posta romana, sec.XXI

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am avut o experienta foarte placuta referitor la posta romana.
Mi-a trimis mama un pachet din Ro in US cu posta normala si a ajuns in 10 zile asa cum i se spusese, intreg, nedesfacut.
Wow...acum am capatat curaj si repetam experienta, va spun dc il primesc si pe al doilea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Aici iti vine totul la usa de obicei la ora la care ai specificat(de ex. eu astept niste carti de la prietena mea,ea cind pune coletul specifica ora la care vrea sa ajunga ,o ora la care sunt acasa de ex. seara la 19:00...etc).
Daca cel care trimite coletul nu specifica ora si posta vine si nu esti acasa ,iti lasa aviz in posta cu nr. de tel unde poate fi contactat cel care ti-a adus coletul(de obicei un nr. de mobil).Il suni si reprogramezi cind vrei sa iti fie adus.Daca nu-i contactezi ei se intorc oricum inca o data pe ziua respectiva.A doua zi o vor lua de la capat.
Poti sa-i plimbi pe cei de la posta vreo 3 zile daca nu ma insel,ei iti pastreaza coletul,ai aviz sa-i contactezi si sa le zici cind esti acasa si-l vor pastra un anumit termen,apoi il vor trimite inapoi .Asta stric despre posta ,ca mai sunt si alte servicii.
Cind comand de pe amazon de ex. si folosesc alta firma de transport de obicei suna si anunta ca in jur de ora de ajung, intreaba daca suntem acasa si evident daca nu e ora convenabila reprogramam si te informeaza cit costa,ca sa ai lovelele pregatite.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Eu am avut o experienta foarte placuta referitor la posta romana.
Mi-a trimis mama un pachet din Ro in US cu posta normala si a ajuns in 10 zile asa cum i se spusese, intreg, nedesfacut.
Wow...acum am capatat curaj si repetam experienta, va spun dc il primesc si pe al doilea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Spune-i sa puna ceva putin mai valoros in pachet si nu mai ajunge.

Acum un an i-am trimis unei pritene ccare abia nascuse un pachetel, nu f imp, doar cateva atentii sa vad daca ajung. Au ajuns! Mama ce m-am mai bucurat. A doua oara am pus cu tupeu hainute de bebe de la Gap, Next...mai are rost sa spun ca nu au mai ajuns?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Din Ro aici au ajuns ultimele pachete f repede, cam in 4-5 zile.Se simte ca de cind cu UE-ul toate merg mai rapid, nu mai ai senzatia ca trimiti ceva la marginea lumii ori ca de acolo vine.Singura problema o vad taxa extra de care zice mama. Nu imi e clar, dar in tarile UE nu cred sa existe asa ceva. tare cred ca e vreo modalitate autohtona de smuls banii tot dupa astia amariti.Iar o comanda de la Polirom de vreo 17 carti impartita in 6 pachete a ajuns pe jumate la mine. Primele 3 pachete au ajuns intr-o saptamina de la comanda si restul 3 le-am tot asteptat eu vreo 2-3 saptamini si pe urma am sunat la Polirom.Cei de la Polirom au zis ca la ei apare ca fiind comanda finalizata dar intreaba la Posta Romana, nici acolo nu erau.Si s-au oferit sa-mi trimita cartile respective iar, fara ca eu sa le platesc! Pai asta nici in De nu ar fi fost posibil sa te creada asa careva pe cuvint.Nota 10 cu plus poliromului, o zic peste tot. Schimb de emailuri intre mine si ei super politicoase si profesioniste. Bravo lor.Pina la urma pachetele au fost gasite la posta romana, de vina insa au fost cei la DHL-ul nemetsc.Cei de la polirom le-au retrimis si am vazut clar dupa stampilele si timbrele puse ca pachetele au stat bine merci la 2 strazi de mine unde-i posta fara sa primesc vreun aviz de la ei. Ori poate chiar l-o fi luat vintul din cutia postala, sa zicem.Toate cele 6 pachete trimise in acelasi timp.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Posta Voluntari;Imi e trimis un colet din Bucuresti marti..asept miercuri,astept joi,nu vine avizul....vineri nu........ma duc sambata dimineata sa vad de coletul meu,si surprizaaaaaaaaaaa,coletul acolo ca de alfel si avizul dar trebuie s aplatesc 0,5 ron taxa de magazinaj,ca deh,din vina mea nu am primit avizul miercuri cand a ajuns.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Eu am patit cea mai tare faza....am fost intr-o samabata la posta sa ridic niste colete..si stiind ca mai e pe drum unul am intrebat dc nu e venit..si am primit raspuns"nu ai decat ce e avizat..si ai primit avizul in cutie". Bun........luni primesc RE-avizare..pt coletul ce-l cautam sambata..si de care intrebasem. Ma duc la posta..si mi se spune ca e venit de joi..si ca sunt obligata sa platesc taxa de magazinaj. Culmea..de catre aceeasi fufa care sambata imi spusese sa astept avizul. Si atunci..sa te tii..am facut reclamatie la diriginta de posta..nu ca-mi era pt 2 lei..ci pt lipsa de repect..si indolenta cu care-m fost tratata de o "fufa"de la Posta Romana..care nu a avut chef sambata sa caute un aviz

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

N-am mai intrat cam de multicel intr-o posta, tot asa ca pe vremuri scriu de mana chitantele/avizele/etc sau le scot pe calculator?

Ca sa incaseze 2 lei scriau vreo 5 minute

Mai bine le-ar scrie de mana ca le-ar scrie mai repede. Cand la vad cum tasteaza cu un singur dejt imi vine sa sar peste ele sa bat eu in tastatura Da nu toate, recunosc. Acum deja le stiu care se misca mai bine, unde nu e coada, care sunt orele de varf

Stiati ca daca depui un colet sambata platesti 1 leu mai mult?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

la cursa de la ora 7 vin numai buletinele de expeditie ...abia la ora 12 vin coletele cu o alta cursa,......iar in ceea ce priveste lipitul timbrelor ...da e mai haioasa treaba , au fost reclamatii ca nu s-au francat corect scrisorile ..asa ca ce face omul cu mina lui...e treaba lui daca s-a intors scrisoarea ca nu a fost francata corespunzator....la ghiseu dureaza mult si din cauza programului ,e tare incet ,gindeste greu ,multe rubrici inutile si nu poti sa-l fentezi ca te scoate din program si multa rabdare....trebuie sa ai..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Depinde de oficiile postale la care mergeti. La cele doua la care merg eu, 58 si 66, se misca fetele ca prasnelul. Ma rog, fetele si baiatul :) Sunt foarte dragute/dragut, mereu imi zambesc. Si merg zilnic la posta cu 5-6 colete, inca n-am gasit pe careva tafnos pe acolo. Ba azi, ca am avut de trimis o scrisoare si tocmai ce citisem subiectul, ma asteptam sa-mi dea timbrul sa-l ling eu. Neah, mi-a luat tanti scrisoarea si mi-a dat-o inapoi cu timbrul lipit.

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004/index.htm" target="_blank">Bebelusi de ian-feb 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Mama mea mi-a pus un mic pachet in decembrie la inceput si a ajuns in febrarie. Am asteptat 10 zile, 3 saptamani, o luna , doua pana le-am facut sesizare on-line. Repede mi-au raspuns ca de la ei a plecat coletul in timp util si probabil ca vina este a postei americane, dar ei pentru ca vor sa fie clientii multumiri or sa mai verifice traseul coletului. A sosit pachetul in final dar data de pe pachet era cu 2 zile in plus fata de data cand le-am facut eu reclamatie on-line.
Aici posta merge bine se trimit si primesc valori fara probleme dar cand mergi la oficiul postal acolo la ghiseu sunt niste adormite ceva de groaza. Cel putin la mine unde ma duc eu sunt 2 chinezoaice care mai de care mai adormite si incete. PArca se concureaza care dintre ele sa se miste mai lent.
Si culmea lenei : Una si-a lipit in capatul pixului cu scoci un creion ca sa nu mai intinda mana pe ecranul computerului sa apese comenzile. Numai intoarce pixul si ajunge cu capatul creionului. Eu cand le vad fac spume, si nu numai eu pentru ca de fiecare data sunt 4-5 oameni la coada.
Acum am impresia ca s-a schimbat seful lor ca ultima data am vazul unul care se tot plimba pe acolo si parca erau ceva mai dezmortite!

Mergi la inceput