Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Mai fetelor da ce liniste e pe Odisee

saptamana 25 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Pai cred ca toata lumea se uita la Dansez pentru tine...sa vada daca iese Botezatu ...sau Diana....

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Dragaica ai niste bebelusi grasuni .. daca compar bb meu cu ai vostri ma deprim

Cris, asteptam detalii!!

Fetelor, am fost la medicul de familie si a zis ca nu stie exact unde trebuie sa merg.. la medicina muncii sau/ si la ginecolog. Insa ma gandesc ca ma duc asa la ginecolog si le zic ca vreau program redus.. pe baza a ce? .. ar trebui sa fie vreo problema ceva, nu? Adica medicul sa intitieze propunerea .. ufff...

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Dragaica ai niste bebelusi grasuni .. daca compar bb meu cu ai vostri ma deprim

Cris, asteptam detalii!!

Fetelor, am fost la medicul de familie si a zis ca nu stie exact unde trebuie sa merg.. la medicina muncii sau/ si la ginecolog. Insa ma gandesc ca ma duc asa la ginecolog si le zic ca vreau program redus.. pe baza a ce? .. ar trebui sa fie vreo problema ceva, nu? Adica medicul sa intitieze propunerea .. ufff...

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Eu am avut noroc de un medic gine care mi-a recomandat risc maternal, pe baza recomandarii am mers la medicina muncii. Ceva de genul ar trebui sa faci pentru a obtine programul redus - fara nici o retinere, ceri medicului gine sa iti dea o astfel de rec, pt ca serviciul tau presupune mult stat pe scaun (de ex), si nu poti sa iti iei pauze, esti mult mai obosita si mai greoaie etc... E un drept al tau, nu ar trebui sa comenteze... Succes!

Cristina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

eu nu ma uit la dansez pt tine...nu-mi place..
deci sunt aici..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor m-am intors de la ecografie, raportez tot 2 cuculeti, miscaciosi nevoie mare, s-au sucit amandoi cu capul la iesire , nu stiam de ce ma duc asa des la baie.
Unu are 470g, celalalt are 420 grame, sunt inebunita dupa ei, unu casca de mama focului, unu isi sugea degetul
Diferenta dintre spital si clinica ptivata este enorma, sunt mult mai calma, daca 2 doctori buni imi zic ca sunt ok ar cam trebui sa-i cred
Au o fatuca si un profil de mi-au topit inima gata cu laudatul....da ....na ...stiti voi cum e faza cu cioara....cra...cra...cra !!!!

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Felicitari! Ai vazut ce uriasi ai si tu in burtica? Aatarna greu comorile !

Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Pai cred ca toata lumea se uita la Dansez pentru tine...sa vada daca iese Botezatu ...sau Diana....

24+

eu ma uit si la dansez pentru tine si sunt si aici,va citesc

Bianca 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu ma retragnbuna si vise placute

Bianca 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

noapte buna mycya

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor m-am intors de la ecografie, raportez tot 2 cuculeti, miscaciosi nevoie mare, s-au sucit amandoi cu capul la iesire , nu stiam de ce ma duc asa des la baie.
Unu are 470g, celalalt are 420 grame, sunt inebunita dupa ei, unu casca de mama focului, unu isi sugea degetul
Diferenta dintre spital si clinica ptivata este enorma, sunt mult mai calma, daca 2 doctori buni imi zic ca sunt ok ar cam trebui sa-i cred
Au o fatuca si un profil de mi-au topit inima gata cu laudatul....da ....na ...stiti voi cum e faza cu cioara....cra...cra...cra !!!!

Felicitari! Ai vazut ce uriasi ai si tu in burtica? Aatarna greu comorile !

Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Atarna greu bijuteriile

Mergi la inceput