Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

La multi ani Vivela!Nastere usoara si bebe sanatos si frumos!!

Cornelia
34+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

Un sampon fara lacrimi bun mi s-a parut cel de la Chicco-ursulet.Chiar nu a usturat deloc,in rest toate au usturat mai mult sau mai putin.Ala de la klorane a usturat rau,tin minte cat a urlat bietul copil si i s-au inrosit ochii.

Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai

Multumim de sugestie!:)

Marlena (Mary)34+cu minune de Tudor Mateo

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Anamaria bafta multa la eco !
Sa va fie de bine cumparaturile si sa le folositi sanatosi !

Tatyana felicitari pt cele 34 sapt
Pana la 35 nu mai e mult, dar sigur rezisti tu si mai mult
Cine e dr tau ?

Marylena dar tu de ce vrei sa nasti asa repede, peste 2 sapt ?

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Cu www.nivea.com/products/show/384" target="_blank">asta ma spal eu zilnic, inclusiv pe fata, pot sa zic ca intr-adevar ca nu ustura deloc daca intra in ochi. Poate ochii de bebe sunt mai sensibili, dar eu una nu am treaba... La fetita i-am mai luat o gama Sanosan si una Bubchen (am vazut ca sunt folosite de foarte multe mamici), sa vedem care ii place mai mult, daca nu, ii da mami Nivea de la ea .

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Deci Nana, voi mergeti pe game complete?
Atita reclama i se face uleiului natural de masline, incit parca nu as cadea in ispita de a folosi in scop de hidratare cel putin, un ulei care sa contina o groaza de minuni... Cit despre spalat pe corp...se pare ca va trebui sa ii iau ceva lichid, decit sapun de bebe, nu? Voiam sa folosesc numai ceea ce nu pot inlocui...
Un produs similar gelului uleios de la Dalin, cu aloe, stiti? Mie personal imi place tare de tot... pentru ca folosesc si se absoarbe foarte usor.

AMR 5 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Aniska: Succes la dr!
Vivela: LA MULTI ANI!!!!
Tatiana: hai, 35 deocamdata!:)

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar
Merci pentru raspunsuri Nana.
Ref la batista si mie mi s-a parut cel putin ciudata inventia, cind am auzit, acum citiva ani! Mi se parea o timpenie, mai ales gindindu-ma ca e foarte agresiv pentru un copil sa il conectezi la aspirator insa acum, dintre cei din jur, care au copilasi mici, aduc elogii acestei batistute! Cica reglajul este si pe ea si ca atunci cind nu mai respira de mucusori si nu ai alta solutie, sa vezi ce buna e! Plus ca unii copilasi accepta fara probleme zgomotul.
Protex - nu o fi prea agresiv, in contact cu pielea micutei fapturi? Ori sunt eu exagerata!? Sotul si mama ma tot cearta pentru ideile astea, de a mentine copilului un mediu ...prea steril...

AMR 5 saptamini

Eu am oroare de zgomot, de orice zgomot puternic, si televizorul la mine merge aproape de minim (aud pre bine, din pacate ), si numai gandul sa-mi urle aspiratorul in cap si sa ma si scormonesc prin nas, ma face sa mi se ridice parul in cap! Daca nu ma descurc cu pompita, prefer sa cumpar un apirator de mucusori electric, mai silentios.
Pai cu protex va spalati voi si musafirii, nu copilul direct! Si orice dezinfectant ramane pe mana, nu se clateste ca si sapunul, eu zic ca e mai agresiv, la o adica. Si au perfecta dreptate ai tai, e bine sa fim precauti cu micutii, dar nici sa-i crestem in "camp steril"; gandeste-te ca trebuie expus la mediu pentru a-si forma imunitate, ce-o sa te faci mai incolo cand va intra in colectivitate si va fi non stop bolnav cand de una, cand de alta? Chiar si copiii crescuti "normal" au probleme de acest gen, iar cel mai recent exemplu e Matei al Soranei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Unde se gasesc produse Bubchen?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Unde se gasesc produse Bubchen?

29+

Eu am luat de la DM

Edit: sau poti comanda de www.bubchen.ro/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Hello dragelor,

In primul rand trebuie sa urez "La multi ani!" Vivela, multa santate si bucurii, petrecere frumoasa azi...
si eu sunt sarbatorita a lunii aprilie, ziua mea a fost pe 9, dar nu stiu de ce, de obicei de ziua mea sunt suparata, nu-mi convine nimic, nu-mi intra nimieni cu nimic in voie....ooofffffffff

Mami de Matei nazdravan si 34 s

Si de ce nu te-am vazut de ziua ta? NU apari in lista?
LA MULTI ANI FERICITI CU UN BEBE MINUNAT SI SANATOS!!
Scuze tuturor pentru intirziere!

AMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- am vazut si eu site-ul, dar trebuie sa comand minim 8 produse.
Eu am gasit in Plus : ulei de bebe cu care ma dau eu pe burta, mai aveau un lapte si o crema de bebe. Vroiam ceva unde sa gasesc aproape toata gama.
Ce e ala DM?

29+

Mergi la inceput