Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara!
Ajung si eu repede pe bancuta, tocmai ce-a plecat soacra-mea care mi-a zapacit si agitat copilu asa tare ca s-a culcat acum saraca. E clar ca n-o mai pot eu pune la culcare la 10 ca de obicei
Am tot citit pe sarite incercind sa prind si eu un moment liber sa scriu, n-am apucat s-o fac si mi s-a si sters din cap ce vroiam sa raspund...
Am vazut ca Sabina Ancutzei are probleme cu constipatia, dar nu stiu ce sa-ti zic. Si a mea iese rar, dar nu tare si nu sufera.
Am mai vazut si pantofiori frumosi pusi de raluci, mie mi-au placut mai tare cei de baietei
Vreau sa o pupacesc cu drag pe Shtephy si sa-i trimit 21 de imbratisari pt fiecare zi din astea 3 saptamini care au mai ramas cu uritul de ghips.
Am mai retinut ca lui Andre nu-i prea ies calculele cu diversificarea asta, dar eu sint sigura ca micuta bella principessa va fi fata de gasca care n-o sa faca mofturi si n-o s-o chinuie pe mami
Am mai vazut intrebari despre cum sa convingem copiii sa se intoarca si invers, dupa cum stiti eu n-am avut prea mare succes cu fi-mea aka "clatita" asa ca astept sa se hotarasca singura s-o faca si pe asta
Off, greu e cu senilitatea asta maica, mai raspund pe masura ce-mi aduc aminte.
Noi azi am fost in parc frumos de tot, cu Vladut care era imbracat de intilnire , am halit impreuna cu many_bani pufuleti de ciocolata si niste mere dulci bune de tot. A mai ramas ceva, si le pun aici-sha linga bancuta, poate poftiti.
Intrebarea zilei/adica serii:
- fi-mea se contorsioneaza in toate felurile ca sa-si roada diverse parti ale vestimentatiei,am prins-o mozolind un nasture si cheita fermoarului de la sacul de dormit. Cit timp n-au dinti e pericol sa le desprinda/inghita? Ce fac, o imbrac numai in cirpe cu sireturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_aam halit impreuna cu many_bani pufuleti de ciocolata
Te reneg Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
Intrebarea zilei/adica serii:
- fi-mea se contorsioneaza in toate felurile ca sa-si roada diverse parti ale vestimentatiei,am prins-o mozolind un nasture si cheita fermoarului de la sacul de dormit. Cit timp n-au dinti e pericol sa le desprinda/inghita? Ce fac, o imbrac numai in cirpe cu sireturi?

pui mana si cosi nasturi bine bine

a inceput transpir pt tine

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

auziti, hai ca am luat-o razna, de ce ii dau io la copilu mieu cereale de orez, daca asta constipa, pt fibre cred......bun pai si daca dupa ce ca iese greu dau in alte alea vezi Ancuta Sabinutza saracuta de asemenea banana parca si asta strangea nu ......puck puck puck

acum a facut kk pt ca i-am pus supozitor insa se ingroasa pasta din ce in ce (oftat)

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

all.
incerc si eu sa citesc din urma.
fac cinste .mi-au intrat banii in sfarsit.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

raluci,foarte draguti pantofiorii.

Mergi la inceput

mergem la baita ca fi'miu iar adormea.noroc ca am fost pe faza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Raluci, banana mai verde strange, cea coapta bine e diuretica, eu asa stiu...
Lili, Many,sa va fie de bine pufuletii
Miany, ne arati si noua freaza?
LauraB, am luat o de la Raluci

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

si eu iau o .
hai diana!!!!!!!!!!!!!!!!(de laura b)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ancutza, grea pb ii constipatia asta...si pt un adult ii crunt dar pt un sufletel asa mic... eu de cand mi-am reglat digestia David face kk zilnic, sau cel mult la 2 zile....si acuma cu morcovelu observ ca face zilnic....sper sa gasesti ceva ce sa functioneze si in cazul ei, poate para, mar...
na_bo, cum merge suculetul de morcovi...cam cat bea? il dai cu lingurita sau cu bibe?
raluci ...cum naiba sa-ti uiti copilu de cateva luni la magazin...si sa te intorci dupa o ora jumate....doamne ce poti auzii...
lauraB, sa ne spui si noua cum a fost la ,hip-hop'... CVPP...tare asta...eu flutur

gagici, eu va doresc un weekend minunat, cu nopti linistite, fara pb....ne ,,vedem'' luni...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput