Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 7
rodyka spune:
buna dimineata, burticute!
eladea, felicitari!
maya, ultima in cutia Pandorei a ramas Speranta...
26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)
racusor2010 spune:
Neata delfinariu
fetelor ma ajutati si pe mine va rog cu un sfat? de astazi demaram operatiunea Caruciorul
imi spuneti si mie unde sunt magazine in Bucuresti unde gasesc mai multe marci (vreau sa le vad live inainte de a ma hotari)
ma intereseaza
- graco
- cam
- bugster
- ... (inglesina, peg perero...si alte marci)
eu stiu de chicco si baby confort pentru tako...
am auzit ca la metro ar mai fi, dar in rest mai stiti unde sunt magazine cu mai multe marci?
voi pe unde ati mai cautat?
am incercat sa caut pe net, dar fara prea mult succes
multumesc
Bulina 28+ cu poznas
maya71 spune:
Rodycuto, as vrea eu ca toate relele si intre in cutiuta Pandorei si sa ramana Speranta... dar implinita.
Mycya spune:
buna dimineataazi va invit eu la mic dejun,laptic cu cereale
Eladea felicitari pentru grasunel
Maya imi pare asa rau,chiar si eu aveam asa impresie ca azi ne vei da o veste buna,dar asta e nu a fost sa fie acum,o sa fie data viitoareiti tin pumnii
Dragaica nu am apucat sa te felicit si eu pentru flacaii tai cei grasunei,si sa dea Doamne Doamne sa fiti sanatosi si sa stea acolo cat de mult este nevoie
Aelitaabia astept sa filmez si eu burtica miscand asala tine se vede frumos,e mai finuta Sofia fata de acei bebei din imaginile de ieri
Bianca 23+
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 Rodycuto, as vrea eu ca toate relele si intre in cutiuta Pandorei si sa ramana Speranta... dar implinita. ucenic(aspirant) burtica |
Maya suntem alaturi de tine,si trebuie sa ai sperantza ca intro zi va rasari soarele in privinta asta
Bianca 23+
eladea2005 spune:
asa....
multumim fetelor pt. urari...si vi el intorc si eu...sa dea DD sa avem bebei sanatosi...
Andreea, felicitari pt flacaii tai... sa fie sanatosi si sa creasca atat cat trebuie pana la final..
maya, draguta...imi pare rau ca n-a vrut luna asta sa vina...stiu ce simti...am trecut si eu prin faza asta,(acum, cu a doua sarcina), cand ma uitam luna de luna la test si nimic...era frustrant...da rpana la urma uite-ma aci...asta iti doresc si tie din inima...pt ca orice bebe ar vrea sa-i fi mamica...ai un suflet minunat si o inima de copil...
am observat ca nu mai pot sa merg la trap... ci catinel, catinel, la pas...altfel se pare ca-l deranjez pe asta micu care ma apasa de numa numa...si asta e doar una din frumusetea trim III...sa nu mai zic ca nu mai am nici o noapte in care sa dorm si eu bine, sa ma odihnesc...ma tot invart in pat cautand o pozitie buna...ufff..
anyway, timpul zboara si in curand ajungem la final...
va pup! sunt prin zona...ma apuc de smotruit pe aci...pana e plecat taifunul meu cu taica-so la plimbare...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
paula_m spune:
Buna dimineata
Un week-end frumos sa aveti!!!
Eladea, ce baiat mare ai !!Sa fie sanatos
Maya, ...nu te stresa si nu fi suparata...de abia astept sa ne spui ca o sa fii mamica, e una din cele mai asteptate vesti, aici la odisee, o sa mai avem rabdare inca o luna...
Paula, 26+ cu
aelita spune:
MAYA imi pare asa rau... tin pumnii in continuare
22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
matusa77 spune:
Buna dimineata!
Aelita pe langa faptul esti o gospodina desavarsita ai si niste copii minunati, am ras in hohote si eu si sotul meu la faza cu leaganul.
Eladea se ne spui si noua ce papi de are bebe atatea grame super, super, super. Vrem si noi!
Maya relaxeaz-te, cand te astepti mai putin atunci se intampla minunea, pana atunci o mie de pentru tine.
saptamana 25 Ducu