Abdomen extra-plat (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Deus, ce m-ai emotionat. Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Caro frumos bilant!

Codrina13 - nu am nimic ispititor si delicios in casa. Eventual ma dau la ciocolata copilului?

raportez masa de pranz lejera si sanatoasa, 1 mar frumos si delicios si acuma am trecut la ceai verde cu lamaie

ma duc sa aspir si dupa am de scris niste materiale.

va

oare pe unde umbla Lumi?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

La Multi inca o data, doamnelor!

Caro, wow, ce bilant! Minunat.

Conchita, imi imaginez nuanta. Sonia e o artista in devenire.

Deus, hai prepara-ti un spanac!

Mergi la inceput

Buna dimineata

si azi merg impreuna cu clienta de la 7 sa alergam in parc

Va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

am revenit, de la 7-8 am alergat si de la 9-10 am facut exercitii cu ganterele (2 clienti)

m-am constipat...capul este de vina asa ca beau un ceai bun, o supa crema de legume si curatam tot raul:-)

Voi ce mai mancati interesant? sport? tot la fel?

Atata este de placut sa alergi in parc (parcul Babes este un campus sportiv, cu alei, multa verdeata si cu piste speciale, terenuri de sport diverse),aer curat, mierle, multe alte pasarele etc.

Incercati si voi si o sa va energizati fantastic.

Clienta de la ora 7, mi-a spus ca vrea si dupa terminarea pachetului sa continuam impreuna...tare bine mi-a cazut. Este o doamna draguta si tare pozitiva. Buna de pus la rana, de cand lucrez cu ea nu am vazut-o sa fie altfel decat calda si vesela

Sala la care urmeaza sa-mi dau talentele se deschide la 1 iunie. Sunt parca pe ultima suta de m...nu mai am rabdare:-) o sa fie frumoasa, curata, cu multe programe, cu loc special in care se vor servi specialitati de ceaiuri si sucuri naturale proaspete...

voi? noutati?va

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Deus, ce-mi place ca esti consecventa, noi astealalte mai dam bir cu fugitii, citim si nu scriem, tacem pe aici, dar tu esti mereu prezenta . PArcul prin care alergi tu e superb, mai alergam si eu pe acolo in studentie (de fapt mai mult ma plimbam, dar no...), pacat ca nu exista in fiecare oras asa ceva! LA 1 iunie se deschide sala? Cred ca abia astepti!

Eu n-am mai facut sport cam de multisor , dar nu am energie si putere si .... De mancat, de cateva zile mananc foarte mult, de cand am inceput tratamentul pt hp mi-e vesnic foame, imi chioraie stomacul, ma arde, asa ca mananc, ce sa fac? Nu vreau sa fac mai rau, mi-e de ajuns hp si ulcer. Dar dupa ce termin cu antibioticele astea si se mai linistesc treburile, incep iar sa mananc cumpatat si sa fac sport. SIncer, sper ca dupa ce termin tratamentul sa ma simt bine, ca daca tot n-o sa fiu bine nici dupa, va trebui sa continui cu analizele pana gasim ce am.

VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu am o teribila durere de cap.
dar desi nu pot sa ma duc in parc sa alerg diminetaza (ca nu pot lasa copiii singuri acasasunt f constiincioasa si ii dau cu bicicleta si cu sala zilnic. Acum ca sa imbin utilul cu placutul ma gandeam sa-mi scot bicicleta pe terasa afara ceea ce se cheama ca fac sport in aer liber nu?

De mancat azi am mancat 1 cafea mare si una mica si o mana mica de fistic pe post de mic dejun. La pranz ii dau cu o salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Astept acum sa mananc o omleta din albusuri , cu rosii ,ardei samd
Ieri am fost la oftalmolog , mi-a dilatat pupila cu atropina si eram semioarba da' tot m-am dus la antrenament

