Bobocei de sept-oct 2008 (278)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza offf, imi pare rau, poate se dezvata,Crina e la fel de incapatanata, dar nu da cu capul, se burica toata...de zici ca face podul

Am pus azi ciresi, caisi, meri cu mare placere va aducem

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Oare ce o face MonycaC

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Lumi - cum mai este Robi cu febra?

nasol. la ora 19.00 mi-a facut 37.9 iar.... mi-a vomat fructele la ora 18.00 ca am tot insistat eu sa-i dau... a baut 60ml de lapte, i-am pus sosetute cu otet si i-am dat un supozitor si la 19.00 a adormit... de-atunci nu s-a miscat...
maine mergem la dr

ma bucur ca Mark e ok!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Lumi multa sanatate mamico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

merci mult, ange.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi..oooffff mamico, prin cate trebuie sa mai treci..multa,multa sanatate ...sunt sigura ca nu este nimic cu umflatura de la cap...oricum iti tin pumnii

babytza stiu ca nu este de ras, dar pe bune ca mi-l si imaginez suparat nevoie mare ca nu poate intra
Ce mai face mami al tau???

ange se pare ca ai o curte destul de mare daca ai pus atatea.....oricum sunt si eu abonata la cules (in burta )..

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lumi imi pare rau ca va chinuiti asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi off, ce febra nenorocita.... imi pare tare rau! pup cu drag!

ange de unde ti-ai luat copaceii si cat de mari sunt? Ca si eu am luat chiar vineri 2 copacei, un piersic si un cires, cam de 1,5 m inaltime si mi-a zis dna inginer ca vom putea manca fructe din ei abia in 2-3 ani . Dra sunt ff happy ca s-au prins amandoi

andreutac Bine te-am regasit in casa noua!!! S-o stapaniti sanatosi! Va doresc la lovitura sa fie ultima in aceasta casuta!!!

Ramo sa inteleg ca te-ai pus pe treaba!!! Super tare!!! O sa fii sexy mama la vara!!! , poate chiar sexi

babytza offf, capatanos mai e soricelul tau.... Avem si noi niste nepotei tare nebunei la Sighisoara care asa se jucau, alergau din fundul curtii si se izbeau cu capul in poarta , si chiar le facea maaaaare placere!! Oricum, sper sa se fi lecuit!

pio

Mergi la inceput

Kllemi

Nocom, apai, stii tu, am fost pe camp, in apropierea bisericii si de acolo i-am luat, merii sunt 1.5 dar au deja rod, la fel si piersicii, ciresii nu stiu daca fac ceva anul acesta insa anul viitoar vor face ceva, iar caisii au floare si rod in varf, trag speranta ca vor face anul viitor toti fructe

Anul acesta in primavara am plantat si vita de vie cativa butuci, toti s-au prins, doi chiar vor face strugurei. Si o grammada mare de capsuni, zmeura si mure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Mimihoo, maine stam noi acasa ca au venit niste muci in vizita pe la noi
Astazi l-am lasat sa il aduca cu microbuzul si a fost extrem de suparat, e prea mult pentru el sa stea la gradi pana la 1,45. Prin urmare a ajuns acasa plans tot, mama s-a suparat si bineinteles ca a dat vina pe noi, ca suntem parinti denaturati si exploatam copilul
Ma rog, am hotarat cu directoarea gradinitei ca e mai bine sa il ia mama pe la 12,30-13,00 -ca pana la ora aia ii place gradinita. De pe la 1 nu a mai stat cu copii, a fost extrem de nervos...
Astazi a muscat o fetita la gradi si pe mine m-a muscat de vreo 3 ori in seara asta De 2 ori pentru ca ma indraznit sa il iau in brate pe finutul meu aflat in vizita si o data cand ii explicam ca nu e frumos sa muste copii, ca doare si sa gaseasca alta forma de exprimare. El mi-a luat mana si m-a muscat...Spuneti si voi, eu ce mai fac acum???

ma bag la citit
Lumi, ti-am vazut hunii aseara, dulci rau de tot! Cum stau ei cu rucsacul in spinare! Mihnea l-a aruncat cat colo

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput