Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Mary, Mira si eu mi-am luat untul de shea sa-l folosesc pe zonele cu piele foarte uscata; parca are nisip in el, e tare zgrunturos, se face cremos daca masez doar. Asa e si la voi, sau mie mi-a ajuns alterat?

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Nu e alterat, asa e el, ca o untura topita, cu ceva grunjuri!:) SI daca il aplici dupa un dus cu gel intens mirositor, untul va capata acelasi miros!

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Mary, Mira si eu mi-am luat untul de shea sa-l folosesc pe zonele cu piele foarte uscata; parca are nisip in el, e tare zgrunturos, se face cremos daca masez doar. Asa e si la voi, sau mie mi-a ajuns alterat?

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Da, nana, asa e el. Insa ma gandesc ca are consistenta asta deoarece e foarte putin procesat si foarte concentrat. Am vazut ca in catalog au si crema cu unt de shea, iar asta e unt de shea. Probabil ca acea crema are alta consistenta.

Mira fericita 34+cu Maya Alesandra

AMR 6 saptamani

minunea mea

Da, crema e la o concentratie mai redusa de unt si e si mai procesata. Ea numai contine unt de shea. Bunutza si crema.
Foarte buna este si cea cu argan, si desi nu miroase, faptul ca am folosit-o in perioadele de greturi urite, acum sa nu o vad! Numai cit vad eticheta ma ia cu rau!

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
Mamicilor, deja, SAbina si Artu, prea bine ati reactionat pina acum ca sa va apuce acum starile de rau. NU ma pricep dar va sugerez sa lasati totul in pamint si cind bebelinele dorm si sunt cumintele sa va luati si voi o portie de somnic, doar-doar veti recupera si voi lipsa de odihna pe care ati acumulat-o, indiscutabil, si inainte dar si dupa cezariana.

ehe, ca bine zici insa uneori asa ai chef sa mai faci si altceva decat pat pat si iar pat....

dar las' ca vin ele plimbarile afara; de-abia astept sa iesim la plimbare; mai avem 2 sapt

chiar, Sabina, voi cand iesiti la plimbare afara? ca am inteles ca in casa testati caruciorul deja

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Hello

azi am dormit; mult; ziua adica; nu am facut nimic nimic in casa; recuperez maine cand baietii au liber de la scoala si au invitat si un coleg la joaca; asa ca noi, fetele, ne mutam in living sa lasam baietii sa se desfasoare.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Asta va recomandam si cu citeva mesaje in urma: odihniti-va... ca nici iniante nu va puteti lauda cu odihna, asa ca e mai bine sa fiti odihnite si bune pentru copii decit eroine, gatind, muncind, etc!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Theo, Bravo pentru vestile bune de la eco ! Sa dea Domnul sa fie numai asa de acum inainte!
Fetita mea a fost mereu cu capul in jos nu mai stiu nici eu de cand, insa mereu o gaseau asa. Eu am facut morfo la 31 de saptamani, fetita era linistita in burtica si ieri, la o eco de verificare la 33 de saptamani deja avea dubla circulara laxa de cordon. Imi explici si mie ce a facut smechera in aceste 2 saptamani? S-a rasucit cum a vrut ea. Acu'...ce sa facem, cica sa ii supraveghez miscarile si la 2 saptamani iar la eco. Oricum trebuia sa tot fac eco in ultima luna cu placenta mea previa insa acu' mai trebuie sa urmarim si asta. Am zis eu: fetita imi transmite clar ca vrea cezariana. Nu ca as fi fost eu mai breaza altfel, ca nu eram...
Asa ca nazdravanii astia de pici ne joaca pe degete cu emotiile.

