Bobocei de sept-oct 2008 (278)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Xor, si la gradinita la Mihnea trebuie sa urce scarile pana la sala de mese, dar nu mi-am pus problema ca e periculos. Sigur se descurca personalul cu ei

Ange- o frumoasa Crina!

Piolica m-a distrat mult poza cu esarfa la gat si suzi asortatata in gurita O dulcica Elsa

Babytza, pupam vanataia

Cristineescu, super! Faceti plaja cat vreti voi la vara

Kllemi sanatate multa tatalui tau!

Lumi, sanatate multa!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

N-am reusit sa mai intru..le-am dormit cu Radu dupa ce am gatit..apoi am tras o plimbare printre picaturi..tare frumos

Ada n-am cautat normele..presupun ca daca dai un search pe dl google le gasesti sau pe pagina ministerului invatamantului.
Eu m-am axat intai sa gasesc spatiul dupa criteriile mele..cu gradina mare ..camere pt dormitoare, spatiu de joaca, bucatarie...etc.
Cam greu insa..

Multa sanatate boboceilor bolnaviori!!!

Lumi multa sanatate lui Robi!! Sa scapati repede de febra . Si tin pumnii sa nu fie nimic cu umflatura

Cristineescu sa fie intr-un ceas bun mutarea!! Multa bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ramo, poti sa detaliezi subiectul "electrostimulare"? In ce consta, cate sedinte pe saptamana si care sunt rezultatele promise, in cat timp? Acasa mai faci ceva ca sa ajuti procesul? Si eu ma confrunt cu aceeasi problema, burtica si aripioarele, cu kg nu am nik, doar inestetica celulita. Multu anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Angelynna

sunt pe aici...ma chinui in dureri..., contractii neregulate :(

adeara am pierdut dopul si au inceput si durerile, cam toata noaptea m-au tinut, suportabile ce sa zic..., dimineata la 6 plecam la spital, control, dilatata 3, monitorizat bataile inimioarei, contractiile...din pacate nu sunt regulate chiar dc au o oarecare intensitate si ma indoaie, m-au trimis acasa :((((

astept si noaptea asta, ooffff sa treaca o data cu toate ca simt ca nu va fi tocmai roza :(

va pup si va tin la curent !!!

o noapte linistita va doresc !!!

P.S. vazut poze de hunisori, Elsa super super dulce si printesa Crinuta e o bombonica !!! eu am tuns-o pe Eva de la 9 luni.. nu-mi placea deloc cum i se aranja parul, mi se parea ca se toceste pe zi ce trece mai tare...Acum i s-a regenerat fff frumos, zic eu... si uniform..

38+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Monicaaaa scoatem majoretele!

Doamne ajuta sa fie usor si bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angy si eu ma gandeam mai devreme la Monyca, se apropie ziua cea mare

Scoatem agitatele (mi s-a zburlit parul pe mine )

Monyca

Nastere usoara Monyca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai fetelor, soricelul e capos rau nene, nu degeaba il cauta toti doctorii la cap Deci nu se lasa E jocul lui preferat sa dea cu capul De regula in tati ...dar se pare ca a schimbat poarta Credeti ca s-a lecuit ????? Neaaaah , ca mai devreme incerca sa dea cu capul de genunchiul meu si radea in hohote ca ma feream

kllemi mami e binisor, doar ca o chinuie tratamentul (sau mai bine zise reactiile adverse ale tratamentului) Incerc sa o conving sa iasa cu noi in parc ...mai sta si ea la aer Multam frumos de intrebare

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Astia cu contractiile lor regulate sunt niste ciudati.
Eu n-am avut contractii regulate la niciuna din nasteri... sau ma rog, eu credeam ca le am, si ei nu si nu ca nu-s.
Iaca nasc unii si fara contractii...

Mergi la inceput

Fug la nani, ca maine gradinarim iar. Nu reusesc deloc sa ies pe usa inainte de 8.30 si lunea, 9...
ma mananca serviciul cand oi incepe, mama ei de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi imi pare rau , sper sa aveti o noapte usoara si sa nu mai creasca febra

Va pup si va doresc o noapte linistita

Monyca ma gandesc la voi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Monyca
Nastere usoara!

kllemi..tin pumnii sa fie totul bine.

babytza soricel capos

Lumi sper sa fie puiul bine

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput