau pentru starea ta, si eu am faut mofturi... credeam ca numai eu gasesc resurse de plins...si mai ales credeam ca numai eu am ne/voie, insa vad ca si mamicile la a doua sarcina simt cam la fel...
Reallaura: TINEM PUMNII SI INCEPEM GALERIA PENTRU MIINE!!!!
H

A

I
H

A

I
LAURITA
CULOAREA: nici eu nu mai stiu!
, daca ma crezi!
ieri am vz-ut coraille, azi dimi cafea cu lapte, pe la prinz mai roz, fct. de cum bate lumina, si daca e naturala sau artificiala, asta in conditiile in care am vrut sa fie capuccino!!! Sunt derutata si eu
!
Sabina, un
ca sa remontam mamica! Mai spune-ne despre operatie, daca se vindeca bine, daca mai sunt inca lohii, dupa operatie facuta in RO (am retinut ca ARTU nu a avut deloc probleme cu asta) - si cind trebuie sa mai mergi la medic sa te vada din nou, dupa operatie. La cit timp te-a chemat? Sa auzim ca micutzele cresc si ca mamica lor e iar in stare super buna!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui taty_ana buna fetele, am si eu o problema, poate ma lamuresc mamicile care au bebei....dupa ce nasc in bucuresti avem drum de 3 ore pana acasa in galati...e ok sa stea bb atata in scoica fiind si nou nascut??oricum am sa intreb dr neonatolog insa pana atunci vroiam sa stiu si parerea voastra. aaaa si imi puteti spuneti ce firma de cosmetice e buna pt bb? sanosan e ok? sau alrceva mai bun? burticile 34+ cu Emma Antonia |
Chiar zilele trecute am citit avantaje si dezavantaje pt scoica si landou.
Cica in masina poti sa-l duci pe bb mai multe ore legate in landou ca e comod pt el, dar in scoica e voie MAXIM 1 ora.
Deci banuiesc ca pana la Galati cu scoica va trebui sa faci pauza maxim la o ora.
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

lauriciu spune:
Ce faceti, fete dragi? la plimbarica astazi?
Maine e o zi speciala pt Laurica si bebe mic care va veni pelume. Dumnezeu sa va aiba in paza si fie ca maine dupa-masa sa tii in brate cel mai dorit, iubit, sanatos si papacios nou-nascut! Sper ca te-ai odihnit astazi...
Carla, ce urat ce povestesti cu fetele, pot numai sa imi imaginez ca e cumplit. Dar copiii iau repejor in greutate si cand veti fi toate acasa va fi un vis frumos implinit.
Rocsy, inseamna ca nu au protocol pentru prematuri, asa ca tre' sa stai cuminte-cumintica pana dupa 37
Gabi, si al meu se joaca cu colul, cred, ca uneori am niste junghiuri asa ascutite cu durere si usturime interioara de am impresia ca-l scap in cap. Angajat e sigur, de multa vreme, probabil ca de-acum deja coboara incet-incet.
Tatiana, cred ca pentru tine va fi mult mai greu de suportat drumul buc-gal (indiferent cum nasti) decat pt bebe care probabil va dormi tot timpul. Dar si sfatul meu este sa nu-l scoti din scoica decat cat stationati.
Nu stiu, eu tin f mult la scaunul auto si la centuri (mai nou)
Andrada, cred ca l-as fi nascut pe ring, la dansul pinguinului
. Esti foarte tare.
Remy, patututl a iesit patut sau avion, pana la urma?
Sabina, cred ca-i firesc sa te apuce disperarea si deznadejdea. Lucrurile sunt inca foarte proaspete si trebuie sa va adaptati la noul statut de familie largita. Bine ca te poti baza pe cei din jur si, intr-un fel sau altul, fii sigura ca o scoateti voi la capat.
Eu am incercat sa-i cam cumpar mereu cate ceva si lui Radu cand am luat pt bebe, chiar daca simbolic si am si rugat toti cunoscutii/rudele etc sa aduca si pt el ceva daca aduc pt bebe.
Dar fiu-miu oricum nu-i gelos deloc, celputin deocamdata. I-am inoculat treaba cu "responsabilitatile" lui in calitate de frate mai mare - adica ca tre' sa-l invete pe bebe sa pape, sa-i arate cartile cu povesti etc, incat deocamdata e tare incantat si abia asteapta sa-si ia "rolul" in primire.
Vav de epilat, eu ma epilez inghinal total si nu am nici o problema. Dar amauzit ca pot sa apara contractii, intr-adevar. Poate tine de noroc, nu stiu.
Fetelor la a doua sarcina si care au o episiotomie la activ, vi se intampla sa va doara sau sa va usture? Eu simt zona intreaga f umflata si uneori dureroasa de abia ma pot atinge.
Va pup,
Seara buna,
Inca o data tinem pumnii Lauritei pt marea intalnire.
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami
37+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator
Madamar spune:

