Fulgusori Nov-Dec2009(63)
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
floricik pai ce sa cauti la pufuleti, hai pe veverita andre o mai inteleg
hai sa va zic poveste a la carfur (urasc magazinul si angajatii, a fost ultima vizita)
la casa stand, aud in difuzoare "parintii copilului pierdut sunt asteptati nu stiu unde" la care io "doamne fereste" casiera zice "pai ce duamna sa vedeti asta iarna pe viscol, unii au uitat copilul in scoica in carut afa in parcare , au venit dupa 1 ora jumate, intre timp bebelu de cateva luni a fost gasit de o angajata care sa uitat bucuroasa in cos poate au uitat uamenii ceva de valoare". parintii au avut noroc ca au aj inaintea politiei, ca altfel cred ca nu mai aveau copil
nu de asta nu suport eu magazinul ci pt ca este imputit iar angajatii needucati si netrainuiti
PAM PAM
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
grigore_tina spune:
am citit ce ati facut de papa.eu va invit la cartofi prajiti,salata de rosii,ceapa,castraveti si salata verde.
de baut va dau suc de grefe si cine vrea vin de casa(de la socru).
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
ali762000 spune:
raluci_bvai cum DD sa iti uiti copilul mai ales ca e in fata ochilor tot timpul. Numai daca chiar sunt zapaciti sau au vrut sa scape de el.
Am fost si noi pe afara un pic, ca a fost foarte urat azi , a iesit un pic soarele dar a batut vantul si a fost destul de rece, nu am stat mai mult de 20 min.
grigore_tina spune:
mersi pentru trecerea in listuta cu mamici in actiune laurairina.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
Laura B spune:
Intru si eu repede sa va mai prind astazi ca va zic "buna seara".
La noi e dimineata. Am pregatit si trimis fata mare la scoala. Am schimbat si pus fata mica la joaca. Am citit cate ceva din urma dar nu tot. Acum ma pregatesc sa merg la scoala sa ii fac galerie Dianei la.... hip-hop !!!???
Sunt tare curioasaaa, si mai ales nu stiu la ce sa ma astept...
Ieri am cam lipsit de pe forum, si probabil inca cateva zile o sa fiu cand on, cand off, si asta pentru ca iar urmaresc niste CVPP (cai verzi pe pereti, cum ii numeste sotul plin de intelgere) : mi s-a pus sa incerc sa fac sapun natural in casa -din cel tip "spa", si nu din ala de rufe. As vrea sa obtin unul cat mai delicat, pe care sa-l pot folosi si la copii. Am gasit pe internet o mutime de instructiuni, retete, si alte informatii pe care trebuie sa le compilez.
toate fetele
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
raluci_b spune:
care aveti va rog sa-mi recomandati un notar
Poze BUBU
asa creste Bubu
miany75 spune:
salutareee!!
Am revenit de la tuns ..nu am schimbat mare lucru (nu ma simt in stare la ce par am eu),atat ca mi-am intins parul...
Raluci cum puii mei sa uiti copilul cu scoica?!! ..inteleg sa se piarda cand e mai marisor..dar chiar asa ,zau daca pot sa pricep...
Andre scz am retinut gresit...
ANCUTZA fain link-ul ..ce mi-a placut si mie..era rezervat..
Laura b tare expresia CVPP[:-)))
ma duc sa pregatesc si eu ceva bun pt diseara pe bancutza...
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura B [font=Comic Sans MS]Intru si eu repede sa va mai prind astazi ca va zic "buna seara". La noi e dimineata. Am pregatit si trimis fata mare la scoala. Am schimbat si pus fata mica la joaca. Am citit cate ceva din urma dar nu tot. Acum ma pregatesc sa merg la scoala sa ii fac galerie Dianei la.... hip-hop !!!??? Sunt tare curioasaaa, si mai ales nu stiu la ce sa ma astept... |
si noi facem galerie hai fetele pe bancuta luati de aici cate o si sa fluturam
asteptam poze
Poze BUBU
asa creste Bubu
dienutze spune:
Multumim de urari, am facut impresionanta varsta de 5 lunite, nu stiu cand
Uram si noi numai bine colegutilor fulgusori!
Pup fetele si fulgusorii iubiti, eu ma voi retrage o perioada, pe vremea cand intram pe forum intram sa ma relaxez, acum nu ma mai regasesc deloc.
As vrea sa ii zic Ancutei, caci vad ca se loveste de constipatie, iar noi tocmai am rezolvat pb:
Am incercat para diverse sortimente:
- romanestile sunt prea uscate si nu au avut efect
- para abate forma f mare a fost preferata, e cea mai dulce dintre toate, mi s-a parut f dulce si nu i-am mai dat
- para rosie si williams, mi s-au parut la fel, i-au placut si astea au fost cele care au facut fata la constipatie
Dar! Incepusem sa ii dau aproape 3/4 para (sunt destul de micute) de 2 ori pe zi, facea kk, dar o balona caci o durea burtica.
Asa ca am stopat para si am luat Lass baby, e un siropel tot din fructe. Am dat dimineata si seara 2 zile si am ajuns la un program normal de kk.
Pup fetele si fulgusorii, fara exceptie!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze As vrea sa ii zic Ancutei, caci vad ca se loveste de constipatie, iar noi tocmai am rezolvat pb: Am incercat para diverse sortimente: - romanestile sunt prea uscate si nu au avut efect - para abate forma f mare a fost preferata, e cea mai dulce dintre toate, mi s-a parut f dulce si nu i-am mai dat - para rosie si williams, mi s-au parut la fel, i-au placut si astea au fost cele care au facut fata la constipatie Dar! Incepusem sa ii dau aproape 3/4 para (sunt destul de micute) de 2 ori pe zi, facea kk, dar o balona caci o durea burtica. Asa ca am stopat para si am luat Lass baby, e un siropel tot din fructe. Am dat dimineata si seara 2 zile si am ajuns la un program normal de kk. Pup fetele si fulgusorii, fara exceptie! |
iti multumesc mult pt raspuns , o sa incerc si eu Lass baby
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!