Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Am facut si eu niste clatite cu dulceata de macese...sau de care vreti voi...ca este de la DD, si de la mama .In sfarsit mi-au iesit si mie clatitele fara sa le ard!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Am facut si eu niste clatite cu dulceata de macese...sau de care vreti voi...ca este de la DD, si de la mama .In sfarsit mi-au iesit si mie clatitele fara sa le ard!

TACI tu ca mor aici, las ca vine el sotu acasa, il pun la clateala

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Si eu il trimit pe al meu destul de des la bucatarie...si nu se descurca deloc rau...striu ca in facultate, la camin, el era bucatarul camerei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut fete dragi...

noi am cam chiulit, dar cu motiv...ne luptam cu o constipatie urata tare...am stat cu orele la fundul ei si nu am putut face nimic nici cu supozitor nici cu termometru, cu nimic...se vedea ca da sa iasa (ma scuzati, e urat) dar nu reusea mititica si s-a scremut aseara pana a adormit epuizata si cu kk tot in matzuc

azi ne-am luat iar la tranta cu kk...a iesit ceva foarte greu si foarte tare ...i-am dat putin suc de pere pt ca stiu ca e laxativ si ceai mult...sper sa-si revina pt ca ma simt neputincioasa in fata suferintei ei

nu am citit decat pe sarite...

multumesc Biara pt pont...am luat si eu storcatorul ala si m-am bucurat cand am citit ca-si face treaba

Miany iar plimbare...noi suntem plimbareti rau...dar la ce sa stam acasa? if you know what i mean

Stephy mult a fost putin mai este...o sa se refaca manuta si nu vor mai fi probleme...pupam si ginerica grasunel, iar in legatura cu outele lui sunt convinsa ca se rezolva de la sine cat de curand ...va pupam cu drag

nu mai stiu ce mai vroiam sa spun...trebuia parca sa raspund ceva lui Alinush dar nu mai stiu ce...

va pup...ne "vedem" diseara

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre e logic ce spui tu cu introducerea treptata a alimentelor insa in ro la supa se recomanda si morcov si albituri din prima. Intr-adevar inceputul e mai greu ca dupa aia usor usor te ghideaza ea cu ce ii place si ce nu.
Na_bo daca ai de unde cumpara baga si o cutie de galafor. Pe mine asta m-a ajutat enorm pe langa ceiut.
A_driana asa e cu morcovul. Pateaza rau. Eu ii dadeam supa de morcov cu bibele la 2.5 luni si totul in jur era patat> Daca e morciv din comert iese la spalat cu ariel la programul lung al masinii. (ala de bumbac).
Lylyana. Succes la marea D. Asteptam informatii despre cum merge.
Alinus eu as fi interesata cum sa il conving sa mai stea si cu fatza in sus mai ales dupa masa ca uneori ragaie dar alteori regurgiteaza. Numai pe burtica ar sta. Si eu cred ca metoda e cum au zis fetele "tentat" sa se intoarca cu dif jucarii.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

sal

m-am imbracat sa iesim afara si a venit o draga de ploaie...asa ca tot in patut dormim

Camy- nu i-am incercat , suntem abia la suc de morcov, i am luat sa am acasa

Dymo-

mai ce harnicute sunteti- prajituri, clatite...pofta mare

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sal fete.tocmai ce m-am intors din parc si am urcat doua etaje cu carucior...copchil...si bagaje de la piatza...
am pus-o la papare si mi-am adus aminte ca am citit intr-o revista...ce legume se dau la 4-6 luni pentru cele care au inceput diversificarea....pastarnac...telina..anghinare...fasole verde..spanac...dovlecei...morcov..fructe..mere prune..banane...gutui...pere..piersici..
si va mai vand un pont..branza calcica..care se adauga in piure de fructe..si de legume...
se prepara astfel...lapte praf sau matern..adaugati doua picaturi de calciu lactic si se pune la fiert pana se branzeste...
apoi se adauga in piure..se scoate din piure de legume cand adaugati in el carnitza de pui pasa..asta pe la 5 luni jumatate..sau ou fiet galbenus..
branza calcica tine copiulu satul..treaba cu satietatea
am luat din piatza niste varza verde si costita de porc...insa pentru voi care alaptati e interzisa..si pentru cele cu cura de slabire la fel..eu nu alaptez..si sunt si schija ninja...
see ya!!!!!

Mariuca mamei 15 aprilie
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Din greseala intrasem la "pufuleti" si ma miram de ce nu stiu pe nimeni pe acolo...

Alinus ti-au dat sfaturi bune fetele apropo de intoarcere. Eu pot sa-ti spun ca dupa ce reuseste numai pe burta ar sta.

Ancutza sper sa-si revina Sabina datorita sucului de pere.

Shtephy ce frumos povestesti despre puii tai M-ai pus pe ganduri....poate peste un timp fac un fratior(sau fratioara) pt micuta mea

Raluci, dementiali pantofiorii

Miany, nu nu fara "Irinei" pt Ema ca mami e de moda veche.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetelor uitati ce am gasit: http://picasaweb.google.com/bazar4baby

eu una m-am imbolnavit

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

azi am fost pe afara.nu am citit nimic.urmeaza masa lui stefan deci nu stau decat sa scriu acest mesaj si fug.
ma intorc.
coquelicotcerealele mele nestle sunt fara lapte(orez cu roscove)deci nu e vorba da diferenta cu sau fara lapte.
la multi ani micutilor nostri sarbatoriti astazi.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput