Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana, bafta la amnio!
apropos de unghii puse, azi am vazut-o pe una la metrou cu unghii de cel putin un centimetru. ma intreb, oare cum naiba se sterge aia in partile dosite fara sa-si faca harakiri?????

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Musso sper sa va reveniti repede.

Dana bafata la amnio.
wow Daria ce rapida esti la puzzle, bravo.

Eu acum ma uit la biciclete fara pedale pt Soph, pana acum le prefer pe cele din lemn sa vedem unde gasesc la pret rezonabil si sa mi-o si trimita in Irl.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, asa am avut si eu unghiile multi ani, e chestie de tehnica si obisnuinta, crede-ma ca nu sunt maso.
Timi, multumesc pentru link, arata bine tricicleta, Lary deocamdata se deplaseaza cu un avion cu Pooh al Sabinei, si pana ne revenim cu banii cred ca-i iau direct bicicleta.
Georgi, cum sunteti?
Dana, bafta la amnio!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Hai salut!
Intru si eu in fuga sa va salut! am mai citit dar de scris no time! ma tot iau cu una cu alta iar cand as vrea sa scriu sar fetele pe mine si nu ma lasa deloc.
Ce credeti ca a facut scumpul meu sot aseara? A facut plinul la masina mea diesel cu... benzina! s-a dus frumos, a luat pompa de bensina i-a dat-o baiatului de la statie si i-a zis "baga tu te rog, ca sunt prea obosit. Fa plinul!"... offf 60 de litri platiti degeaba. Cand sa inchida baiatul rezervorul dupa ce l-a umplut sa faca infarct! Scria pe el diesel. Noroc ca a obserbat baiatul si nu a incercat sa mai si plece cu ea de acolo ca o facea varza.

Nici macar nu am putut sa-i spun vreo doua pentru ca mi-ar fi zis imediat ca ce io nu am incurcat pedalele (frana cu acceleratia) si am facut accident? Ce-i drept, cine se aseamana se aduna!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Lachi, ce echipa buna faceti voi .
Daca veniti intr-o zi inspre IOR, sa stii ca merita parcul, este foarte frumos amenajat si curat si cu multe locuri de joaca, mie-mi place mai mult decat oricare altul din Bucuresti. Si nu e chiar asa departe de tine, este in oras totusi .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da, facem echipa buna! Ne-am cautat mult dar in final ne-am gasit! Mai chiar mi-ar place sa vin in IOR dar in timpul saptamanii pt ca in we merg de acum mereu sa imi vad eunucii. Azi am castrat poneii. Mi-e mila de ei ca spunea sotul ca ieri nu aratau bine deloc si cel negru era muscat de ceafa. Se pare ca asa mi l-au adus de la Rasnov, muscat. eu am impresia ca nu au fost prea bine hraniti, ca au cam fost batuti (de asta sunt sigura) si cred ca sufera datorita schimbarii. Abia astept sa fie grajdurile gata si sa ii aduc acasa, sa stau mai mult cu ei sa ii ingrijesc asa cum trebuie. Sotul zice ca peste vreo 7-8 ani luam cai si pe acestia ii dam. S-o creada el! Nu-i mai dau niciodata.

O sa vorbesc cu soferutul nostru sa ne duca intr-o zi in IOR dar sa vedem sa fie si vremea frumoasa si sa veniti si voi

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Lachi, in timpul saptamanii este mult mai bine, in weekend e prea aglomerat. Cand vreti sa veniti, vorbim cu o zi inainte, ca sa ne eliberam si noi si venim cu placere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna la toata lumea.Ce mai faceti.Sper ca bine , ca doar asa e voie de la stapanire.
Daca tot veni vorba de patanii de ale sotilor, sa va spun si eu una, proaspata de azi.L-am lasat pe al meu sot cu cel mic acasa, dimineata ca eu a trebuit sa merg la dentist, de daca am alaptat 2 ani jumate acum trag si ponoasele, dintii mei s-au cam subrezit, dar le venim de hac.
Si cum ziceam l-am lasat pe al meu sot, stalp de nadejde al casei cu nabadaiosu lui fiu, cel mare fiind la scoala.
Si cand am venit, era mandru nevoie mare ca cica la si schimbat, de noi inca folosim pampersu, 50 la suta, ca daca sunt eu pe faza si aud cand zice il pun pe wc, daca nu il aud il scapa, si cum azi era cu taicasu care cica nu s-a gandit ca face fisu la wc, de nu prea are timp sa vada evolutia, nu l-a auzit cand a zis.Si ce vad in baie.
Aproape toate servetelele mele demachiante terminate, evident pe post de demachiat fundu copilului, si pampersu pus pe dos.Dar nu mai conteaza acum amanuntele astea, bine ca a facut.
Oricum e mai bine decat atunci cand era cel mare de varsta lu asta mic, si l-am lasat cu taicasu, l-am gasit in geaca de afara, ca era iarna, si toate hainele la spalat, ca cica s-a murdarit cand i-a dat sa manance...
Asa ca sa tot ai experente de astea.
In rest totu e bine...doar ce atata te plangi ca stai cu copii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da mai michy era cu soarecii nu cu bobocii,rad de 5 minute singura.am incurcat zicalele
dana iti tin pumnii tare stransi,te rog daca ai timp da-mi un apel cand sti ceva.acum ce sa zic cu bb2 ,ne-a cam iesit din cap...parca acum ne loveste mai tare frica dupa ce s-a intamplat anul trecut...si in jurul mei numai probleme si la spital vad toata ziua ce vad...nu e chiar momentul sa vorbesc deasta acum,ma bucur de ce mi-a dat Dumnezeu pana acum,a fost tare bun cu noi

eli azi "mami am o idee,hai la viena"....bun acum are "idei"...
cu viena ne toaca capul zilnic,daca ma vede la bancomat ca scot bani " oooo, mami acum avem bani hai la viena"
macar am luat masuri din mai incepem gradi la limbi straine cu prima optiune germana....
alta proaspata "te rog sa ma lasi in pace ,sunt ocupata cu treburi"...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
fii-miu e mai bine,sa nu spun hop dar chiar e,a si inceput sa manance,plus ca nu a mai avut scuane diareice si asta in mod sigur datorita debridatului pe care mi l-a recomandat cristina(sunflower si pe care o pup...am fost noi la dr dar scaunele s-au oprit dupa ce i l-am administrat.
roxy,trebuie sa-l lasi mai des pe sot cu copiii,se invata..oricum a fost haios,pe mine m-a bufnit rasul cu pampersul pe dos,probabil Cristi poarta panties ca altfel cum i-ar fi prin aricii aia?!!.
alina, eli m-a dat pe spate cu ideile si treburile

imi place tare mult cum povestiti,cred ca si fii-miu in baieteasca(ca sa nu mai spun bebeluseasca) lui spune chestii funy

Mergi la inceput