Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

N-am stiut de treaba cu Stodalul. Mie doc mi-a dat. Pt ca n-a trecut, acum luam Ambroxol. Foarte periculos nu poate fi Stodalul, ca totusi e homeopat. Hai sa nu ne stressam, ca o luam razna.b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gata, am terminat si eu ciocolata pentru maine, dar sper sa vina mai repede ziua de maine ca deja am inceput sa o gust din 5 in 5 minute. Am si scuza, sa ma asigur/reasigur ca a iesit buna!
Multumesc Iulikai si lui Camy pentru sugestia de parfumuri. Castigator a iesit Givenchy cu capac grena! Acuma astept nerabdatoare sa vad daca ii place si sotului. Nu as fi avut in nici un caz rabdare sa stau sa miros toate parfumurile din magazin, mai ales ca nu era pentru mine!
Am vazut pozele Mihai, superbi cei trei copilasi ai ei! Minunati, o familie perfecta!Ce pacat ca nu ne putem sincroniza cu iesitul in parc, dar o sa te sun saptamana viitoare si fac eu cumva sa vin dupa tine. Felicitari pentru vanzarea apartamentului. Cred ca sunteti tare fericiti!
Nela, ma bucur mult,mult, mult de tot ca Ana scumpa este bine si ia in greutate. Cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima!


Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Alex da cu niste ulei pe balamale, gasesti pe la bricolaje, sprayuri cu ulei special

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Alex da cu niste ulei pe balamale, gasesti pe la bricolaje, sprayuri cu ulei special

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu


si daca tot scartaie, bagi spray-ul in congelator poate porneste

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

cucu-BAU

l-am pacaliiit!l-am pacalit! a mancat iaurt (bine, cu cereale si para cruda in el, da' nu se pune). iaurtul de la humana e cah, slava cerului





Ioana mama lui Carol Ioan


Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

alex trebuie scoasa usa si turnata vaselina in balama si pe marginea ei. saaaau... un person tine usa un pic ridicata si celalalt person pune vaselina cu seringa in aceeasi balama



Ioana mama lui Carol Ioan


Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Asa, si acum sa-mi dau si eu cu parerea referitor la incindentul de azi.
Eu sunt avocatul lui Monikus! Si asta pentru ca si eu sunt ca ea, asa ca o inteleg perfect. Si eu ma plang pentru fiecare (mica) greutate pe care o intampin. Nu sunt deloc mandra de asta, as vrea sa fiu altfel, dar asta e firea mea. As vrea sa fiu ca Luto, care trece prin greutati cu zambetul pe buze si pe care o vad in stare sa mute muntii din loc, e ideal sa poti fi asa, dar nu toti oamenii sunt asa de puternici. Eu daca vorbesc despre problemele mele simt ca 80% din greutati sunt rezolvate.
Si ganditi-va ca Monikus a trecut printr-o sarcina de cosmar, a vomitat zilnic, 9 luni, nu s-a putut bucura de sarcina, de burtica, de miscarile copilului!!!! Nu stiu cate dintre noi ar mai putea sa zambeasca dupa asa un cosmar. Si faptul ca acum nu doarme suficient ca bebe plange toate ziua, mie personal mi se pare o situatie ingrozitor de suportat. Eu nu as fi putut face fata nici macar la jumtate din ce traieste ea. Ganditi-va ca la ea vin si mama si soacra si fac cu schimbul noaptea, adica stau ele cu copilul ca sa poata dormi si Monikus. Asa ca hai sa fim putin mai ingaduitoare cu ea, eu chiar cred ca are motive reale sa se planga si sa simta ca nu mai poate face fata. Plus ca eu sunt sigura ca trece printr-o depresie reala si poate chiar ar avea nevoie de cineva specializat care sa o ajute sa depaseasca momentul acesta dificil.
Eu am renuntat sa mai scriu la odiseea lui ANdrei pentru ca in momentul in care mi-am exprimat temerile ca as putea pierde din nou sarcina s-au gasit fete care sa zica ca nu au chef sa auda chestii deprimante. Uite, ma gandesc si la Monica, care la un moment dat a incetat sa mai scrie pe forum pentru avea senzatia ca derajeaza cu temerile ei.
Eu cred ca ar trebui sa ne intelegem una pe alta, si nu sa ne acuzam ca nu suntem asa cum ar fi ideal. Eu sunt sigura ca Luto a avut intentii bune, ca si voi toate dealtfel, dar tonul pe care a spus-o a fost un pic cam dur si nepotrivit pentru Monikus, care oricum este mai sensibila in perioada asta.
Luto, eu nu am nimic cu tine, imi esti tare draga, asa ca sper ca nu te-ai suparat ca nu am fost de partea ta in acest mic conflict!
Monikus, eu sper din tot sufletul ca ai sa continui sa scrii pe forum! Sa stii ca azi nu am venit la tine pentru ca am fost sigura ca o sa ploua si mi-am facut alt program (manichiura si shopping )


Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Alex, Cristina ..multumesc!

Si pentru next time Cristina mie imi plac Bulgari Aqua si YSL Homme...

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

A...Cristina, stiam eu de diminieatza ca vroiam sa-ti spun ceva si uitasem ce. Legat de parfum era....too late. Este f placut si deosebit Infusion D'homme - Prada. Next time!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hihihihi, ce de sfaturi de uns usa, insa nu merge, am turnat un kil de ulei si m-am umplut toate de vaselina! Daaar, a venit sotz acasa si avend in vedere ca nu era plin de spume ca mine a observat ca nu e de la balamale si scartaia ptr ca se freca usa de prag...v-am zis ca era un zgomot infernal. Treaba a fost rezolvata.
Dar acum stau si ma gandesc de unde sa ma duc sa cumpar un spray din ala sa il bag in congelator poate scap mai ieftin si mai repede decat cu depanatorul.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput