De unde cumpar cintar de bebei?

De unde cumpar cintar de bebei? | Autor: iuliana

Link direct la acest mesaj

Socreii mei vin la sf. lunii la noi si vreau sa ii "insarcinez" :))) sa-mi aduca un cintar de bebelusi, ca aici nu am gasit asa ceva. De unde pot cumpara, avind in vedere ca ei sint din Ploiesti? Si cam cit cintareste un cintar si eventual, daca puteti sa imi spuneti un pret. Mercic!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Esti sigura ca vrei sa cumperi un cintar de bb? Dupa citeva luni n-o sa-l mai folosesti...Aici se poate inchiria de la farmacie pt un pret rezonabil, poate si la voi sa fie la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

vezi, si la "bazar" e un anunt daca nu ma-nsel.Daca vrei insa unul nou, In Bucuresti se gasesc in magazinele pt. copii sau chiar si la farmacie, e una mare si cu de toate in spatele Unirii(magazinul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Am primit unul prin ianuarie si stiu ca era luat din Bucuresti de la o farmacie (nu stiu daca au la toate). Cred ca au si la magazinele specializate in articole pentru copii. Costa cam 700.000-800.000 lei si cantareste pana la 10 kg.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Acum in Bucuresti se gasesc mai pe la toate magazinele de bb-i intre 1.000.000 - cel romanesc, clasic si 5.000.000 digital - digital, mai de firma

Moka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SinzianaN spune:

Pentru ca nu am avut timp sa merg prin magazine, eu l-am comandat la reclama si mi l-au adus acasa. Sunt mai multe modele, pentru fiecare buzunar. Al meu e digital si cantareste pana la 20 kg.
Sinziana

Mergi la inceput