Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

Neata

dana nu, e vorba despre www.amazon.co.uk/My-First-Scooter-for-Boys/dp/B001IM7OXU/ref=sr_1_fkmr2_1?ie=UTF8&qid=1271833917&sr=8-1-fkmr2" target="_blank">asa ceva

revin...

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

noi o avem trotineta asta :)

Michy ce barbat de nadejde ai in casa, sotul cred ca acush va fi pisicuta blanda

Alina sau ELINA cum va zice Soph muuulti la tot familionul. Ce scumpa-i Eli

Bandita mea ii zice azi dimineata lui taica-su:
S-daddy I'm so happy
D-de ce esti happy Sophie?
S-ehfgfug indruga ceva intr-o limba necunoscuta
D- auzi mami Sophie e happy
S-yeah I'm happy because mommy is happy

Ieri dimineata cat trona eu ii puneam sosetele si ma ia de gat, se coboara la nivelul meu sa ma priveasca in ochi si-mi zice:
-you are my friend mommy, all right? you are my friend

Eu o banui ca-si pregatestete textele pt mai incolo cand dupa o dragalasenie BANG imi ceare cardul

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina.a, Saby are multi prieteni imaginari, a inceput pe la 2 ani si ii tot schimba, pe unii i-a pastrat de la inceput (Winnie the Pooh, piticii, Bob...)
Mychy, tare faza cu job-ul de criza .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Timi e grozava Sophie, au niste texte in ei....
si noi tot trotineta aia o avem, de saptamana trecuta. Alise a vazut la baietelul mai mare al bonei si era innebunita prin urmare i-am luat si ei, e bine ca mai alterneaza cu tricicleta la care oricum nu se oboseste sa pedaleze

Luna pai las-o si tu mai usor, asculta de sfatul auditorilor

musso am prietena cu baietel 3 ani juma care nu vorbeste, cateva cuvinte doar. cand va incepe al tau si-o sa te toace la cap non stop o sa-ti vina sa-i spui taaaaaci

alina foarte frumos ai povestit despre fetita ta

si mai aveam de spus ceva cuiva dar

voi va mai faceti timp de citit? ce mai cititi? eu am luat saptamana trecuta de la un anticariat 4 carti cu 35 de lei, Cehov, Doyle, Jane Austen si un necunoscut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

ceva dragut pentru copii http://www.youtube.com/watch?v=AL_c_QM4dNc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Daria&Saby pt puzzle.
Soph si-a pierdut interesul in ultimul timp pt puzzle.

Off topic: Carla uite aici un model super de www.amazon.co.uk/Scuttlebug-Beetle-Trike-Red-Black/dp/B002KKC6BE/ref=pd_sim_k_h_b_cs_1" target="_blank">tricicleta pt Larisa.
Merge fain, se strange sa nu ocupe prea mult loc...Saya deocamdata merge f bine cu ea...in marsarier dar speram sa mearga si inainte :)

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Timi genul ala de tricicleta fara pedale a avut si Daria, acum i-a ramas mica. Pot spune ca a fost jucaria preferata, a calarita-o mult timp.

Luna tocmai ce am venit si eu de la manechiura. Macar acum in sarcina cand am niste unghii super (cred ca hormonii sunt de vina) sa ma duc si eu la cabinet.Sunt tare mandra ce frumos arata. Imi imprumuti si mie ochelarii tai de pe nas?

Ca tot vorbeam de puzzel, ieri gazeta sporturilor a aparut cu CD Oraselul Lenes si cu un puzzel de 24 de piese cred ca are. Acum sa ma laud pana la final cu Dariuca, i l-am desfacut cum am intrat in casa, ca altfel nu se poate, si cat m-am dus eu sa ma schimb si am baut apa ea deja il facuse. Am urmarit-o si am observat ca, in principal, ea se ghideaza dupa culori, nuante cand alatura piesele.

Acum o astept pe mama la mine. Vine sa stea cu Daria maine cand ma duc la amniocenteza, m-au cuprins niste emotii ca nu mai stiu cu ce sa-mi umplu timpul. Am fost la manechiura sa ma fac o doamna si acum scuip seminte la propriu.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

dana,mult succes la amnio.si eu ma tin de vreo 4 zile sa-mi fac o manichiura,mai am si un botez vineri si parca as vrea sa fiu draguta
noi o tragem cu diareea,sper sa -si revina mai repede,nu vrea neam sa manace de regim,nu-i place,scote din gura,miroase si spune nu..offf viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

hehehe,

Mychy unghiile fac bine, tocmai am rupt una azi, adica am tras cu forta de un sertar si a sarit. E prima oara cand patesc asa ca sunt solide dom'ne rau. Dar oricum trebuie sa merg diseara la intretinere asa ca mi-o repara aia. Dana unghiutele le-ai pus sau ale tale? Eu nu mai reusesc sa le cresc pe ale mele de ani buni. Adica se rup nasol asa ca recurg la astea de gel.

Cu unghiile n-am facut poze dar cu ochelarii trebuie sa sunt si eu curioasa cum arat, in oglinda nu prea am timp sa ma uit. Tot imi zice lumea ca-mi sade bine si sunt sexoasa.

Am tot citit din urma dar nu prea am ce sa zic, decta felicitari strumfilor, sunt fantastici ce destepti sunt, succes maine la amnio Dana si ce sa zic, sunteti super, mi-aduceti zambetul pe figura numai cand va citesc.

V-am pupacit, asa pe fuga intre doua chestii.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Multumesc Musso
Sa sti ca cel mai bun medicament pentrfu diaree mie mi s-a parut Enterolactis pliculete. Iei 3 pliculete, prima zi unul dim si unul seara in laptic sau ceai si a doua zi inca unul si gata. La Daria a functionat mereu. Asta daca sti ca nu e o diaree pe fond bacterian cand merge si asta ca probiotic insa ma gandesc ca mai trebuie asociat si cu ceva ercefuril sau mai stiu eu ce.

Mergi la inceput

Sunt unghiile mele Lunito ca, cum spuneam, nu imi explic de ce dar atat in sarcina la Daria cat si acum am niste unghii super tari si frumoase, lucioase asa. In mod normal sunt la fel ca tine nu le pot tine mari deloc, mi se rup imediat. Dar nici pe cele false nu le-am suportat, mi-am pus de doua ori tot cu gel si parca ma simteam stangace.

Mergi la inceput