Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Aseara la stirile pro tv Constanta au dat stirea cu marea realizare de la Euromaterna in care o mamica a nascut prematur la 28 de saptamani si bebelul de numai 1100 grame e bine ....O mare realizare pentru evolutia medicinii Constantene......http://www.euromaterna.ro/m.aspx?id=11&it=8&y=2010 ![]() ![]() |
bravo lor!!!
tina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
E cam tarziu, dar va scriu azi, ca maine nu cred ca o sa am timp sa intru pe net.
Am fost la babycomfort. Aveau multe lucrusoare frumoase, dar noi ne-am uitat dupa patut si carucior. Patutul il aveau la depozit, este ultimul din model si mai mergem o data marti sau miercuri sa-l vedem. La carucioare am vazut modelul TAKO Jumper, este foarte usor de manevrat, arata foarte bine, este usor, are suspenii super bune, dar este model marisor. Nu incape in lift. Celalalt model care ne-a placut nu-l aveau, dar trebuie sa le vina pe la inceputul lui mai. Nu difera mult de Jumper, doar un pic la cadru. Au incluse umbreluta, plasa de tantari, geanta. I-am intrebat daca vor participa la babyexpo si au spus ca, in principiu da. Aviz Racusor, poate prinzi ceva oferte la patuturi. Noua ne da patutul cu 600 lei (de la 1000 lei) pt ca a fost expus pe la targuri.
Carla, te rog mult sa te uiti la modelele pe care ti le-am aratat in PM. Cred ca ramanem la cel cu rosu si negru. Eram curioasa daca mai au alta combinatie la acest model.
Am fost si la carrefour si mi-am clatit ochii pe la standul pt copii. Am vazut niste body-uri foarte simpatice, de calitate si convenabile ca pret (trei la set), dar din pacate aveau doar pt 6, 9 si 12 luni. Si am mai vazut seturi de nou-nascuti, frumusele de-ti venea sa le mananci. Erau de la PrimiiPasi. Vreau sa intru pe site-ul lor sa compar preturile.
Am mai intrat pe la Brico si vroiam sa intram si la Ikea, sa vedem lucrusoare pt bebe, dar se facuse tarziu si n-am mai apucat. Am si obosit.
Va . Noapte buna!!!
Un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
Multumesc fetelor de urari....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
aelita spune:
fetelor,acum imi pare rau ca nu mi-a dat prin cap sa va dau metoda maionezei de la inceputul sarcinii,mai ales asta cu lapte !! noroc ca s-a vorbit de maioneza de Pasti,cu interdictia de oua crude...
Dar ma bucur ca va e de folos !nu sunt mare gospodina,scumpelor,m-a invavt si pe mine o prietena cand am venit aici acum multi ani,se pare ca aici se cunoaste metoda asta,poate o dati voi la tv in Ro ca sa o stie toata lumea!!
din atata maioneza,a trebuit sa mananc si eu ceva cu maioneza daca toto facusem
am pus usturoi pisat si dat iar la blender in maioneza,si iaurt.
am facut ciuperci calite..dar merge cu orice maioneza+usturoi+iaurt .
ALINA la inceput si eu o taiam si la fel ziceam,cum domle??nu stiu ce faceam
sa ma uit ce poze zici,ca eu am un singur cap la blender.
CARMEN foarte frumoasa mobila!!!
LAURIKA imi pare nespus de rau ca treci prin asta acum,as vrea sa te consolez cumva cu faptul ca puteai sa iei intr-adevar de oriunde,de la persoane care inca nu stiau ca au boala,asa cum si tu la randul tau ai putut infecta fara sa vrei,inainte sa afli ce ai.din pacate virusul asta nenorocit se raspandeste inainte sa stii ca il ai...Putea fi oricine,un adult,o gravida,un copil,nimeni nu o face intentionat,imi pare tare rau ca ti s-a intamplat asta ! medicul tau trebuia sa iti faca analiza si poate preveneai cumva,nu stiu daca se mai putra face vaccinul in timpul sarcinii...dar deja totul e la trecut,scumpa,nu iti mai fa rau cu gandurile,cred ca iti e f f greu,ai grija de tine in continuare ! si sa treca repede !
