Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *133*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna seara,

abia acum am reusit sa intru si eu ....sa le urez sarbatoritilor "mai mici si mai mari" de azi multa sanatate si cat mai multe bucurii !!!

De asemenea, celor care vor petrece maine la bbq sa se distreze cat mai bine, sa fie vremea frumoasa si bebeii sa fie cuminti si sa se inteleaga perfect ...si sa nu ne uitati si pe noi .... din toate bunatatile care se vor strange poate pastrati cateva si pt noi ....

Oricum ma consolez cu faptul ca maine o sa fie si ziua sotului ...deci o sa petrecem si noi ...

In ceea ce priveste "micul conflict" cred ca e doar o problema de intelegere .... ar trebui sa nu se supere nimeni ...pt ca nu are rost ...viata e frumoasa, dar in acelasi timp si scurta nu merita ca astfel de lucruri sa ne tulbure momentele fericite ...

Va doresc un week-end cat mai placut !

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Doris daca te incalzeste cu ceva am observat la sotul meu ca se transforma intr-un capcaun monstruos pe zi ce trece ....sau poate sunt eu vraiste cu nervii.....una din variante.

Dar sunt absolut sigura ca nu ma mai iubeste, nu ma mai apreciaza, nu ma mai venereaza si nu ma mai respecta

Pfuaaa, de unde ai ghicit ce simt eu???

Cat despre branzica sa sti ca nu e lege cu 2 linguri de iaurt la cana de lapte. EU daca vad ca nu ramane zeama limpede, mai bag o juma de lingura sau o lingura. NU stiu de ce nu merge intotdeauna cu aceasi cantitate. Si secretul este sa o mai lasi sa fiarba si dupa ce ai pus iaurtul sa nu o stingi imediat. La inceput eu o opream imediat pana m-am prins cum sta treaba.
Am vazut si eu in sfarsit pozele de la PAste. AI un baiat.. sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Tare precoce

Putoarea asta mica a mea nu vrea neam sa busileze. Isi ridica si se taraste asa cu capul ianite pe coate, nu vrea sa se ridice in maini si pace. In schimb cand il iau de manute sa-l ridic in fund el tzop direct in picioare. In seara asta a si pasit pentru prima data, sustinut evident. Chiar cred ca nu va merge de-a busilea. Nici nu mai imi fac sperante...
De luni cred ca bag si eu olita ca tin minte ca fina mea a fost pusa de la 6 luni pe ea si au scapat foarte repede de pampersi...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Fetelor, ma omorati cu discutiile astea! Cred ca defapt pt mine vb despre intalnirea de maine, sa ma oftic pana la capat! Cristi are atata treaba ca nici macar nu doarme in noaptea asta si maine pana tarziu....deci...e clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Eu acolo nu am net.Am sa plang dupa voi.Daca a-ti sti voi cat este de frumos!este pe malul Dunarii.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Recunosc ca si eu mor de curiozitate cum or sa se poarte sotii maine. Ce naspa de ei, sa mearga asa, fara sa cunoasca pe nimeni. Eu in afara de Ioana le cunosc pe toate fetele, deci o sa fiu in super elementul meu. Dar ei saracii..., gandeam sa le punem niste ecusoane in piept de genul "sotz de Hepi", sa stie cum sa se strige.
Al meu e din categoria aia ca ori il placi din prima ori iti e antipatic pentru totdeauna.
Daca vreti sa va imprieteniti cu al meu discutati cu el despre procese cu amenzi auto si procese cu administratia financiara. Ar vorbi despre asta ore in sir.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Doris daca te incalzeste cu ceva am observat la sotul meu ca se transforma intr-un capcaun monstruos pe zi ce trece ....sau poate sunt eu vraiste cu nervii.....una din variante.

Dar sunt absolut sigura ca nu ma mai iubeste, nu ma mai apreciaza, nu ma mai venereaza si nu ma mai respecta

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

bårbatii astia

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Andra, dar de ce nu vii doar tu cu printesica. Sincer, si al meu cica are treaba maine dimineata da se jura ca pana la 10 e acasa. Eu i-am zis ca daca nu ajunge in timp util eu plec singura. PArca tu te-ai incumetat singura cu Soph.

By the way, eu nu cred ca am nici un numar de tel daca ma pierd, pe cine sun. Il aveam pe al tau cuscra, dar cand s-a dus telefonul s-au dus si numerele si nu m-am invrednicit sa le mai caut

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Buna seara,

abia acum am reusit sa intru si eu ....sa le urez sarbatoritilor "mai mici si mai mari" de azi multa sanatate si cat mai multe bucurii !!!

De asemenea, celor care vor petrece maine la bbq sa se distreze cat mai bine, sa fie vremea frumoasa si bebeii sa fie cuminti si sa se inteleaga perfect ...si sa nu ne uitati si pe noi .... din toate bunatatile care se vor strange poate pastrati cateva si pt noi ....

Oricum ma consolez cu faptul ca maine o sa fie si ziua sotului ...deci o sa petrecem si noi ...

In ceea ce priveste "micul conflict" cred ca e doar o problema de intelegere .... ar trebui sa nu se supere nimeni ...pt ca nu are rost ...viata e frumoasa, dar in acelasi timp si scurta nu merita ca astfel de lucruri sa ne tulbure momentele fericite ...

Va doresc un week-end cat mai placut !

La Multi Ani!Sa-ti traiasca , sa fiti sanatosi!
_

Maria (28.08.2009)

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Recunosc ca si eu mor de curiozitate cum or sa se poarte sotii maine.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

daca venea al meu cred ca era cel mai tacut.Si nu pt ca e timid sau altceva ci pt ca era ocupat cu gratarelele(de mancat normal!)

Dixtractie fainå maine!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Sotului meu ii puteti spune Fragutz Se va bucura nespus

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput