Reumatism

Reumatism | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Buna...Mama mea sufera de reumatism...Este dureros,are dificultati la mers...A incercat creme din farmacii,nu stiu care , dar nu au efect...mai trece cu aulin...Am auzit de crema Aloe Heat Lotion de la Forever...stie cineva daca e buna?...sau imi recomandati altceva?...Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna Adrriana!
am auzit ca ar fi buna crema PUTEREA URSULUI,incearca,se gaseste la plafar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Spune-i sa ia Arcoxia in loc de Aulin , sa mai foloseasca si supozitoare si sa ia un protector gastric atunci cand ia antiinflamatoare.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

buna Adrriana!
am auzit ca ar fi buna crema PUTEREA URSULUI,incearca,se gaseste la plafar

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

confirm ! am 4 reumatici in familie si toti au folosit-o, au spus ca este excelenta, isi face efectul mult mai bine decat alte creme si geluri antireumatice, este si foarte avantajoasa la pret ! daca suporta, sa incerce sa aplice crema dupa ce face baie sau dus, deoarece are un efect rapid si eficient, porii fiind deschisi. atentie, ustura putin si incalzeste zona, mai ales daca este aplicata dupa baie, s-ar putea sa simta un disconfort !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...si mai exista si crema cu "gheara dracului" si aia e buna pt dureri reumatice!tot la plafar

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai fetelor, cind a intrat reumatismul in oase,nici ca mai iese ,dar mai il amelioram

Mergi la inceput