Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"
Raspunsuri - Pagina 21
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Anamaria bafta multa la eco ! Sa va fie de bine cumparaturile si sa le folositi sanatosi ! Tatyana felicitari pt cele 34 sapt ![]() Pana la 35 nu mai e mult, dar sigur rezisti tu si mai mult Cine e dr tau ? Marylena dar tu de ce vrei sa nasti asa repede, peste 2 sapt ? Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
dr Octavian Rotaru de la Elias

34+ cu
Emma Antonia
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Hello Raspund si eu acum cat e dimineata la mine ca pana diseara voi terminate capitolul! LA MULTI ANI VIVELA !!!!! Ruxi, aveam cumparate 2 costumase si 3 body-uri si o per de pantaloni si cu astea ne-am descurcat in spital; caciulita am primit-o de la spital cand ne-am nascut; Apoi hainute am primit 2 saci de la o mamica de fetita care are baietelulb coleg de scoala cu baietii nostri; asa am rezolvat cu hainutele; Corina, pai cum sa nu asteptam o asa burtca frumoasa? Sigur ca o sa stam cuminti la odisee pana naste si ultima burtica. Mary, tu esti exagerata cu protejarea lui bebe? D-apai noi? Ca nu iesim afara pana la o luna, nu intra nimeni incaltat in casa, sticla cu spirt sta la usa si ne dezinfectam de o mie de ori pe zi, in casa nu intra nimeni decat noi (nu musafiri adicatelea), produsele pt bebe sunt cat se poate de naturale, etc…. Mie nu mi e dor de burtica; acum, cand am minunea langa mine e muuuult mai super cu ea PE burtica. Tatyana, eu chiar am vrut sa zic insa am uitat; cand intrerupi brusc un asemenea tratament mi se pare normal sa aiba corpul tau asa reactie; nu merge sa ii rogi sa scada treptat perfuziile sa vedeti ce se intampla? Adica pe parcursul a 3-4 zile si eventual sa le inlocuiesti pe masura ce le scazi cu medicamente pastille? Sa aveti o zi frumoasa! Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Artu in momentul de fata sunt pe pastile si cand am contractii bagam perfuzie....mergem in paralel si cu una si cu alta....vad ca astazi a fost mai bine ca ieri, am mai avut contractii da razletite, ieri de pe la 3 am cerut perfuzia,azi vad ca e 5 si sunt ok....sa speram ca va fi din ce in ce mai bine....
pt sfaturi
34+ cu
Emma Antonia