Fulgusori Nov-Dec2009(63)
Raspunsuri - Pagina 19
ionelamaria spune:
Andre si nu numai, pai... eu sunt din categoria celor care au spus "nu" pompitei. Nu-mi place si pace... asa incat... voi da cerealale in apa sau suc de fructe. Probabil ca asa merge si in deplasare treaba
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutza_24 Buna ziua fetele!Chiar daca nu am mai scris de mult timp , v-am urmarit zilnic,chiar si discutiile contradictorii... .Am zis sa imi laud si eu printesa si sa va zic ca are un dintisor,care a iesit destul de usor fara prea multe chinuri si ca incet incet am inceput sa tatonam si noi terenul spre marea diversificare cu suculet de morcov si mar care ne plac foarte mult!Am insa o intrebare pt voi toate desi ar putea parea putin prosteasca:voi iesiti azi cu bebelusii afara la plimbare ? pt ca din cauza acelui nor vulcanic imi este cam teama pt sanatatea printesei desi toata lumea pe la tv asigura ca momentan nu afecteaza populatia!voi ce ziceti? mamica de printesa MARIA |
Eu nu am stiut despre ce e vorba, ca nu m-am uitat la tv de saptamani bune, radioul doar pe itsybitsy merge, asa ca eram in plop. Azi dimineata insa, am iesit afara, pana la piata si m-am intors cu gura plina de nisip(aveam guma si o mestecam si se auzea nisipul printre dinti) si ma ustura tare gatul. Si ajung acasa, ma vaietam la sora-mea, care intre timp ajunsese la noi, ea zicand-mi ca pe ea o ustura si pe nas si abia mai respira. Atunci ea imi recomada sa nu il scot pe Dominic azi afara, pomenind ceva de norul ala... .
Nu stiu cum e la voi in zona, dar aici chiar se simte. Am vazut si eu stirea acum pe net, cum zic ei ca e safe pt copii...insa eu am experimentat pe pielea mea si nu ma incumet sa il scot afara, daca stiam nu ieseam nici eu .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
miany75 spune:
lavi distractie placuta si tie!!; si eu am depus dosarul in februarie si luna asta tot am verificat..so far...nada..(am doua prietene care au depus una in ianuarie si una in februarie,asa ca mai am un dram de speranta)..
Ionela se "vede" cat esti de fericita; o meriti din plin ,dupa perioada grea traversata..familia reintregita si super fericita...
Ramo.c ce mai face broscoiul nostru favorit?!!
Ramonik"grele" frate cu nuntile astea...noi avem liber pan'la toamna..
roxyaly ia zi-ne si noua niste preturi la ochelari...
Alinus have fun!!!
Coque vazui un "printisor" crestinat tare dragalas si o mamica ce m-a dat gata cu freza ei..!!!
na_bo,padi ma bucur sa va "vad" in zona!!!
Diana tare faza cu Timi; a vrut sa-si "diversifice" surioara?!
va -icesc si ma duc sa fac un pic de smotru si sa pregatesc "masa diversificata" pan' ce se plimba barbatei mei...
O zi faina in continuare tuturor!!!
miany75 spune:
ce povestiti voi acolo?!! eu nu am deschis tv de ceva zile (doar bebe tv...from time to time)...ai mei tocmai ce au iesit
RamonaCopot spune:
Miany , nici nu mai stiu cum sa zic ca este broscoiul. O zi mai bine,, alta rau de tot. Cand il tin asa cu mainile de subsoara, simt cu haraie ceva la el in piept. El inca mai tuseste, febra nu a facut decat intr-o zi fff putin, adica 37,7 intrarectal, in conditiile in care normalul la el este de 37,4 inca de la nastere. Am pus-o pe seama dintisorilor, care incep sa se vada cum albesc gingia si la el, dar cred ca o sa ne mai chinuie ceva pana erup. Ieri a papat frumos 4 bibe cu lapte si cereale, la distanta de 5 ore intre ele si nu stiu cum sa-l fac sa nu mai pape asa rar, dar pur si simplu nu vrea. Cu legumele, fructele...nici o sansa, asa ca am ramas doar la cereale, insa nu stiu cat o sa o mai lungim asa.
Astazi insa, iara a vomitat, plans intr-una de cand am plecat eu la piata, ca acum mi-e ciuda ca am plecat si l-am lasat cu mama.
Aseara l-am masurat si are deja 72 cm , a crescut aproape 20 cm de la nastere.
I-am luat deja cadoul de 6 luni, dar nu m-am putut abtine si i-am facut proba deja si tare s-a bucurat. Mai tarziu pun si poza sa vedeti.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
ralu_seby spune:
Alina, fetelor, nu cred ca e cazul sa va alarmati. Ceea ce se intampla este urmare a unui eveniment perfect natural. Sunt comunitati intregi de oameni care traiesc la poalele unor vulcani, unii dintre ei inca activi. Iar dc imi mai amintesc eu bine ce ne spunea dnul Barbulescu (aka profu de Geografie), aceasta cenusa nu este nociva organismului uman. Plus ca acest nor nu o sa apara sub unei nebuloase intunecate. Fiti pe pace.
Ionela, frumoasa intrevedere si cei 2 barbatusi ce se mai dragalesc ei...
RamonaC, apasa in meniul din stanga pe Ochelari pentru copii -si apar modelele+preturile. Intre 72-120 ron.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Lumi_Richard spune:
Am primit un link cu ochelari de soare pt bebei de la o mamica draga pe care o astept sa mai posteze cand are timp
http://www.chic bebe.ro/categories/498-ochelari_de_soare/
Scoateti voi spatiul de dupa chic
Ionela,tot asa sa o tineti!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
roxyaly spune:
Pai fetelor ochelarii costa de la 50-120 lei.depinde de model.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
miany75 spune:
ramo c. imbratisam cu drag broscoiul si mamica...las ca reveniti voi la obiceiuri mai bune..Asteptam poza cu "lunganu"..
ma duc sa termin treaba..
grigore_tina spune:
alinush,felicitari pentru dintisor.
ionela,cred si eu ca e bine in 3.si al meu e foarte fericit cand ne vede impreuna.
azi tati e de serviciu si e un pic mai marait.diseara la baitza o sa fie trist nu se va mai balaci.facem baita toti 3.chiar daca tati doar asista.
e fericit cand suntem toti.daca tati lipseste se simte.bucurati-va cat mai mult de aceste momente.
al meu copil e in balansoar si papa paturica.mai striga cate putin la mami.
ramonac noi suntem singuri si nu iesim afara daca voi spuneti ca nu e ok aerul.
all.
noi facem ciorbica de stevie,spalam si calcam hainute de bebe(noi=mami +bebe care verifica).
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848