*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Becca a inceput cu intrebarile: une e Azan? , cine face asa?, mami vine epede?
Mor de dragul ei , e si ea cu eruptia de canini si-mi cere calgelul de dintisori: mami, doale dintii, gel, gel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, Inulin este intr-o branzica, nu iau suplimente.

Kya, Clau, ce vorbarete aveti voi acolo! Si Matei a inceput sa spuna parca mai multe cuvinte.. dar simple, nu propozitii (desi zice "A a caca!", asa, cu pauze, ceea ce inseamna ca a facut kk). Deci mai e mult pana departe. Ce vreau si eu! E baiat si are 2 ani fara cateva zile ! Daca va turui si el ca frate-su, sa te tii!

Tocmai ce am vorbit cu o tipa, colega de serviciu (ea lucra la "productivi"). Este insarcinata in 15 saptamani cu bb2. Mai, ma apuca nostalgia! Rau!! Brrr...

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

heloooooooooooou

eu scriu din aeroport
m-am saturat sa ma plimb, vrea sa stau acasa cu voi si cu ai mei

am ramas fara vorbi Olgutz felicitari BRUTUS " SI TU?, bravo fetelor pt curaj si timp liber, sa ai sarcina usoara un baiat destept ca Sophi', si totul sa fie bine.

Ela mare si pt tine

va pup pe toate sunt obosita moarta si citesc in diagonala mare de la coada la cap.
nu mai stiu cind au fost zilele copiilor sa va urez multi ani sanatosi , nu mai stiu nici cum ma cheama nici daca-mi pui CI in mana

ai mei sunt bine , cred, Andrei e mare nazdravan , abia astept sa ajung in BUcuresti sa-lvad, ( sunt la CLuj , plecata de marti, am fost sebes, alba iulia, sibiu , tg mures , cluj , bistrita , ......,

VREAU VACANTA[fug] SI VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fata, Butucico, unde esti, in Fiji? in ce aeroport...vad ca toate se inchid...Cata are avion maine dimineata la 7 si nu pleaca, deja s-a inchis aeroportul din Cluj...ca naiba, sunt tare trista...sper sa ia un tren la noapte si sa vina maine dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gianiii de cand nu te-am mai vazut...!

Dudulina hai cu pozele!

Olga ma bucur ca est bine, si nu e nevoie de injectii.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Apropos, si Ralucaspm e gravi de nov-dec si...daa....Diana_g. Ma bucur din suflet pentru ea !!! Eu inca nu m-am inscris la odisee, cred ca ma petrec si eu tot cu voi, sper sa ma suportati .

doamne cat ma bucur..sper din suflet sa fie bine si sa aiba o sarcina usoara...doamne ajuta pentru toate gravidutele...ma bucur pentru voi mamicilor

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau
e si ea cu eruptia de canini si-mi cere calgelul de dintisori: mami, doale dintii, gel, gel!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

multumesc lui DD eu n-am stiut ce e aia durere de dintisori la Andru...zana dintiosr/maseluta a fost tare buna cu noi...trebuie sa-i mai apara al2lea rand de maselute ...sper sa fie bine si la astea sa treaca repede durerea

Mergi la inceput

dudu sper sa pui pozele pana la noapte si sper sa nu dispara..acum plecam sa o ducem pe soacra mea la tara ...va pup
PA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mai, dar Lyvy a mai trecut pe la noi de cand spunea ca se duce marti la dr si afla culoarea caruciorului?
Sau am ratat-o eu...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Ramo, nu sunt prima care zice "de n-ar mai veni!". Inaintea mea s-au inscris Miha si Kitzy...si poate or mai fi, dar vor sa faca surpriza.
Butucico, nu te bagi la bb2?
Parca si ccris vrea...si Kya... Sper, cand voi pleca la odisee, sa nu plec singura...

i]Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.[/i]
da stiiu dar tu ai fost ,de fapt esti mai hotarata ca sa zic asa...

Mergi la inceput