PE BURTICA mamica ANDRADA! Esti superba: si nu se vede nimic in plus, decit parca ai ascuns o migngiutza sub rochie!
Ma bucur ca te-ai distrat la botez! Eu nu am mai reusit sa fac traseul propus pentru we asta: poate gasim timp saptamina ce urmeaza, tare mi-as dori!
Sabina, felicitari pentru cumintenia si intelepciunea de fetita mai mare a Alexandrei! Asa trebuie sa fie toti fratii si surorile! Sorry pentru ca a secat productia, asta e! Ai facut tot ce s-a putut si e important ca ai reusit sa le dai colostru.
Flory: tinem pumnii la echo!
Rocsy asa devreme, dupa 2 events-uri?
Alesicoo: daca nu ma insel este vb de diaree in cazul finutului, care oricum va fi tratata. Relax!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Onana [Ah..la noi a inflorit liliacul, e superb ![]() Eu n-am putut dormi azi noapt Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor |
Si eu am constat ca a imbobocit liliacul, deci... ne apropiem! Sper doar norul asta de cenusa sa nu influenteze anotimpurile, asa cum ard astia pe canalele media.
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

bubu30 spune:
Andrada sunt tare frumoase pozele 
Tu esti o mamica frumoasa foc si f. tinerica iar Antonio iti seamana leit, cu ochisorii lui aia frumosi, copie dupa ai tai 
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

bubu30 spune:
| citat din mesajul lui flory_blanca Bafta LAURA! ![]() Maine mergem si noi la eco si de abia astept sa vad ce mai face bebelina cum a mai crescut. Am emotii sa fie totul bine si sa fie intoarsa cu capul in jos. Mi-au venit si analizele si sunt bune cu exceptia fierului care e dezastru. Mi-e foarte mic si am o anemie de zile mari. Acum ma documentez cam ce ar trebui sa mananc sa ma ajute asa ca daca va pricepeti mi-ar fi de mare ajutor. 31+ |
Multa bafta la eco !
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

Madamar spune:
| citat din mesajul lui Onana Mercic si tie Sabina , n-am facut mare lucru, din 3 farmacii la care am fost nu am primit decat hexoraletten si un spray naturist cu salvie; cica nu e voie tantum verde in sarcina si nici propolis, ca cica da alergii la bebe o sa-l trimit pe al meu sot, ca eu n-am avut mare succes...Rocsy, desigur ca va anunt, numai sa nu uit sa-mi trec in mob nr voastre, mersi celor ce s-au oferit , ca pe net nu stiu daca o sa apuc sa intru sa anunt, cand se precipita lucrurile..Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 37+ Tudor |
Sorana, AVEAM SA INTERVIN ORICUM SA ITI SPUN K TANTUM VERDE mi-a fost recomandat in farmacie la inceputul sarcinii dar in prospect scrie ca e interzisa administrarea in sarcina si alaptare,...
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

si nici propolis, ca cica da alergii la bebe