Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
baby78 spune:
Pai cred ca toata lumea se uita la Dansez pentru tine...sa vada daca iese Botezatu ...sau Diana....![]()
24+
michelle1981 spune:
Dragaica ai niste bebelusi grasuni
.. daca compar bb meu cu ai vostri ma deprim 
Cris, asteptam detalii!!
Fetelor, am fost la medicul de familie si a zis ca nu stie exact unde trebuie sa merg.. la medicina muncii sau/ si la ginecolog. Insa ma gandesc ca ma duc asa la ginecolog si le zic ca vreau program redus.. pe baza a ce? .. ar trebui sa fie vreo problema ceva, nu? Adica medicul sa intitieze propunerea .. ufff...
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu 
Poze
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Dragaica ai niste bebelusi grasuni .. daca compar bb meu cu ai vostri ma deprim ![]() Cris, asteptam detalii!! ![]() Fetelor, am fost la medicul de familie si a zis ca nu stie exact unde trebuie sa merg.. la medicina muncii sau/ si la ginecolog. Insa ma gandesc ca ma duc asa la ginecolog si le zic ca vreau program redus.. pe baza a ce? .. ar trebui sa fie vreo problema ceva, nu? Adica medicul sa intitieze propunerea .. ufff... ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu ![]() Poze ![]() |
Eu am avut noroc de un medic gine care mi-a recomandat risc maternal, pe baza recomandarii am mers la medicina muncii. Ceva de genul ar trebui sa faci pentru a obtine programul redus - fara nici o retinere, ceri medicului gine sa iti dea o astfel de rec, pt ca serviciul tau presupune mult stat pe scaun (de ex), si nu poti sa iti iei pauze, esti mult mai obosita si mai greoaie etc... E un drept al tau, nu ar trebui sa comenteze... Succes!

Cristina
27+ cu
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Fetelor m-am intors de la ecografie, raportez tot 2 cuculeti, ![]() miscaciosi nevoie mare, s-au sucit amandoi cu capul la iesire Unu are 470g, celalalt are 420 grame, sunt inebunita dupa ei, unu casca de mama focului, unu isi sugea degetul ![]() ![]() Diferenta dintre spital si clinica ptivata este enorma, sunt mult mai calma, daca 2 doctori buni imi zic ca sunt ok ar cam trebui sa-i cred Au o fatuca si un profil de mi-au topit inima http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
Felicitari! Ai vazut ce uriasi ai si tu in burtica? Aatarna greu comorile
Shery
26
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
Mycya spune:
| citat din mesajul lui baby78 Pai cred ca toata lumea se uita la Dansez pentru tine...sa vada daca iese Botezatu ...sau Diana.... 24+![]() |
eu ma uit si la dansez pentru tine si sunt si aici,va citesc

Bianca
23+
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Felicitari! Ai vazut ce uriasi ai si tu in burtica? Aatarna greu comorile Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Atarna greu bijuteriile

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam