posta romana, sec.XXI
Raspunsuri - Pagina 2
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia N-am mai intrat cam de multicel intr-o posta, tot asa ca pe vremuri scriu de mana chitantele/avizele/etc sau le scot pe calculator? Ca sa incaseze 2 lei scriau vreo 5 minute |
Nuuu. Au calculatoare.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Gabi_K spune:
a sta la cafeluta cu colegele 15 minute dimineata intre 8.30-8.45 (anul trecut in vara), a povesti reteta de placinta cu mere (ieri dupa masa) nu cred ca sunt compatibile cu munca de verificare a destinatarului.
Nu toate sunt la fel, dar cum au fost alese totusi? Viteza nu, bun simt nu (stiu, exista exceptii, dar sunt considerate specii pe cale de disparitie) si peste tot cozi, si iar cozi. Am facut ieri observatie, stateam vreo 4 fraieri la rand si vine o femeie in jur de 60 sa-si ia pensia. Normal, se baga in fata, si vaca o serveste fara sa clipeasca. Eu, mai tupeista am intrebat ca totusi pe noi nu ne vede??? Raspuns: dansa a fost sefa lor acolo, cum adica sa n-o ia in fata?
Zau, cand am de trimis o recomandata, trebuie sa iau inainte un pumn de sedative
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
mihaser spune:
Ce tare...oricum nu ar fi lipit...
Acum e mixta hartogaiala...si pe calc si de mana...Sotului nu prea ii da colete...(are CI pe alta adresa!)...Se plimba cu contractul ap dupa el ca sa isi ridice coletul...
Sa va mai spun ca un curier mi-a lasat un colet de 2500 ron fara sa ma intrebe arborele genealogic?
Si indemnizatia am primit-o in cont...Ptr ca la intrebarea postaritei: Dar ai vorbit TU cu mine sa-ti aduc banii?...m-am socat!...A trebuit sa ii ridic o perioda de la ghiseu cu copil de cateva luni dupa mine ptr ca MARIA SA nu aduce asa oricui indemnizatia...
Gabi_K spune:
Au calculatoare. Au si imprimante. Dar n-au cerneala, deci pe chitantele lor nu se vede nimic
Asta pot s-o si dovedesc, mai am cateva chitante...
p.s. postasul nostru e de treaba, dar e de rasu-plansu cand pleaca in concediu
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
szivarvany spune:
Ceva ce n-am stiut pana miercuri si m-a facut sa injur asa, in gand
Daca primesc avizul in posta azi, nu pot sa ridic coletul pana dupa orele 14,00 pt ca sunt amestecate coletele, da ? Si nu poate sa mearga cineva sa le caute
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
AB_AC spune:
Va dau o veste proasta:)) Si-n Franta e la fel:) Fara tafna, dar iute ca melcul intr-o zi de vara uscata:))
Mamecitta_C spune:
in pitesti, intr-un cartier nou, postasul nu vine sa aduca corespondenta... de ce? ii e frica de caini... solutia pe care mi-a dat-o seful oficiului: treceti dvs. din cand in cand pe la noi sa ne intrebati...
Gabi_K spune:
probabil fiind tari francofone, postasitele au aceeasi criterii de selectie. Prefer sa nu le zic, nu cumva sa iau bile negre da' stiti voi despre ce vorbesc, nu?
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Daca primesc avizul in posta azi, nu pot sa ridic coletul pana dupa orele 14,00 pt ca sunt amestecate coletele, da ? Si nu poate sa mearga cineva sa le caute |
Aici nu-l potzi ridica pina a doua zi Deci, fii fericita ca macar i-l potzi ridica in ziua respectiva
corap spune:
postarita mea e de treaba, prin ea am facut cunostinta si cu bona copiilor , dar e mica de statura si nu ajunge la cutiile postale (vine la usa cand are de lasat ceva) - bine, e vina cutiilor, ca abia ajung eu la ele, cine o fi avut creierii imprastiati de le-a pus acolo.
da' cand ea nu e, nu trece nimeni...
iar la blocul unde am adresa si luam alocatii niciodata nu urca. nici macar sa sune la interfon sa zica - ba, vino jos de-ti ia gologanii
functionaresele... hm, melcul e criteriul de selectie! da' pana la urma m-am impacat cu ele, adica eu accept ca ele sunt limitate si le mai explic ce tre sa bage in calculator ca sa trimita un e-madat si ajunge pana la urma
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day