Virginia 33+ Ioana

Virginia, imi pare rau sa aud vestile cu dubla circulara de cordon, se pare ca intr-adevar, micuta ta cere cezariana. Tu ai fi vrut sa nasti natural?!, dar, oricum, avand previa nu puteai naste natural, nu? Eu l-am intrebat pe dr asta cat de sigur e ca nu se mai poate intoarce sau face circulara de cordon, macar, asa, statistic, din experienta lui vorbind, ca pana la uram tot cum vrea bebe va fi. Si mi-a zis ca din experienta lui de 80.000 de paciente (lol!) cam stie ce si cum. Oricum, e unul din cei 2 cei mai buni ecografisti din Salonic (ca si pe aici sunt asa, gen Iosup, Herghelegiu, Pop, sper sa nu fi gresit pe vreunu') si chiar mi s-a parut un dr f ok, si chiar ma intrebam cum o fi numarat el atatea paciente, dar mi-am raspuns repede: daca o ecografie e 150 de euro si o gravida face 3 ecografii/sarcina, si-a analizat contul din banca si......i-a dat nr de paciente.
Bebele meu s-a intors in noaptea de Inviere, l-am simtit, insa, oricum, decizia finala o va lua dr meu curant, care mi-a explicat mai pe intelesul meu, ca, cu cateva zile inainte de nastere, capul lui bebe trebuie practic sa sa "insurubeze" pe col si numai atunci se poate naste natural. Eh, vom vedea, mai e pana atunci, sper sa mearga toate la fel de bine ca pana acum. Numai bine iti doresc tie si bebelinei tale.

Theodora 29+ Stelios

Mergi la inceput

Draga Carla,
nimic din ce descrii nu e usor de suportat, ba dimpotriva!
Sunt sigura insa ca Dumnezeu te va intari in asa masura incit sa rezisti si sa nu uiti sa te rogi! De vointa lui depinde ca bebelinele tale dulci sa ajunga la greutatea care sa le permita externarea!
Te pupic si te rog sa gasesti in tine forta de care stii ca dispui pentru a le suporta pe toate!
Sa auzim de mai bine in continuare!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Va pupam cu drag!

Carla,
Mami atat de fericita a Sofiei Maria si a Nataliei Emilia
, nascute pe 25 martie 2010!
E minunat sa fii mama!

Blogul mazarichilor: Sophie & Nathalie

Carla, nu am reusit sa-mi revin minute bune dupa ce am citit mesajul tau, chiar e impresionant si te lasa fara cuvinte. Apoi, am citit si povestea nasterii mazarichilor pe blog, f frumoasa si emotionanta. Ce sa zic? Doar incearca sa vezi si partea plina a paharului, ca nu mai e mult si veti fi o familie completa si implinita. Va pupam si va asteptam sa ne scrieti de acasa.

Theodora 29+ Stelios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Dragele noastre,

Va scriem din „offline”, urmand ca aceste randuri sa le postam pe forum imediat ce avem ocazia...

Carla,
Mami atat de fericita a Sofiei Maria si a Nataliei Emilia
, nascute pe 25 martie 2010!
E minunat sa fii mama!

Blogul mazarichilor: Sophie & Nathalie

totul o sa fie bine!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Hello, burtici!

Eu merg ultimele zile la serv si bineinteles ca e agitatie si mult de lucru si astia iar s-au sucit de nu mi-e clar deocamdata cui predau toata treaba
Va trebui sa mai merg si saptamana viitoare cate 2-3 ore, pana se ajunge la o decizie finala

In fine, abia acum am reusit sa stau putin pe forum si sa citesc din urma, dar evident ca sunt prea obosita ca sa mai fi retinut ceva

Macar sa-mi tin promisiunea de a va arata cateva din pozele de la sedinta foto: le-am primit azi si au fost singura bucurie care mi-a inseninat ziua

So here we go: http://family.webshots.com/photo/2966182320105580295tepfjY

Va si sper sa am timp maine sa scriu 2 randuri, ca-mi sunteti dragi

Corina 29s+ cu Maria

Of, Corina, nu te mai enerva, da-l incolo de serviciu, desi imi imainez ca tre' sa fie frustrant sa te innebuneasca asa, sper sa se rezolve cat mai repede.
cat despre poze, superbe, mi-au placut la nebunie, esti o mamica foarte frumoasa si pozele foarte artistice, frumoase amintiri iti raman, bravo!

Theodora 29+ Stelios

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maribell

buna burticute dragi.....
in sf am net....o problema minora(cica)....dar dupa un scandal monstru m-am ales cu o luna gratis.
wow cat ati scris...am de recuperat , nu gluma....
va las un link cu poze....vb maine....
http://community.webshots.com/album/577098288GRnYwm?start=24
va dulce
usor tuturor....si bebei cumintei

MARIA SUPER FERICITA 34 CU ANDREEA ANTONIA
AMR:CAT O MAI VREA SA MAI STEA....

Maria, bine ca ai net in sfarsit, si mie imi place sa fac scandal monstru cand ma prostesc pe banii mei. Bine le-ai facut, ti-au oferit si gratuitate. Vazut si pozici frumoase.

Theodora 29+ Stelios

Mergi la inceput