Juniori de iunie-iulie 2003 (11): incepem scoala!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

cum au zis fetele mai sus, nu are nevoie de mare lucru in prima zi. tudor o sa isi ia penarul si un caiet la el - ghiozdanul e de baza, ca va pune in el cartile pe care le primeste!

in rest, eu le mai pun in ghiozdan tot felul de chestii "administrative" gen: apa, servetele uscate (pt nas) si umede, telefoanele si ceva mic gen jucarie pt. pauze - deocamdata vad ca si-au luat niste skate-uri din alea mici.

am pregatit uniforma - sper sa nu avem probleme, are doar pantalon, camasa si vesta, fara sacou (pt ca asa a avut frate-sau). ieri i-am luat si adidasi noi, desi el vroia neaparat marca adidas, pana la urma s-a multumit cu lotto, pt ca adidas nu am gasit decat la niste preturi duble...

cat despre faptul ca se apropie... ce sa zic, si eu am emotii, desi am mai trecut odata prin asta!

noi nu i-am luat birou, i-am eliberat un compartiment in biblioteca la ei in camera pt carti/ caiete si deocamdata va sta la biroul nostru pt teme - oricum nu va avea prea multe teme in cls. 1.

Edit:
cand deschidem subiect nou, poate folosim un nou titlu, ca de-acum sunt scolarei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Marii si Mariute!

Am fost din nou la scoala pentru noutati (la noi era situatia ambigua pentru ca scoala a fost preluata de un liceu). Vor ramane in scoala doar clasele 1-4 si cateva de 5-8, deci se va invata doar intr-un schimb. Clasa arata foarte, foarte bine. Singura investitie pe care o facem este scaunul , ca cei mari si le iau cu ei.

Ne-a spus ca in prima zi sa aiba la ei: penar, caiet cu foaie velina, apa si pachetel. Din pacate, uniformele le vom lua abia pe 21 sept., asa ca in prima zi vor veni cu bluza alba si fusta/sarafan de care o fi. Avem un sarafan rosu (din fericire a intrat in el) asa ca nu va fi mare diferenta, ca si uniforma e cu sarafan rosu.

Emotiile au crescut

Mergi la inceput

Anamaria, pana deschidem noi subiect nou, intram in casa a doua .

Dana, poate modifici tu titlul si pui ceva legat de scoala in el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

glumind...cornelia, eu spun sigur ca intru in clasa a doua pana la noul capitol!
am fost si eu azi pe la scoala.deschidera va fi luni la ora 9.ei isi pastreaza aceeasi clasa pana intr-a patra, asa ca e ok.
stef nu e foarte incantat de perspectiva temelor, dar...daca vrea sa se faca om de stiinta i-am explicat ca nu are de ales si trebuie sa invete!
va pup.
succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna,

am fost si eu la scoala, am vorbit cu doamna, am mai cules cateva info si luni la 9 suntem pe baricade.

sunt 25 in clasa deci cred ca va fi ok asa.

din cate am inteles, vor sta la scoala intre 9 si 12 si chiar ma intreb ce o sa le faca atatea ore...

in rest, eu am mai multe emotii decat ea - pe ea doar o doare burta, de emotii oare?

in ghiozdan o sa-i pun caietul respectiv - cu foaie velina - penarul si apa + pachetul pt ca oricum vor primi 4 manuale. le-am si vazut, macar sunt noi si frumos colorate.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna fetele,

Si noi (adica eu) avem mari emotii. Pur si simplu simt un gol in stomac cand ma gandesc la ziua de luni. Calin, pe de alta parte, este foarte degajat, incantat de ghiozdan, penar si altele de gen si abia asteapta sa mearga la scoala pentru a-si face noi prieteni.

Strictul necesar l-am cumparat, acum asteptam listutza de luni cu restul rechizitelor si manualele scolare.

Un we cat mai linistit va doresc si MULTA BAFTA TUTUROR BOBOCEILOR, dar si veteranilor!

Pupici,

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Am schimbat titlul... daca aveti vreo idee mai inspirata decat am pus eu va rog sa imi spuneti.

Noi suntem inca la mare pana maine dimineata :). Imi vine greu sa cred ca luni incepe scoala, cand noi de 10 zile stam doar la 30 de grade si nu ne gandim decat la balaceala, tobogane, rochite cu monede zornaitoare si baclavale (daca nu v-ati dat seama, suntem in Turcia :) ).

A fost luni sedinta cu parintii si am trimis-o pe soacra. Le-au luat si masurile de uniforme, ea nefiind prezenta s-a uitat buni la o fetita care semana cu ea si vor fi pe masura aceleia. Astept sa imi dea maine seara detalii mai exacte, i-a tinut 2 ore la sedinta, avem de completat chestionar, etc etc. Probabil de main e voi realiza si eu ce ne asteapta. Iar miercuri e ultima zi de serviciu :).

Stefania a inceput pe aici cu socializarea cu baietii. Este plin de romani si bineinteles ca si-a facut imediat priteni. Se saluta, se necajesc, isi fac cu mana, se indeamna reciproc la prostii, se alearga si se sicaneaza, cei mai mari il puneau pe cel mai mic sa o pupe, ce sa zic, e un pic altfel deja :).

Chiar, mamele de fete in special, la voi au inceput clipele astea? Emotiile vizazi de baieti? Stefi a inceput sa imi spuna ca ii place de cutare si cutare, mai cu timiditate, ii e frica sa nu radem de ea, asa ca trebuie sa tratam totul foarte natural si sa nu facem mare caz.

Va pup si va trimit un pic de soare si de valuri virtuale :). Succes tuturor luni!

Magic is any sufficiently advanced technology. - Arthur C. Clarke

3500+ km prin Norvegia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

In primul rand Pitzinuco nu stiu daca ti-am urat felicitari multepentru fetita si sa fiti fericiti toti 4!

Floric_ea, sigur de emotii o doare burtica..

Dana, bafta cu decizia ta cu serviciul, si pe mine ma bate gandul, dar un pic mai tarziu cand or mai creste astia mici, acum e prea greu acasa, de-abia astept sa ma duc la servici sa ma mai odihnesc si eu

Noi am inceput deja scoala de marti, cu mai putine emotii de data asta, ca e deja clasa a 2-a. Razvan are o invatatoare noua, sper sa-i placa si sa mearga totul struna.

Apropo de chestiile astea cu fetite, baieti, ce am observat eu, ca fetele sunt mult mai interesate de tipul asta de socializare cu baietii, Razvan saracul daca il intreb ce e aia girlfriend se uita la mine ca la OZN-uri, dar ma intreaba fetele in parc daca are Razvan girlfriend??!!!...am ramas masca prima data, dar o sa incep sa-i spun eu lui Razvan, ca vad ca el nu ma intreaba.

Fuuug, va urez bafta multa boboceilor in noul an scolar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Merci pentru raspunsurile cu ghiozdanul! Acum stau si ma gandesc daca e cazul sa-i pun pachetel din prima zi de scoala...Cred ca am sa-i pun un mar, ceva de genul asta.

Din fericire, este in clasa invatatoarei pentru care am optat. Vor fi 25 in clasa: 13 fetite si 12 baieti. A vazut clasa si a realizat ca l-am indus in eroare in legatura cu colegul/colega de banca, caci erau banci doar pentru un elev Numara zilele pana la inceperea scolii, iar eu sunt tare emotionata. Am avut o saptamana destul de dificila, cu probleme in familie, pe care nu am reusit inca sa le rezolv favorabil, asa incat incerc sa ma adun ca sa inceapa copilul anul scolar in forta.

Va pup si va urez succes la scoala, un an cu rezultate deosebite!

Mergi la inceput

Urez tuturor copiilor mult succes in acest an scolar!

Mamicilor le doresc sa reuseasca sa isi stapaneasca emotiile si multa rabdare!

Mergi la inceput