22+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
ALINA ,m-am uitat la poze,tu ai scule nu gluma Eu fac cu ala cu doi craci
,al treilea din poza ta.Adica eu doar pe ala il am,si nu se demonteaza.posibil ca ala cu 4 craci hihi 4 palete,sa fie mai bun,mai rapid.eu mereu am avut paleta cu 2.trebuie sa mearga,eu ama vut cele mai ieftine "betze" din astea si absolut toate fac maioneza asa,indiferent de viteza.
asta cu lapte,incearc-o cu jumate de cantitati,adica in loc de o ceasca de lapte si 2 jumate de ulei,fa-o cu jumate de ceasca de lapte si una jumate de ulei.macar nu prapadesti mult.
si sa nu miste pana nu se ridica maioneza singura !
capetele astea,la tine,se pun la un blender normal,nu?ca eu nu am vazut asa,tu ai din cele scumpe
am pus poze la albumul meu acolo la contul comun de picasa.
CARLA tu daca nasti in Ungaria,banuiesc ca e ca oriunde,voi fiind romani ,initial copilul are un certificat de nastere unguresc,cu care se fac actele romanesti dar in regim romanesc,adica fiind cetatean roman,i se pune numele dupa tata.adica actele se fac prin institutiile romanesti(ambasada) si dupa sistemul romanesc.nu?
BTZ OVI ce nesimtita femeia aia din maxi,ce lume fara pic de respect,brrr
LAURIKA i-auzi si aia! ca ai stat destul la geam,ca si cand stam pe ture,acuma tu,acuma eu....doamnee ce lume nebuna !!
MAURICE-
Citat: |
cred ca vroiai sa mai zici ceva de piciorul porcului |
![](radtare.gif)
Cum te mai simti?
![](pupic.gif)
CARLA,felicitari pt maioneza ! deci esti a doua Domana Maioneza de aici
![](icon_smile_big.gif)
DRAGAICA,musaka,o faci cu cartofi fierti(sau prajiti rondele ) rondele,asezi in straturi cartofi si carne tocata calita cu ceapa ,multe oua batute si in carne si peste cartofii de deasupra,si la cuptor.
super filmuletele! nu toti misca asa mult si asa vizibil,dar cand se ajunge acolo deja nu te mai sperie nimic,pt ca se intampla cu cei f energici,si deci te obisnuiesc idn timp,in fiecare zi misca mai mult si mai mult,asa incat ti se pare normal.
daca ti s-ar intampla asa dintr-o data,la nivelul ala,da,te-ar speria...
la mine cam asa misca Sofia.
toti au fost foarte energici,acum bebe are niste miscari de cateva ore nus e mai potoleste,se vad miscarile,nu ca in video inca,dar am impresia ca sare cu elasticul in burta mea !
aveti www.youtube.com/watch?v=_nNFINewFdI" target="_blank">AICI video cu Sofia miscatoare in burta .
si www.youtube.com/watch?v=jg_Y_vBD2YY" target="_blank">AICI leaganul,ca tot am dat de el,si s-a tot vorbit despre.
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Neata burtici!
vin si eu sa raportez un bebeloi de 1450 gr... e f bine, atat el cat si analizele mele...asa mi-a spus dr...
asa... se pare ca va trebui sa merg de acum incolo la 3 sapt la control...cand am auzit asta, mi-am dat seama ca sunt destul de aproape de momentul zero... elevitul mi-a spus sa-l iau la 2-3 zile, magneziu 2 sapt doar si ca+ vit D. 10 zile pe luna...cam atat...
citesc din urma si revin!
weekend placut tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
maya71 spune:
Buna dimineata Delfinariu!
Buna dimineata Eladea... matinala
Dragaioooo... bine ca sunteti bine, nici nu se putea altfel.
Macar voi sa fiti bine... la mine nu a vrut a doua liniuta sa apara nici luna aceasta... Nu stiu de ce, dar aveam un sentiment ca luna aceasta o sa fie, ca o sa va dau o veste buna si din partea mea, cand colo...au venit 'nemti' in dimineata aceasta...