FIV 272
Raspunsuri - Pagina 6
BuburuzaL spune:
Mona ce draguta esti!!!Iti doresc muuuulta bafta!
Dragaica pe unde esti mama?
Elenus multumesc!
------------------------------------
cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
brunadria spune:
monaliso se spune ca nr 3 e cu noroc
asa ca iti doresc din suflet sa reusesti!
buburuza graviduta fericita..
violab fi optimista o sa ai un embrionas lipicios!
bafta!
brunadria spune:
mirela sa inteleg ca intri si tu in actiune?
bafta fata draga , de data asta vei fi fericita pana la capat !
BuburuzaL spune:
Brunicel un picut mai este mama! Doamne ajuta sa vii si tu cu vestea cea buna, doar ti-am zis ca te astept la odisee!pupic
Va doresc tuturor un weekend placut!
------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!
Doamne, numai TU poti face minuni!!!
Mona40 spune:
Bruna, asa te vreau, optimista...
Luck, eu iau acid folic 400 microgram de vreun an de zile, si acum iau magneziu + B6 si in plus am ineput un set de acupunctura..din pacate doar 1 data pe saptamana..
tu cati ani ai? Daca nu te superi de intrebare. eu am 41 impliniti deci...
pup
brunadria spune:
monaliso ce sa fac , musai sa fiu optimista ca ma capaceste toata lumea din toate partile
o sa treaca cumva , nu mai e mult ..
azi fac cate ceva prin casa , ies la cumparaturi , iar maine ma petrec imbatraneste baba apoi luni ce o fi o fi..
Ioanatugs spune:
BuburuzaL felicitari pentru graviduta cu acte in regula!
Verga si eu m-am gandit cand am stat de vorba, daca nu cumva esti tu cea de pe forum, dar n-am indraznit sa te intreb. Pe tine te-a amanat mai mult cu inhibarea pentru ca aveai endometrul prea gros?
Speranta2 dr. Codreanu e un medic bun, ca mai toti cei de la Giulesti, dar un pic cam pesimista, sau prea realista in cazul meu. Fata de alti medici de acolo, comunica cu noi si i-ti explica ce face, ca sa intelegi ce se intampla. Eu nu mai vreau sa schimb nimic, ca m-am saturat de schimbat medici, sunt multumita de ea. Important e sa faci FIV, daca alta solutie nu exista, pentru ca rezultatul tine doar de Doamne Doamne, nu de medicul in sine. Multa bafta i-ti doresc!
Brunadria multa bafta luni, nu te mai gandi la testul facut, pentru ca e prea devreme!
Va multumesc frumos tuturor pentru incurajari, nu va mai enumar de teama sa nu uit pe careva!
dandanutz spune:
bubu sarcina usoara si sa ai 2 bebei sanatosi...eu sunt in focuri ziua 3 de tratament pt FIV 3 sper sa fie si la mine cel norocos...va pup pe toate si sa dea DD sa reusim cu toate in acest an...
Ioanatugs spune:
Violab nu fi trista, important e sa se fertilizeze amandoua si sa ai doi embrioni frumosi si lipiciosi!Multa bafta si ma bucur ca ne-am cunoscut personal!
Verga am uitat sa-ti urez multa bafta sa vii cu un test pozitiv.
dandanutz multa bafta, sa fie cu noroc acest FIV3!
Mona40 sa fie cel norocos!
verga spune:
Ioanatugs da eu sunt imi pare rau ca nu ai reusit mai ales ca si la tine era nr 3 dar intr-o zi va trebui sa fim si noi mamici(a trecut buba de pe burtica?)
Brunadria luni sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta
Veronici cum stai cu patutu ca eu i-am declarat razboi
Violab din cei doi sa vezi ce gemenasi ies