*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, eu si la prima sarcina am facut TT. Acum vad ca ma trimite si la DT, probabil pentru ca sunt mai baba decat acum trei ani . Sa ma bata Dumnezeu, dar eu nu as fi in stare sa cresc un copil cu probleme genetice. Tot respectul pentru cine ar putea sa o faca, eu traiesc zi de zi drama prin care trece colegul meu, cu copil de doi si jumatate cu o boala genetica rara, care abia sta in fund de cateva luni, este hranit prin sonda nazo-gastrica si ia pe tratament intensiv impotriva epilepsiei, de un an si jumatate, si crizele nu inceteaza, in ciuda tuturor incercarilor si tratamentelor in strainatate. Ce pot sa previn si sa aflu, bine, ce nu, probabil ca asa imi este scris. Deci da, fac DT si TT, si amnio la nevoie

Edit: "traiesc" e mult spus, ca doar il vad cum sufera pe bietul om cand imi povesteste, of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI IRINA-LIANA SI IRINA-BITZULINA!
Sa va mearga toate bine, sa fiti sanatoase si frumoase mereu!

Zozelina nu ma radeam ma de baiat , ca stiu cum e sa slabeasca de boala, poate sa aiba si 100 de kg, tot rau e, doar ma amuzam de situatie. Si la tine la fel, ca varsaturile au fost ocupatia mea favorita, mie rau ca-n sarcina nu mi-a fost nicicand, dar tot frumoasa eram , asa ca te inteleg.

Cami, multa sanatate copiilor, n-am inteles bine, cine e bolnav Luca, sau Ale?

Am mai citit, as mai vrea sa zic ceva, dar fug acasa sa las bona sa plece mai devreme ca are si ea fata bolnava, are pneumonie si febra mare si sta cu grija, chiar daca e mare, studenta, tot rau e sa stii copilul bolnav.

Va pup si poate intru la noapte de acasa. daca ma lasa somnul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Inulina Am citit si eu ca inulina asta duce la balonare. Prea mult strica.

Olga, ma bucur ca bebe e ok! Si multumesc pt urari!
Ralucaspm e deja la bb 3! Ma bucur si pt Diana.

Kya, hai ca poate te astept

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Cami, sanatate multa ! Sper sa va recuperati de indata!!!

Clau, cum e Chitescu? Nici Iosup nu e foarte vorbaret, dar raspunde la intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, la fel si Chiteasca , isi vede serioasa de masuratori si dicteaza intruna la asistenta dar daca o intrebi ceva comunica. Eu am fost tare happy la ea ca mi-a zis imediat ca samburelul e domnisoara dupa ce am tot fost indusa in eroare ca ar fi baietel. Asa ca nu mai conta ca nu-mi povesteste mie de toate ca auzisem ce-mi doream.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu ma bucur mult pentur gravidutele noi! Si am vazut la odiseea Zozeliciului ca si Clabuc asteapta o surioara pentru Clarinda!

Ioana eu iti doresc sa se intample cat mai repede, dar mi-ar place taaare mult sa fim impreuna la odisee

La Multi Ani Irinelor! Sf. Irina sa va ocroteasca si sa va pazeasca!

Sanziana sta in pat, isi studiaza zgarieturile si vanataile de pe genunchi si cu ochi plansi zice "auuu, auuuu, ia uite, altul auuu"
Mor de dragul ei!!! Si are nene la julituri ....

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Asa este, uitasem , LA MULTI ANI IRINELOR, MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC.

Uauuu, si Clabuc, super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Multumesc Kya

Olga, mai aveam de luat 5 pastile si au venit rusii. Nu am mai patit, erau punctuali, mama lor

Is ocupata cu punerea pozelor

La multi ani Irinelor

Mergi la inceput

Hai Dudurutza cu pozele!

E clar ca nu mai am chef de munca...suntem aproape in weekend.

Mergi la inceput

Dudu, da, ia-le cu zice Kya! Asteptam pozele

Kya, tare Sanzi !

Edit: Clau, nici eu, mi-am luat de lucru acasa, sa ma vedeti ce o sa injur eu maine !

Mergi la inceput