FIV la Sibiu (11)
Raspunsuri - Pagina 15
rodicuta32 spune:
Salutare fetelor!
Simonete-te-ai hotarat 100% pt. FIV? Tot la Polisano?
Ciuripica-las ca poate data viitoare o fi cu noroc,poti sa-mi spui ce varsta ai?Si de unde ti-ai cumparat Pregnyl?
simonete spune:
Rodicuta , am deja 4 IA , n-are rost sa mai insist , nici nu sunt asa ieftine , mai bine strang niste bani si fac fiv , mai ales la varsta mea ......ce sa mai astept.
anda15 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bytzi
m-ai prins
Anda,eu va urmaresc,fac modificari si va tin pumnii,si mai nou ma bucur de primavara. |
Bytzi, tinem pumnii si tie, cine stie, poate primavara asta care se anunta frumoasa iti va aduce un nou FIV, ala norocos
ciuripica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodicuta32 Salutare fetelor! Simonete-te-ai hotarat 100% pt. FIV? Tot la Polisano? Ciuripica-las ca poate data viitoare o fi cu noroc,poti sa-mi spui ce varsta ai?Si de unde ti-ai cumparat Pregnyl? |
am 33-34in august. pregnyl-ul l-am cumparat din ungaria, mi l-a adus cineva, dar cred ca se gaseste si la farmacia Polisano ( chiar in spatele clinicii)
ciuripica spune:
fetelor,
e normal sa ma doara sanii? Au inceput sa ma doara a doua zi dupa IUI si inca ma dor, e normal?
rodicuta32 spune:
Merci de rapuns Ciuripica,si eu stateam destul de bine anul trecut la 34 ani aveam FSH=7,1.De-atunci nu am mai facut analizele,dar sper ca sunt inca ok.Cum ti s-a parut dr.C,am inteles ca ai facut inseminarea cu el?
rodicuta32 spune:
Nu stiu ce sa zic, pe mine nu m-au durut deloc sanii dupa inseminare,poate e de la tratamentul de stimulare ovariana. Cati foliculi ai avut?
ciuripica spune:
1 folicul,
eu beasu in fiecare dim fresh de gref si de curand am aflat ca nu e bine sa mananci/bei gref cand iei med hormonale ca nu si-ar face efectul. Stiti ceva de asta?
ciuripica spune:
despre Dr. C, nu stiu ce sa-ti spun, nu am prea stat la povesti si apoi m-au tinut cu vezica plina de la 11 la 1 pm, ca deja aveam crampe si nu m-au lasat sa urinez decat la vreo 20 min dupa IUI.