Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"
Raspunsuri - Pagina 20
Onana spune:
Salutare mamici si burtici!
Am reusit sa citesc ce-ati mai scris, dar greu...cu neuronul gravid..stiti voi..

Vivela
, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietzii tai, de la mic la mare!
Carla, emotionant ce ai povestit si trist, daca n-ar fi cu happy end. Mai e putin si se termina cu toate astea si veti fi o familie fericita
Theo, am uitat aseara sa te felicit pentru vestile bune de la eco, o
si tine-o tot asa!
Despre mot si turte, noi la Matei am aflat cu ocazia aniversarii de 1 an ca trebe taiat motul, l-am executat, iar de pe tavita Matei a ales mingea, surubelnita si paharul
, spre disperarea noastra![]()
..Si cam atat imi amintesc acum
Eu am umblat toata ziua, intai la epi, apoi la serviciu unde am facut un tur de forta prin birouri si am stat vreo 2 ore in picioare (vai de spatele meu) si acum imi trag un pic sufletu, la 19 avem eco si de-abia astept sa aud de Tudor, sper sa fie ok, fara circuare de cordon si fara..kg in plus
, poate reusesc totusi sa fac un copil mai micut, dat fiind ca-l nasc probabil tot naturel.
Revin cu vesti mai tarziu
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
37+ Tudor
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Citisem si eu ca e normal sughitul, dar ma ingrijoram ca sughita prea des. Cauza sughitului : am tot citit dar vad ca parerile sunt numeroase. Am gasit in mai multe locuri ca bb se pregateste pt. respiratia extrauterina. Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
AM citit ca o alta cauza ar fi ca atunci cand mama mananca dulce, bebe inghite mai mult lichid amniotic, si asta tot provoaca sughit.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
31+
nikolett2445 spune:
Nati si noi aveam la 31 sapt. 1500g,iar la 35 sapt 2500g +sau -400,eu nu cred ca e slabut deloc,important e sa fie dezvoltat complet,acum e momentul sa ia in greutate,urmatoarea luna 1kg,si ultima 800 sau 500
fetita mamei
NIKOL
35+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
AMR 4 saptamani
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolett2445 Nati si noi aveam la 31 sapt. 1500g,iar la 35 sapt 2500g +sau -400,eu nu cred ca e slabut deloc,important e sa fie dezvoltat complet,acum e momentul sa ia in greutate,urmatoarea luna 1kg,si ultima 800 sau 500 fetita mamei NIKOL 35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)AMR 4 saptamani |
Vezi, experimentata de mine!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
31+
bubu30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamanati
AM citit ca o alta cauza ar fi ca atunci cand mama mananca dulce, bebe inghite mai mult lichid amniotic, si asta tot provoaca sughit. www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+ |
Aoooleuuuu! La mine s-ar potrivi f. bine, ca mananc la dulciuri...
Sunt f. buna prietena cu ele, nu ma pot abtine, desi stiu ca nu e bine deloc

Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ?

rosanne spune:
Buna tuturor
Fac eu capitol nou!
Roxy
37+ cu
Diana
AMR 2+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
nikolett2445 spune:
poftiti la schimbt capitol,ca eu nu ma pricep
cu multumirile de rigoare
fetita mamei
NIKOL
35+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
AMR 4 saptamani
n_a_n_a spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bubu30
Aoooleuuuu! La mine s-ar potrivi f. bine, ca mananc la dulciuri... Sunt f. buna prietena cu ele, nu ma pot abtine, desi stiu ca nu e bine deloc ![]() Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Eu in schimb, habar nu mai am ce-i ala dulce
. La mine dulce inseamna un... mar 
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5