*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)
Raspunsuri - Pagina 5

ramo_cata spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Kya Mai, dar Lyvy a mai trecut pe la noi de cand spunea ca se duce marti la dr si afla culoarea caruciorului? Sau am ratat-o eu...  | 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

mstela spune:

Olgu,ma bucurrrr!
Si,curaj gaina,va fi bine!
Tin pumnii tuturor gravidutelor!Tin pumnii si Ioanei
...eu mai astept putintel ca parca nu sunt pregatita
...multe ar mai fi de asezat..dar daca s-o intampla ca la Olgu
,va fi o minune,ne vom bucura nespus si va voi anunta
..
Apropo,am luat si eu pharmatex si tare e nesuferit
..mai bine e cu ovulele,dar trebuie sa astepti
..
Nici Tea nu zice vreo propozitie,doar cuvintele,dar putine si nici alea clare
..important ca stie sa foloseasca cuvintele,isi aminteste de ele,intelege tot,mai o da si pe chineza in propozitii de nu inteleg nik,se enerveaza ca nu inteleg
...asa ca nu ma ingrijorez,desi si ea e ff in urma..dar nici eu nu-s prea vorbareata..![]()
...mai nou nu prea mai suporta pampersul,desi nu sta nici 10 secunde pe olita,nici noi nu am insistat,mai stam putin sa vina caldura ca acum ne cam ingheata c..l prin casa si trecem si la asta
..
...so,nu mai vrea pampers,trage de el,ma rog de ea sa i-l pun,si vrea chilotii mei
..nu de-ai iei,ci cu dantela de-ai mei
..si mor de ras cand o vad cum se chinuie sa-i imbrace
..
Care pe unde va plimbati maine??Cica nu va fi splendid,dar va fi ok..
..eu ma gandeam la locul de joak din vacaresti sau...
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Kya spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mstela Care pe unde va plimbati maine??Cica nu va fi splendid,dar va fi ok.. ..eu ma gandeam la locul de joak din vacaresti sau...  | 
Pe oriunde ar fi, venim si noi.
 Dar daca mergem la un loc de joaca, iar vom alerga care incotro dupa copii, si nu ne mai vedem si noi la fata.V-am zis ca a inceput sa se dea peste cap?
 Dar asa, de-a-devaratelea! Pune mainile si capul jos, se impinde in picioare, si hop... face tumba!E in delir, evident, de noua descoperire, si pe langa sariturile din pat, acum mai are si datul peste cap...

Mami si
 Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!

Simo27 spune:
 Cuscra
Mi-a facut febra,abia am scazut-o si acum astept ce va mai veni!
Olga,ma bucur mult ca e bine samburelul
mami de David
,  Sam
  si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Kya spune:
 Bueyyyy!!! Astia la TV zic ca vine norul de cenusa si la noi?!?! Si ca trebuie sa nu mai iesim din casa (sau cel putin sa nu scoatem copii)...
Sau o fi doar stire alarmista in stilul tipic romanesc?
Mami si  
 Sanziana 
God didn't bring me this far, to leave me here!

Simo27 spune:
 Apropo Oana,am facut supa aia crema de rosii cu mozzarela-delicioasa

mami de David
,  Sam
  si Siluan

bubu05 spune:
 Simo, bravo, e super de tot supica!! Sa stii ca ma gandesc la puiul tau mic, sa se faca repede bine 
Ralu, hai maaa...ca urmaresc intens aici ca nu am puiu' mare acasa 
 cica vine noru la 7000-10000m si trece pe la N, NV si gata, pleaca...doar ca au inchis aeroportrile ca e f. periculos si nu poate fi depistat pe radar...
Eu maine trebuie sa fac tort, sa pregatesc una-alta si vreau sa ajunga si Cata...
Si world of the day 
TOTOLELE
dau din ele cui ghiceste 

Simo27 spune:
 prajiturele???![]()
mami de David
,  Sam
  si Siluan

kitzy spune:
 Io surpriza cu bb sigur nu va fac inca, inca-s cu tratement pana in iunie da dupa-aia ma inscriu iar ![]()
Olgule oare ti-am zis felicitari? Stiu c-am intrat si-am citit da nu mai stiu daca-am postat. Daca nu, felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Abia astept sa fac si eu bb 2, da pana una, alta, mai am 10 zile si ma intorc la servici 
Poze Diana
Povestea nasterii
  Raluca, mami de 
  Diana  (24.04.2008) 

Kya spune:
 Mda... tipic stil alarmist. Mare drama mare, dar nu se intampla nimic, si nu e nimic periculos... 

Mami si  
 Sanziana 
God didn't bring me this far, to leave me here!