Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

georgi. ma bucur ca sunteti mai bine....vai de fundu lui...la propriu!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

am inteles ca se fac inscrieri la gradinite! aviz amatoarelor!!!a inscris-o prietena mea pe fetita ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata!

La multi ani Vivela, sa fii sanantoasa si fericita si implinita sisarcina usoara, si nastere si mai usoara, si scuze pentru intarziere.
Musso, sanatate lui Mihnea.
Dana, Cygni, interesanta conversatia voastra.
Mychy....pfuuu... nici nu stiu ce sa iti zic...zbor lin, drum bun...nici eu nu am zburat cu avionul pana acum, si nici nu imi doresc vreodata....
Si am vazut si pozele, era cat pe ce sa le ratez...ce baiat , o frumusete, ai grija ca sigur se face coada la tine la usa , in curand. Si cu calculatoru, m-a dat gata, sa nu te mai aud ca te vaiti de baiat, ca nu lasa pampersu, bai lui ii sta capu la altele nu la d'astea atat de ...simple...
Hai va pup. si sunt pe aici, da as vrea sa ma apuc si de ceva treaba...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

deci, a renuntat TOTAL la pampers! nici noaptea nu-i pun ca se trezeste uscat. in ultimile zile n-a avut niciun accident! nici la caca nici la pisu! nu-mi vine a crede.........doar stiti cat de stresata eram...asa de la sine s-a dat pe brazda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mai mychydutza mai....

NU NE SPERIA! ... n-au inceput inscrierile alea oficiale de la gradinitele de stat!

TOCMAI ce am sunat si eu ca sa vad, te cred sau nu te cred? n-are cum sa inceapa pt.ca nu a aparut niciun comunicat oficial de la Minister, nici in presa, nici pe TV, nici pe mediafax, si nici macar in gradinite nu au inceput reinscrierile oficiale!

....

DECI NU... eu am un mic stress cu asta pt.ca vreau sa plec la Moldova iar saptamana asta si vreau sa pot sa plec linistita...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

va multumesc tuturor pentru urari, .

n-am mai intrat de vineri - n-am avut nici stare si apoi nici timp, sambata dimineata la prima ora am luat-o spre vioneasa, partial pt treburi, partial pt distractie . mie nu prea mi-a priit, m-am ales cu o indigestie - doar eu- asa ca suspectez un snitel pe care l-am mancat la o bodega, pe drum...asa ca in seara de sambata, noaptea ce a urmat si cam toata ziua de duminica am stat pe tron, uf, groaznic...cu contractii si tot tacamul, ma gandeam ca ma apuca nascarea p-acolo, la dracu in praznic . bineinteles, n-am avut la mine niciun no-spa, niciun medicament, iar aia de-acolo abia daca au un butic cu paine, de farmacie n-au auzit...
in fine, cand am ajuns acasa am simtit ca ajung in rai, asa bine era, nu eram total refacuta, da' macar eram pe tronul meu!

ma apuc de treburi, mai am 2 sapt de activitate, dupa care incep sa lenevesc cica. bineintelesc ca o sa muncesc mai mult, ca asa se intampla mereu, dar cel putin nu ma mai streseaza unii si altii cu problemele lor.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

prietena mea si-a inscris fetitza la o gradinita de stat in Colentina. azi tre sa-si completeze dosarul cu o adeverinta de la servici si cu avizul epidemologic, sau cum naiba ii zice. a primit si instructiuni cum ca sa "nu spuna mai departe"! deci au unda verde, ca doar n-o inscria asa in dolul lelii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

prietena mea si-a inscris fetitza la o gradinita de stat in Colentina. azi tre sa-si completeze dosarul cu o adeverinta de la servici si cu avizul epidemologic, sau cum naiba ii zice. a primit si instructiuni cum ca sa "nu spuna mai departe"! deci au unda verde, ca doar n-o inscria asa in dolul lelii!

mai sincer, treaba asta cu "sa nu spuna mai departe" e un motiv in plus sa credem ca nu sunt decat aranjamentele de dinainte.... daca ar fi oficial nu s-ar putea tine un secret la o scara asa de mare... DECI e doar ZVON... sau aranjament.... inscrierile oficiale NU au inceput!

in toti anii e la fel, in toate gradinitele de stat e la fel, perioada inscrierilor este precedata de perioada reinscrierilor copilasilor mai mari care deja frecventau gradinitele respective.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Neata la toate fetele. Eu-s terminata ca ieri am avut febra, is racita tare si sper sa nu ia si Lis de la mine.

mychy f scump Andrei, stie sa pedaleze?

Mergi la inceput

ia uitati ce a scris si colega brazuca la un alt subiect...

de vineri 16 aprilie, pe la ora 19.00

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Revin cu informatii foarte oficiale de la directoarea gradinitei fiica-mii care cu siguranta stie ce si cum. Inca nu au primit comunicat de la inspectorat (sect2) nici macar sa se inceapa reinscrierile. Deci nici vorba de noi inscrieri momentan.

Mai sunt directoare care nu stiu pe ce lume sunt si primesc dosare desi nici nu au facut reinscrierea...e exemplul directoarei mele. Dar ea e caz special, si probabil ca din cauza celor ca ea se aud tot felul de zvonuri.

mamik fericita de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

si daca imi amintesc eu bine, Corina lucreaza intr-o gradinita de stat.... Corina, te asteptam si pe aici sa ne spui noutatile! multumim!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput