Juniori de iunie-iulie 2003 (11): incepem scoala!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bobi, felicitari! Sa va traiasca Ilinca si sa va aduca bucurii! Felicitari lui Andi, ca e fratior mare!
Te asteptam sa ne spui primele impresii despre viata in patru!

Andra, in rest, nu ne mai spui nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Felicitari Bobi, sa fie fericita si sa aiba mult noroc. Foarte frumos nume ati ales .

Multumesc pentru urari. Adevarul este ca suntem intr-o perioada cu multe schimbari. Eu am decis sa ma las momentan de job. Nu stiu inca daca va fi o situatie permanenta sau nu dar cel putin pentru un an sunt in vacanta. Cochetez de ceva vreme cu ideea, avand in vedere ca la serviciu nu mai eram deloc motivata sa raman (profesional vorbesc). Desi programul era super lejer eu simteam ca pana si prezenta mea la birou este pierdere de vreme... adica nici nu fac ceva util societatii si nici ceva care sa imi aduca mie cine stie ce impliniri pe plan personal. Asa ca ma arunc oarecum cu capul inainte - eu lucrez la firma asta de cand am terminat facultatea, practic nu am trecut niciodata printr-un proces de cautare de job, interviuri etc asa ca daca va trebui sa o fac mai tarziu va fi probabil un soc pentru mine . Insa momentan nu imi pun problema asa. Este pur si simplu un moment in care ne permitem ca eu sa fac acest pas (financiar vorbesc) si cred ca ii va face foarte bine Stefaniei sa fiu alaturi de ea acum. Niciodata nu mi-a suras ideea de after school, si daca pot sa nu apelez la asta, de ce sa o fac?

Nu intentionez sa ma transform intr-o femeie cum s-ar zice 'casnica' desi stiu ca majoritatea lumii asa ma va privi . Eu o iau pur si simplu ca pe o perioada de vacanta in care sa fiu alaturi de copii in niste momente mai complexe, sa ma ocup de mine asa cum trebuie si de lucrurile pe care imi place sa le fac, si pur si simplu sa explorez alte optiuni cu privire la ce voi face in continuare. Poate ma implic intr-un ONG si ma vedeti pe la televizor . Sau, poate, peste 1 an ma intorc la ceea ce fac acum - management de proiect. Dar eu sper sa nu .

Asa ca de la 15 septembrie sunt un om liber. As putea zice ca fac "downshifting" ca tot e la moda doar ca stilul meu de viata nu prea se potriveste cu simplitatea promovata de ei.

Pana atunci mai avem o vacanta la mare in Antalya exact inainte de inceputul scolii... care nu va fi aproape de casa cea noua, martta. E aproape de casa de acum . Avand in vedere ca ne mutam in Baneasa era si greu sa gasesc vreo scoala pe aproape in afara de cea americana .

Va pup!

Magic is any sufficiently advanced technology. - Arthur C. Clarke

3500+ km prin Norvegia

Mergi la inceput

Dana, eu te invidiez . Am fost pe punctul sa ma intorc in CIC acum cateva luni, dar cum asta ar fi insemnat ca nu prea mai aveam cum sa ma intorc, nu am avut curajul sa fac pasul asta, mai ales ca pe noi ne-a lovit destul de tare criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hello fetelor!

mai e asa putin din vacanta mare... ca maine parca ma vad cu picii la festivitatea de incepere a anului scoloar!

tudor si-a amintit zilele trecute de ghiozdanul lui - l-am cumparat prin primavara, cand a fost nevoie sa-i luam un nou ghiozdan si lui bogdan. mi-a cerut sa i-l dau sa-l mai vada si si-a agatat un breloc, si-a pus o iconitza in buzunar si mi-a descris cu exactitate unde-si va tine pixurile si telefonul
deocamdata, slava domnului, pare incantat ca va fi boboc! desi eu una nu cred ca ii (ne) va fi usor.

dana, ce sa-ti zic, sa fie intr-un ceas bun decizia ta! sigur fetele vor fi cele mai fericite sa te aiba 100% din timp langa ele, si din felul cum ai prezentat situatia si tu vei fi la fel!
toata stima... eu zic ca te faci nu "casnica", ci MAMA !
(eu nu cred ca as avea nervi si energie sa stau non-stop acasa, cu piticii, indiferent cat de bine ne-am trezi ca stam la portofel!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Bobi: felicitari! Sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii! Asteptam sa ne spui cum va descurcati in formula de 4!

Andra: ne lasi in suspans?

Kehleyr: pe langa faptul ca fetele vor fi fericite, eu sper ca vom profita si noi de decizia ta, in sensul ca vei scrie mai des, caci teoretic ar trebui sa ai mai mult timp liber Vad ca rezisti f. bine la stres, din moment ce esti asa de relaxata in fata atator schimbari in viata(casa, job, scoala Stefaniei). Felicitari!

Cornelia: nu ne-ai spus cum a fost la sedinta cu parintii din luna august...Sa inteleg ca de data asta e de bine?

Vlad a inceput sa joace la Steaua. Ieri a trebuit sa-l duc eu la antrenament si recunosc faptul ca la antrenamentele de fotbal, trage copilul de mine si nu invers...Pasiunea lui pentru fotbal ma depaseste In plus, Alexia, pe care eu vroaiam sa o inscriu la balet, imi spune ca vrea sa mearga si ea la karate. Sa vedem cum vom reusi sa imbinam armonios ambele!

Mergi la inceput

...si am uitat sa va spun! Am inceput serios pregatirile de scoala: dupa ce i-am cumparat eu un ghiozdan copilului, i-a mai luat si sotul unul, iar aseara a mai primit si de la socrii altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Buna,

Si in primul rand felicitari Bobi si sa va traiasca fetita!!!!

Dana, sa va fie bine in noul apartament si sa-l stapaniti sanatosi! Cat despre decizia cu pauza de job nu pot sa zic decat ca ma bate f tare gandul si pe mine. De fapt sapt viitoare va fi decisiva si va fi ori-ori - o varianta de mijloc cu un maxim de 30 de ore pe sapt. plecata de acasa.

Vacanta mi-a incarcat bateriile pt ca am reusit sa stau mai mult cu fetele, am fost in 2 reprize la mare si a fost bine, plus o scoala de vara la munte, de "studiu" si relaxare - superb.

Cand ma gandesc la scoala, mi se strange un pic inima.
Am luat rucsac si penar - cu ponei evident, ambele. Am gasit chiar si caiete tot cu ponei - am luat momentan 2.
Uniforma - doar culorile sunt impuse si are deja fie-mea bluze albe si pantaloni/fusta/sarafan albastre.
Plus accesorii la birou de la Ikea - acum am luat Cornelia, pareau sa aiba marfa.
Si vorba unei prietene cred ca am luat toate aceste lucruri pt ca a cumpara pot controla eu, cum va fi cu scoala nu . Asa imi mai trece din frica.
Oricum Taisia se probeaza zilnic cu hainele, si cand o vad trecand prin fata mea cu rucsacul in spate imi coboara inima in stomac, efectiv..Mai sunt 2 sapt si gata...

Vreau sa merg cu ele la balet, cel putin asa mi-am propus; astept sept, parca mai e o luna...

In rest, multe emotii.

Va pup

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Banuiesc faptul ca profitati de ultimele zile de vacanta din plin, caci prea multa liniste pe-aici...

Am fost si noi in week-end-ul trecut la mare. Chiar daca vantul a batut cam puternic, ne-am bucurat din plin de marea cu valurile agitate, de apa calda.

Astept ca saptamana viitoare sa fie afisate listele cu clasele si sper sa nu am parte de surprize neplacute. Uniforma nu va fi gata, desi ni s-au cerut banii pe ea inca din momentul depunerii dosarului de inscriere...

Floric_ea: si mie mi se strange inima cand ma gandesc la scoala. Vlad era dezamagit zilele trecute cand a aflat cati ani de scoala vor fi de fapt pana la licenta

Anamaria: te rog sa-mi zici si mie cam ce-ar trebui sa-i pun in ghiozdan in prima zi de scoala!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna tuturor.
bobi - felicitari mamico, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa.
mda...mai e doar o saptamana...ma ia cu ameteala.
martta - in prima zi de scoala nu au nevoie de nimic.vor sta doar putin la scoala, li se vor da mamualele si vor face cunostinta cu doamna si intre ei.cel putin la stef asa a fost.
succes tuturor in noul an.
va pup dulce.

Mergi la inceput

Pup!

Martta, deocamdata sunt multumita de doamna. Sper sa nu ma dezamageasca . E blanda si foaarte diferita de prima alegere.

La subiectul de clasa I, a scris cineva ca in prima zi le trebuie penarul, un caiet (eventual cu foaie velina) si apa. Cred ca e mai mult decat suficient, mai ales ca, asa cum zice si Gabi, vor primi si manualele, plus ca nu vor avea timp sa faca cine stie ce.

Gabi, voi sunteti veterani! Sunt curioasa sa aud impresii de clasa a II-a. E mai usor sau nu?

Am fost la Ikea si am luat birou, biblioteca si scaun roz . I-am aranjat ieri vechea camera, ca deocamdata nu am terminat amenajarile viitoarelor lor dormitoare.

Mai avem de primit uniforma comandata si cam atat. Suntem pregatiti .

Mergi la inceput