Strumfi de iulie-august 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 4
fianna spune:
Vivela [b]La multi ani![/b] Sper ca pana la urma s-a luminat si ziua ta si ai petrecut frumos!
Te pupam cu drag!
fianna cu printisorul Matei
14+
cristina26 spune:
Vivela
La multi ani! Noi iti dorim multa sanatate, fericire si toate visele sa iti devina realitate.
Kariris spune:
La multi ani Vivela! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fiecare zi din viata ta!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
musso17 spune:
buna
noi iara cu voma si diaree,abia ce a trecut luna si am luat-o dela cap...nu stiu unde gresesc...il sterg pe maini bine,cum intram in casa direct la baie...habar nu am de ce a prins aceasta sensibilitate..luni ma duc cu analize,sper doar ca pana atunci sa nu-mi faca febra.
violetan spune:
La multi ani, vivelaaa!
Georgi, multa sanatate puiului
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
vivela, la multi ani! Cam tarziu, dar sper ca mai primesti urari.
georgi, cum e mihnea?
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Diana2007 spune:
Uf, v-am prins, dar in capitolul urmator !
Multumim pentru aprecieri la adresa pozelor, costumul maramuresan al lui Victor il am de la un fin al socrilor care a fost detasat o perioada in zona. Eu m-am tot rugat sa-i ia clop si ei ne-au luat tot costumul. Am eu placerea asta sa-i imbrac de sarbatorile mari in costume populare. Abia astept sa merg la vara sa ne imbogatim recuzita ! (asta daca nu mai erupe vulcanul doua luni de acum in colo )
La Multi Ani Vivela ! Scriai ca te asteptai sa vezi un bebe mic, o sa vezi ce repede trece timpul la al doilea. Azi esti gravida, maine nasti, poimaine e diversificarea, apoi merge si e gata de gradi. Noi mai avem patru luni si merge la gradi La Victor am avut senzatia ca am trait trei ani intr-unul, la Sonia, ce sa zic, proportia este inversa ...
Multumim pentru sfaturi cu negii, am salvat metodele alternative, acum asteptam vizita la dermatolog si urmarea, ma rog sa nu mai iasa dupa interventia asta.
O sa incerc sa tin pasul cu voi, scuze daca mai omit cate o intrebare, este fara intentie.
Pe curand,
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
mychydutza spune:
neatza............
georgi, cum e mihnea? n-ai dat niciun semn asa ca ma cam ingrijorez....sper ca e totul ok!!!!
eu plec pe 25 mai la bruxeles, la sora mea!!!!!!!!!!!!n-am mai zburat ever, sunt un fan impatimit al documentarelor "Dezastre in aer" , asa ca mi s-a plantat deja un morcov in partile neexpuse soarelui....ma intreb daca am voie cu alcool in avion, ca trag un whiski si gata!
in rest, toate bune.....am pus si niste poze, nu-s prea calitative dar ....http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu3/POZENOI#
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
musso17 spune:
neatza
vio,mychy
fii-miu e bine,nu se compara cu data trecuta cand doua zile nu s-a putut ridica din pat,acum au aparut toate simptomele:voma,diaree si febra apoi in 7 ore au tecut.l-am bagat rapid pe regim,apa si suc de mere date des si putin,biotics si un varf de smecta la culcare, mi-era ca face,nu aud si se opareste..si asa e ca racul in conditiile in care a stat fara pampers in casa iar cand facea mergea in baie si spunea "sus",adica sa-l spal.
musso17 spune:
mychy,ce ochios frumos ai tu acolo..mi-a placut teribil poza cu limba scoasa si concentrat nevoie mare la laptop..maiii da ce au copiii astia cu falangele de la degete?!fii-miu atat si le stramba ca mi-e sa nu se rupa.
sa-ti povestesc din experienta mea cu avioanele,daca prind turbulente imi spun foarte "vitejeste" ca asta e,daca mor macar se intampla rapid..nu am ajuns in stadiu de fobie,adica daca trebuie sa urc,urc..altfel...sa stii ca e mai periculos cu masina pe strada decat cu avionul,cica e cel mai sigur mod de transport...ii buna treaba cu alcoolul..si au