Juniori de iunie-iulie 2003 (11): incepem scoala!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Marta: si noi mergem la Ateneu duminica. Poate ne vedem pe acolo.
Ce sa va mai spun, in rest: ocupati cu scoala, a avut o gramada de lectii in vacanta, parca prea multe si deja asteapta sapatamana libera dintre semestre.
Numai bine va doresc ! Pupici!
Magda si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani in anul 2011

Dana, sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa!

Am reusit sa ajung cu Maria la endocrinolog, care mi-a dat sa ii fac niste analize, dar mi-a zis ca doar pt. linistea mea, ca ea nu vede nimic ingrijorator. Doar ca Maria e o fetita "foarte bine crescuta" si sa avem grija cu alimentatia. Nu stiu cand voi reusi sa ii fac anlizele (nici daca va sta Maria sa ii ia cineva sange ), dar oricum m-am linistit un pic. I-a facut si eco la tiroida care a iesit bine, pentru a inlatura si alte cauze a luarii in greutate. Are 33 kg si 1,37 cm.

In rest, iar am incheiat capitolul inot, cu toate ca se descurca destul de bine, doar ca nu o puteam duce cu forta. O sa ii caut alt sport, ca mi-a zis ca vrea sa faca sport, dar nu inot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

La multi ani in anul 2011

Dana, sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa!

Am reusit sa ajung cu Maria la endocrinolog, care mi-a dat sa ii fac niste analize, dar mi-a zis ca doar pt. linistea mea, ca ea nu vede nimic ingrijorator. Doar ca Maria e o fetita "foarte bine crescuta" si sa avem grija cu alimentatia. Nu stiu cand voi reusi sa ii fac anlizele (nici daca va sta Maria sa ii ia cineva sange ), dar oricum m-am linistit un pic. I-a facut si eco la tiroida care a iesit bine, pentru a inlatura si alte cauze a luarii in greutate. Are 33 kg si 1,37 cm.

In rest, iar am incheiat capitolul inot, cu toate ca se descurca destul de bine, doar ca nu o puteam duce cu forta. O sa ii caut alt sport, ca mi-a zis ca vrea sa faca sport, dar nu inot.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Salut si o saptamana frumoasa sa aveti!
Cornelia: este inalta Mariuca ta. Alex are 135 cm, insa doar 26 kg.
Dana: sa fiti fericiti in noua locuinta!

Magda si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

In sfarsit am si eu o zi de munca in care nu trebuie sa fac 100 de chestii si am intrat sa vad ce mai faceti. Mi-a luat ceva sa vad cat de cat ce mai faceti....

In primul rand am vazut ca ne-am inmultit si unele hiar de mai multe ori!!! Sa va traiasca toti puiutii si sa aveti parte de multe bucurii din partea lor! Magdone si Cornelia vad ca sunt in top (pe langa Romana la care ne uitam atunci ca la o eroina)! A mai nascut Bobi si Amik! Am omis vreun puisor? Oricum din poze vad ca toti cei din iunie-iulie 2003 sunt URIASI. Cum sa avem mai fetelor copii asa de mari?????

Noi suntem bine, ne chinuim cu scoala si gradinita.

Lui Tudor ii place la scoala (nr.81 de le Nerva Traian, mai e careva din voi acolo?) insa nervii mei sunt pusi la mari incercari cand vad ca eu vorbesc cu el si el rade gandindu-se la un desen animat... Face tenis si teatru si as vrea sa il mai dau la baschet insa ce am gasit pe unde stau e la ore nocturne.

Rares a facut 4 ani, este foarte vorbaret si trece acum prin faza in care vrea sa isi impuna personalitatea. In general gestionez situatia insa mai am din cand in cand cate o "iesire".

Ma laudam ca scriu insa trebuie sa ies. Promit ca mai scriu maine si o sa pun si cateva poze.

Imi era tare dor de voi si cand va scriu am senzatia ca au trecut doar cateva zile de cand nu am mai facut-o. Imi sunteti tare dragi si va propun sa punem de o intalnire. Ce ziceti?

Va pup cu mult drag
Crisotexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crisa, ce surpriza placuta! Nu ma asteptam sa mai scrii .
Salutari baietilor!

Magda, pai da... nu inaltimea ma ingrijoreaza , cu toate ca si asta ar putea fi un semn al pubertatii precoce: cresterea accelerata in inaltime. Doar ca Maria mereu a fost mai mare decat media.

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Cornelia

Crisa, ce surpriza placuta! Nu ma asteptam sa mai scrii .
Salutari baietilor!

Magda, pai da... nu inaltimea ma ingrijoreaza , cu toate ca si asta ar putea fi un semn al pubertatii precoce: cresterea accelerata in inaltime. Doar ca Maria mereu a fost mai mare decat media.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Cornelia: apropo de pubertate precoce, Alex are, din cand in cand, cate un cos mic cand pe nas, ba pe barbita si mi-a spus ca asta e un semn ca este adolescent :)
Acum il are pe nasuc..:P
Crisa: ce bine ca ai mai intrat pe aici! Intr-adevar, a trecut timpul... Te asteptam cu poze si alte vesti.

Magda si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,
M-am laudat ca revin cu poze si noi vesti despre noi...
Noroc ca scrieti ca melcul asa ca reusesc si eu sa tin pasul cu voi .

http://community.webshots.com/user/crisotexa

La noi e la fel: la servici nebunie, acasa multe de facut. Cam greu cu scoala, in sensul ca au mult de lucru si cu mersul la tenis si teatru, am cam ocupat toata saptamana. Ramane weekendul in care iar facem lectii si mai iesim pe afara. Daca mai mergem si la un teatru, timpul deja e dus. Ma tot gandesc cum sa ies din masina asta de mancat timp si nu prea gasec solutii. Asta cu toate ca inca o am (si nu o dau la nimeni) pe doamna Mandica careia ii zic Zana cea Buna.

Voi cum va descurcati?

Tudor merge saptamana viitoare in tabara de ski si pe Rares il trimit la mama, asa ca o sa o boeresc . Deja vreau sa fac 1000 de lucruri si cred ca nu-i bine!!!!

Ce ziceti, ne intalnim pe miercurea sau joia viitoare? Hai mobilizativa un pic!

Va pupa
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Crisa - eu cu draga inima as iesi din hibernare pentru o asemenea ocazie dar noi plecam la ski in vacanta, inclusiv parintii... Ne bucuram mult sa mai auzim vesti de la tine!

Si la noi e la fel de aglomerat programul, desi eu teoretic nu am altceva de facut decat sa fac pe soferul cu fetele si sa ma ocup de ele. Si cu toate astea nu imi ajunge timpul. Daca as mai avea si serviciu, clar nu as rezista .

Am incheiat primul semestru cu FB pe linie... mediile le-au avut toti cu FB dar pe la note unii au mai primit si B, si S, asa ca eu una sunt foarte mandra de fata mea. E drept ca si stau cu gura pe ea toata ziua, pentru ca altfel e neatenta si face tot felul de trasnai.

Noi am tot mers la patinaj, in Herastrau, in timpul saptamanii e o placere pentru ca sunt 3-4 oameni pe gheata. Stefania a prins mult curaj si ma bucur, uneori parca are mai mult curaj decat mine, desi nici eu nu-s chiar incepatoare .

In rest toate bune, pana acum am trecut iarna sanatosi, speram sa ne intoarcem intregi si de la schi .

Va pup, o vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

buna fetelor,

La multi ani si sa traiti!
Va mai amintiti de noi... :)
Ma bucur ca mai activati si sunteti pline de suflet...
Noi nu ne-am inmultit, dar pentru toate care au avut curaj, va doresc numai bine si putere multa alaturi de rabdare, iar pentru celelalte tot numai bine si succes la scoala.

Va pup cu drag
Mihaela Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

La multi ani, doamnelor si domnisoarelor noastre, de Martisor! Sa aveti o primavara frumoasa, sa fiti sanatoase si iubite!

Mi-e rusine de cand n-am mai scris pe-aici, dar de citit v-am citit. Noi suntem bine, mai putin momentan Maria, care e acasa virusata si suparata toata ca n-a mers azi la scoala.
Promit sa va povestesc mai multe despre noi cand timpurile mi-or permite.

Va pup pe toate, si pe cele care ati ramas pe baricade, si pe cele care vad ca tocmai s-au intors .

Madi

Mergi la inceput