Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

multumim de commenturi

edit: am scos prajitura, e ok, comestibila

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor, dar bebeii nostrii chiar au jucarie preferata? david nu are, adica i le place pe toate, se joaca cu toate, se uita dupa toate....dar eu ma gandesc ,,preferata'' asa sa fie tot cu el, sa se joace mai mult cu aia, sau sa doarma numai cu ea.....sau astea probabil se intampla mai tarziu (ca acuma toate li se par la fel)...zic si eu...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

A_driana, spune-i mai colorata sau noua, daca nu preferata zic si eu, poate merge asa...

pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lylyana felicitari pentru praji..care a scapat nearsa!

Alinush...uite ce iti propun sa faci ca sa il determini pe Dragos sa se intoarca. Eu asa am facut...si a mers...

Aseaza-l la tine pe pat...si incearca sa te intinzi langa el si sa ii arati prima data in fata ochilor o jucarie luminoasa...eu i-am aratat o cruce care se aprinde ce o am prin casa...e cu baterii....chestiile luminoase le capteaza atentia...apoi trage usor jucaria catre tine si urmareste-i reactia. Repeta asta de mai multe ori...si vei vedea ca pana la urma o sa se intoarca si el sa poata vedea mai bine luminita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Lily, Lavi asa fac cu el ii pun o jucarie la mica distanta sa-l stimuleze sa se intoarca... momentan nimic...Perseveram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

'mnealui capraru, zice ca nu va avea jucarie preferata pana nu va invata ce si cum e cu ea

si noi suntem la stimulente de rostogoliri (2 pana acum facute singur, dar sigur nu a constientizat) tot cucu bau care este dixtraxtia zilei, apoi pus pe burta jucariile la distanta si dai si muceste sa ajunga la ele

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

'mnealui capraru, zice ca nu va avea jucarie preferata pana nu va invata ce si cum e cu ea

si noi suntem la stimulente de rostogoliri (2 pana acum facute singur, dar sigur nu a constientizat) tot cucu bau care este dixtraxtia zilei, apoi pus pe burta jucariile la distanta si dai si muceste sa ajunga la ele

Poze BUBU
asa creste Bubu

no spor si voua la incercat de rostogolit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

pentru fetele dulci care-mi ridica moralul.
Dragul meu Iustinut a zis sa nu ma mai vada stresata si din cauza greutatii lui ,asa ca s-a pus pe treaba.Nu-mi venea sa cred la medic cand am vazut cantarul,dar la fel era si acasa.

Cu ochelarii de soare va astept si eu cu informatii mura-n gura ,stiam si eu ca le trebuie un UV mai mare copilasilor dar sunt si oftalmologi care nu-i recomanda deloc.Bineinteles ca nu mai stiu de ce ca am citit acum 1000 de ani.Si Stefi a avut ochelari de la Chicco ,se gasesc in magazinul lor.

Petele ies foarte bine si cu Ariel Professional ,cred ca mai putin portocala.

Super site-ul cu papucei.Mie imi plac la Geox ,mai ales daca au reduceri .Eu i-am luat unii de la Adidas outlet din piele ,albi ,cu talpa moala cu 40 ron.

Alinus la fel ca prichindeii tai sunt si ai mei,chiar m-a bufnit rasul cand am citit ce povesteai despre ei .Iustinut o paruieste bine pe Stefi ,ea rade cu lacrimi iar eu trebuie sa desfac pumnisorii inclestati in parutul ei.
Ma topesc toata cand il vad cum rade in hohote cand se stramba zgatiuta mica la el.Daca ii mai scoate si limba sau miorlaie ,il apuca sughitatul.De dimineata ii facea gimnastica la picioruse ,era mare distractie pe ei.Sa nu cumva in timpul jocului sa se ia Stefi cu altceva si sa-i intoarca spatele ca o cearta cat il tine gura.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

yamiiiii ,papa bun pt bancuta

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

multumim de commenturi

pozicile noastre

ne-am scos, abea o astept

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput