Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei seara buna!fetelor, hai sa ma laud si eu cu un bebe mancacios, ca vad ca sunt la mare cautare (de piure de avocado, intr-un filmuletz, de fasole verde cu ficatei de pui, in al doilea si papanasi fierti cu iaurt al treilea) si ceva poze bonus. POZE |
piure de avocado? cum e asta?
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Fragutza spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Off, fetelor, tocmai ce am tras o sperietura de zile mari. Emma s-a inecat cu o bucatica de mar care nu se pasase bine. Nu mai putea respira, a trebuit sa ii bag mana pe gat sa-i scot bucata! Si acum tremur toata. Asa imi este de frica de incidente din astea, am patit-o si la Andrei de mai multe ori. Aveti si voi mare grija, ca nu e de gluma. |
Off ma Cristina,asta e cel mai mare stres al meu. Sunt atat de ingrozita incat nu stiu dc as fi capabila sa fac ceva.
Draga de ea, s-a speriat?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluci_b spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Off, fetelor, tocmai ce am tras o sperietura de zile mari. Emma s-a inecat cu o bucatica de mar care nu se pasase bine. Nu mai putea respira, a trebuit sa ii bag mana pe gat sa-i scot bucata! Si acum tremur toata. Asa imi este de frica de incidente din astea, am patit-o si la Andrei de mai multe ori. Aveti si voi mare grija, ca nu e de gluma. |
este periculoasa asta cu inecatul, uitati aici ceva prim ajutor la inecat si bubu s-a inecat cu bonisan cand era mai mic eram si io si sotu
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
piure de avocado? cum e asta? |
avocado dat fie pe razatoarea de sticla fie la blender cu o para rasa; deliciu
POZE
Ioanna81 spune:
am patit-o acum in concediu cu o bucatica de para. nu am crezut ca pot sa reactionez atat de prompt. mi-am pastrat cumpatul pe moment. dup-aia mi s-au inmiat picioarele, da' asta e alt film
Pataniile noastre
mamideandrei spune:
aaaa si papanasii au fost i-am facut azi prima data, dar nu stiti cu ce pofta a mancat...si chiar erau buni, am gustat si eu, ca mi-a iesit mult
POZE
Ioanna81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamideandrei
avocado dat fie pe razatoarea de sticla fie la blender cu o para rasa; deliciu POZE |
pe bune? si asta se pune ca e masa de fructe?
maine cred ca incerc si eu ficatelul de pui. mi-a zis sa-l fierb in lapte. stiti ceva de treaba asta?
Pataniile noastre
mamideandrei spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ioanna81
pe bune? si asta se pune ca e masa de fructe? maine cred ca incerc si eu ficatelul de pui. mi-a zis sa-l fierb in lapte. stiti ceva de treaba asta? Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
da; la noi inseamna masa de fructe
eu il fierb in apa, dar schimb apa dupa ce a dat in fiert si azi de ex l-am blenduit cu fasole verde si un morcov mic; pentru andrei a fost , dovada va fi in video imediat;
v-anunt!
POZE
mamideandrei spune:
sau cu branzica proaspata mai amestec mango pt gustarea de seara
sau mango cu banana, dimineata la fructe
mango bine copt (e predominant rosu) dat pe razatoarea de sticla
POZE
mamideandrei spune:
asta in cazul in care mai aveti nevoie de sugestii pt papa....ca eu tare is in pana ...
si parca i-as da altceva, cel puin masa de pranz ma omoara...azi ce mai mancam?
POZE