Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nela_didea/nela_didea.jpg)
nela_didea spune:
Buna fetelor! Azi nu prea ati fost harnicute la vorbit, dar cu siguranta ati fost harnicute la treburile casnice. De altfel si eu deabia acuma am terminat de azi dimineata si am intrat musai sa-mi schimb semnatura
Va pup si va doresc un weekend fain 22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/matusa77/matusa77.jpg)
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 A mai luat vreuna dintre voi Augmentin si ovule Macmiror in sarcina?eu tre sa le iau pt stafilococ.dar nah, mai intreb si pe altii.Eu una abia astept sa ma fac bine de la varicela asta ca e tare greu. Pupici multi. ![]() ![]() Laura ![]() ![]() |
Eu am luat Augumentin de 1000/12 ore,insa ovule acestea nu, dar trebuie si ovule sa nu faci candida. Sanatate multa!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](images/user_woman.png)
carla_2008 spune:
Eu stau pe forum si va astept la taclale.Din pacate eu nu ma pot lauda cu nimic,ca nu pot face nimic prin casa in afara ca imi cresc puiutzii in burtica,stand la pat din pacate.Noroc cu soacra si mama ca fac ele deocamdata.
In rest caut cantecele,citesc carti pt mamici,m-am apucat de tricotat,le cant la micuti,le citesc povesti,ca mi-am luat colectia Disney de la Adevarul si in fiecare zi le citesc una.
Aelita,am mai vazut pe youtube filmulete cu micutii tai!!!Doamne ce dulci sunt:cum canta Sofia sau cum Andres avea treaba cu oalele.
Laurika iti doresc insanatosire grabnica!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica24+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nela_didea/nela_didea.jpg)
nela_didea spune:
Helloooo.....nu-i asa ca sunt singura care nu stie inca culoarea caruciorului?
Felicitari tuturor pentru rezultatele de la eco. Bebei grasuni nu gluma 22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
Eu am luat Augumentin de 1000/12 ore,insa ovule acestea nu, dar trebuie si ovule sa nu faci candida. Sanatate multa! ![]() ![]() |
Multumessc mult de tot pentru lamuriri :*
![](pupic.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Eu stau pe forum si va astept la taclale.Din pacate eu nu ma pot lauda cu nimic,ca nu pot face nimic prin casa in afara ca imi cresc puiutzii in burtica ![]() In rest caut cantecele,citesc carti pt mamici,m-am apucat de tricotat,le cant la micuti,le citesc povesti,ca mi-am luat colectia Disney de la Adevarul si in fiecare zi le citesc una. Aelita,am mai vazut pe youtube filmulete cu micutii tai!!!Doamne ce dulci sunt:cum canta Sofia sau cum Andres avea treaba cu oalele. ![]() Laurika iti doresc insanatosire grabnica! ![]() Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica ![]() ![]() ![]() http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Multumesc mult de tot.Ajuta foarte mult sa te incurajeze cineva. Ma tot uit la numele de fetita ales de voi. e foarte frumos.daca aveam fetita, tot Maria as fi vrut sa o chema, al doilea nume era de negociat
![](pupic.gif)
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
tina_80 spune:
salutare delfinariu!
Felicitari fetelor pt bebelusii grasani si sanatosi!
Laurika, si eu am luat Augmentin 1000mg, 1cp/12 ore pt infectiile urinare....cred ca am luat de vreo 3 ori in toata sarcina. Si ovule mi-a prescris Canesten.
Multa sanatate!
Florentina, felicitari! Cum a fost la dna dr Petrache? Ai fost multumita?
Pupici burtici!
tina 25+ cu
Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
citat din mesajul lui nela_didea Helloooo.....nu-i asa ca sunt singura care nu stie inca culoarea caruciorului? ![]() ![]() |
Nope
![](coreografie.gif)
![](hippi.gif)
![](crazy.gif)
Si pana la 13 sapt am facut echo saptamanal, apoi pana in s 20 o data la 2 sapt
![](crazy.gif)
Cristina
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
aelita spune:
hai,mai,fetelor,gospodina desavarsita pt o maioneza pe care nici n-am inventat-o eu ?
ANCA ,900g in 1954 ??? si s-a salvat,clar..dar cum?
CARMEN sa stii ca asa i-am facut eu cadou unei matuse,un blender,special pt maioneza.
ADRIANA filmul ala era pe la 7 luni.la mine acum,la 5,se vad cu ochiul liber,dar nu asa ca in film.
LAURIKA Augmentinul e ok in sarcina,aici asta se da pt infectii,eu la inceputul sarcinii am fost f racita,imi era frica de gripa A si de pneumonii ca tocmai imi murise o ruda de 32 de ani,de gripa A,cu o pneumonie grava,si eu avusesem contact cu toti din familie,toti care fusesera la el in spital o luna cat a durat boala lui,apoi la inmormantare cu contact cu toti ,si eram gravida,inca nu stiam,am facut testul la cateva zile dupa inmormantare..si la alte cateva zile am avut o gripa ciudata rau...normal sa ma gandesc ca am luat-o si eu..si am intrebat medicii de antibiotic,in cazul in care ar fi neaparata nevoie,si au spus ca daca e nevoie,se da augmentin care e sigur in sarcina.
nu a fost nevoie,am scapat cu paracetamol,dar am avut cateva saptamani nasoale,in viata mea nu fusesem asa rau de la o raceala ca atunci..
deci,nu te speria,oricum sarcina emare si acum sunt permise mult mai multe decat in primul trimestru cand e el in formare si exista riscul malformatiilor.acum are toate organele dezvoltate !
ai grija de tine,stai mult la pat !tin `pumnii sa treaca repede !
FLORENTINA felicitari pt baietel !!!
asta e odiseea baioetilor !! nicaieri nu am vazut asa multi baieti
NELA hai ,afla si tu curand ce e bebe!
CARLA,da, erau cu 2 luni inainte de nastere,miscarile,am nascut la 40 saptamani si 2 zile.
ce bine ca ai ajutor de la mama si soacra ! bravo lor,sunt bunici adevarate !sper sa te ajute apoi si cu bebeii.
mie mi-a fost rau toata ziua,ma ridic si mi se face rau din ce in ce ,abia am facut rapid o ciorba de fasole(cu fasole la conserva si legume congelate ca nu eram in stare sa stau dupa ea mult) si abia m-am ocupat de copii ca nu ma tin pe picioare,credeam ca trecusera starile astea...
incerc sa mananc mai mult si mai bine,ca seamana cu o cadere de fier,desi iau pastilele.
brotacul din burta nu are nici o treaba,sare in continuare cu elasticul,nu oboseste !
Sofia azi a stat cu mana pe burta si a simtit cand a miscat,dar a luat asa totul natural,mi-a zis ca bebe misca in burta asa -si dadea ea din picioare.asa cu ton normal,ca si cand ea stia de mult asta!
copiii astia stiu mai multe decat credem noi!
Andres a tinut un pic mana si cred ca s-a speriat ca nu a mai vrut El e sperios ,se sperie rau de umbre,de umbra lui,de umbra de la lustra ...
22+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)