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata pe la pranz

Deus, m-ai emotionat de tot cu videoclipul acela, ce poate face totusi mintea unui om, sa mergi mai departe sa nu "cazi" dar sa nu cazi ca om, sa mergi in continuare, un super dansator si ...te pune pe ganduri. Avem la noi la odisee, o mamica, sper sa nu se supere ca scriu aici despre ea, eu o admir enorm, este o frumusete de mamica, o superbitate de fata cu adevarat. Un accident de acum cativa ani a facut-o sa ramana fara picioare. Si a mers mai departe, cu proteza, cu carja, cu distractii si iesit in lume, nu s-a ingropat in pat prada mizeriei si vesnicei intrebari 'de ce?' Si si-a asumat si rolul de mamica singura, are un super baietel de varsta fetei mele mici, adica de 7 lunite, il creste frumos si ea e super frumoasa, nu exagerez, nici nu observi daca nu stii, arata atat de bine de zici ca face super sport si e foarte fit.

Deus, felicitari pentru sala cea noua, suna foarte occidental desi oriental cu ceaiuri , suna foarte placut, cred ca abia astepti, vei renunta la clientele tale pe care le personal trainezi? Esti atat de plina de energie si realizezi atatea lucruri, bravo! Si mai mananci si frumos si ai o viata curata, felicitari!Nu-i de mirare ca iti incepe ziua la 5 la cate vrei si poti face!

Xio esti tare dragalasa cu atropina ta care nu te-a impiedicat sa mergi la sala, parca te si vad boxand s nu neaparat vazand si adversarul . Bravo tie ca esti asa o fata constiincioasa si vei reprezenta o generatie de medici (cum este si sora mea acum) de admirat.

Fetelor multumesc pentru aprecieri si pentru sustinere. Dar o felie de cheese cake, o patratica de ciocolata ici colo nu ar fi rau...daca as vrea sa ma mentin. INsa eu vreau sa slabesc. Nu sunt grasa, uitati aici poze cu mine si copilasii mei, numai sa nu va saturati de ele ca sunt tare multe insa as vrea mult mult mult de tot sa dau 6 kilograme jos daca se poate in urmatoarele 2 luni

Fetele mele aseara au vomitat, cand una cand alta, astazi sunt bine, poate un virusel ceva de prin parc, pe Alessiuta am pus-o la pauza de mancare, paine prajita cu branza primeste mai tarziu iar cea mica vad ca a si mancat si dormit bine. INsa merge nene masina de spalat de ieri...vreo 5 ture deja

Astazi nu fac sport, nu are cine sa stea cu pitica mica, mama are treaba si bona este cu cea mare afara, nu indraznesc insa sa o las cu amandoua pentru ca daca cea mare fuge, ce lasa mai intai, carucior, copil fugit, mi-e teama. Eu ies singura cu ele, dar pe ea nu as lasa-o. INsa mi-am refacut abonamentul la sala si saptamana asta am fost in fiecare zi. Maine merg iarasi. Abia astept.
Sin din mai duc frumusetea mare la gradinita, asta inseambna cam 2 saptmani merg cu ea, dar dupa, bona sta cu puiul mic 2-3 ore is eu la sala ca biroul nu ma cauta inca abia prin oct intentionez sa ma intorc in campul muncii de unde nu voi mai iesi, sper! prea curand.

Astazi raportez:
Micul dejun> cafea mare si frumoasa :-)
Pranz: salata de ton cu ulei de masline si otet,
Seara: o bucatica de vitel la cuptor facut de mine ieri, fara cartofeii din acompaniament dar cu dovlecei si morcovi (tot pe langa vitel)

Si o tura cu asta mica in carucior, pas alert catre piata.

Va pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Clau - pozele le-ai uitat? :-) multumesc de aprecieri esti tare draguta

codrina13 - aseara la 11 mancam papara - dar nu-i nici un bai fiindca mi-am invatat lectia - mancate seara tarziu = somn prost si dimineata nasoala, constipatie si nervi:-)

Marina - de la ce te doare capul? doua ibuprofene si esti ca noua:-)
pune bici pe terasa si castile in urechi si gata esti in parc

Xio- esti la dieta Keto? de ce fara galbenusuri? tu de multe ori sari calutul in alimentatie asa ca nu vad rostul sa scoti exact partea gustoasa din oua? (nu te superi asa-i pe gura mea de antrenor spurcat si batran, acrit de vreme?)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput