Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"
Raspunsuri - Pagina 12
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Recomandati-mi niste carti bune, de citit cat stau acasa. Acum citesc ceva, insa trebuie sa-mi pregatesc si urmatoarea carte de lecturat... Mira fericita 34+cu Maya Alesandra AMR 6 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
NU stiu daca ai citit de dr. John Gray - Copiii sunt din rai.
CArtile recomandate de Teo par foarte bune insa imi par destul de sensibiloase. Peste starea deja existenta a noastra, nu stiu cit bine fac, cel putin PS. Te iubesc. Ia tot ce iti cade in mina de psihologia copilului... si te vei remonta, exersind cu placere educatia puiului tau!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
gabriela_s spune:
corinamultumesc de mesaj!!!
taty_analasa-te si tu pacalita inca o saptamana,doua
conteaza enorm si suportul moral din partea personalului medical,e bine ca ai noroc de oameni calumea.
eu iau gynipral pastilute iar.pana la urma am sunat azi la doctor.la mine dureaza mult pana accept ca am o problema
stau cuminte in pat pana marti la control,sper sa nu apara altceva mai nasol intre timp.
marylenac bafta sa nasti cand ti-ai propus
sper ca o sa treci pe aici sa imi dai si mie feedback despre cantacuzino![]()
imi place faza,dr de rezerva poate veni oricand
cred ca astia mai "mari" isi trag cate un dr de rezerva,dar banuiesc ca le convine ambelor parti![]()
vroiam sa va dau un link interesant,sa va documentati despre cosmeticale.Mi-am adus aminte ca anul trecut cand cea mare a avut probleme cu pielea,dermatologul a spus un NU hotarat produselor mustela,despre care eu credeam ca sunt f bune dar se pare ca nu e chiar asa.Acum folosesc la ea ulei Eucerin pt corp iar pe cap o spal cu Sanosan (dar cica e de aruncat si asta).
Produsele alea Burt's Bees de se gasesc peste ocean cica sunt f safe,au risc 1 din 7.
Mamica de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai
gabriela_s spune:
mommy_to_bevezi ca am trimis eu mai demult niste materiale pe contul comun.iti recomand sa citesti francoise dolto-cand apare copilul.
uite,am retransmis mailul pe contul comun,sunt cateva carti bune de studiat acum.
Mamica de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
33+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai
Madamar spune:
| citat din mesajul lui mamanati Neata fetelor, Eu cred ca si fetele noastre, care sunt niste dragute, vor fi deacord cu propunerea sa le asteptam la odisee pe toate sa nasca. Sper sa nu supar pe nimeni cu propunerea asta. Un weekend frumos la toate. ![]() www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+ |
Nici nu are logica sa plecam intr-o comunitate unde inca nu cunoastem pe nimeni! E ideal sa ne regasim si acolo si sa putem comunica. Sa nu uitam ca intre noi sunt mamici ca tine, la a doua sarcina, care deja pot da sfaturi celorlalte! Daca, spre ex. eram eu printre primele nascute, cum e cazul Carlei, crezi ca nu aveam intrebari de adresat? Sau ca nu vor veni aceste intrebari, pina sa ajungem la scutece?
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Reallaura spune:
Azi ma doare spatele atat de tare ca nu ma mai aventurez cu Mircea in parc. M-am innecat ca tiganul la mal. Dar prefer sa fiu intreaga maine cand sunt programata la cosmetica, sa ma epilez, pedichiurez, manichiurez, sa nu ma duc in spital in halul asta.
Vivela la multi ani scumpa sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei doi nazdravani!!
o zi minunata iti doresc!
Nana hai ca trece repede...mie nu-mi vine sa cred parca ce putin mai am...un we!
Eu am luat tot Bubchen pentru fata ca nu au parabeni. La Mirci am folosit Sanosan, dar avea parabeni. SI astea de la Lifecare sunt unele cu parabeni...mama e distribuitor si mi-ar fi fost usor sa comand de la ea, dar prefer sa studiez bine info de pe ele.
gabriela_s mi-ai facut pofta de clatite...
Imi vine sa ma reped acum in bucatarie sa fac si eu cateva...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
38+
Ilinca Sabina
AMR 5 de zile
bubu30 spune:
Corina pozele sunt absolut superbe 
Ioana cine a cumparat hainutele pt Sabina , ca ziceai ca nu ai luat nimic inainte ?
L-ai lasat pe tati sa le cumpere singur ?
O Maria ce frumoase poze
numai mi-ai facut pofta de concediu si ma doare tare cand stiu ca eu nu pot sa merg anul asta nicaieri 
Mira o
sa treaca supararea, dar te inteleg perfect, eu nu pot sta nici o zi fara sotul meu
Vai Laurita ce AMR ai ![]()
Te ia cu fiori sau din contra, abia astepti ?
Nati te asteptam cu netul reparat ![]()
O Nana ce record la somn - nu am mai pupat asa ceva din trim I de sarcina
La mine 2,5 - 3 ore lipite e recordul actual, dar ff rar
Sorana sa vii cu vesti bune de la eco 
Linea nigra mi-a aparut pe burtica demult, de pe la inceputul sarcinii, dar la mine e f. deschisa la culoare si ma bucur ![]()
Ruxi
34 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a 'Neata burtici si mamici !Eu sunt happy de dimineata din mai multe motive: am dormit 6 ore una dupa alta, fara sa ma trezesc macar o data; vine weekend-ul si il am pe iubi acasa; maine dimineata vin la Arad mami si surioara mea ![]() ![]() !!!Mary, eu m-as teme de batista bebelusului sa o folosesc eu personal, asa ca mai vedem... Crema pentru eritem fesier am cumparat (am pus-o pe lista la categoria toaleta bebe); detergent pentru hainute am cumparat, deja i-am spalat si calcat toate hainutele, lenjeriile de patut, scutecelele de finet, etc.; calmante nu iau din principiu, maxim nospa - am toleranta mare la durere - mi-e arhisuficient tratamentul antialgic pe care mi-l vor face in maternitate. Alcoolul se foloseste la ingrijirea buricului: se sterge zona cu un betisor cu vata inmuiat in alcool, se lasa sa se usuce, apoi se pune pudra de baneocin. Eu sunt de parere ca spalatul temeinic pe maini cu un sapun antibacterian (protex) e suficient, nu mai ai nevoie de dezinfectant. Unguentul de arnica il voi folosi dupa vaccinare, pe zona impunsa, sa ii atenueze inflamarea si durerea. Cicatrizantul siliconic nu se absoarbe prin piele (nu intra in sange): se formeaza o pelicula de silicon care se ususca si care sigileaza cicatricea. Nana 35+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5 ![]() |
Merci pentru raspunsuri Nana.
Ref la batista si mie mi s-a parut cel putin ciudata inventia, cind am auzit, acum citiva ani! Mi se parea o timpenie, mai ales gindindu-ma ca e foarte agresiv pentru un copil sa il conectezi la aspirator insa acum, dintre cei din jur, care au copilasi mici, aduc elogii acestei batistute! Cica reglajul este si pe ea si ca atunci cind nu mai respira de mucusori si nu ai alta solutie, sa vezi ce buna e! Plus ca unii copilasi accepta fara probleme zgomotul.
Protex - nu o fi prea agresiv, in contact cu pielea micutei fapturi? Ori sunt eu exagerata!? Sotul si mama ma tot cearta pentru ideile astea, de a mentine copilului un mediu ...prea steril...
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

n_a_n_a spune:
| citat din mesajul lui bubu30 O Nana ce record la somn - nu am mai pupat asa ceva din trim I de sarcina La mine 2,5 - 3 ore lipite e recordul actual, dar ff rar Ruxi 34 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Si eu ma mir si ma bucur de numa'! Cred ca nu mai pup asa ceva prea curand
Nana
35+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioanaamr: -5
Madamar spune:
| citat din mesajul lui gabriela_s Neata, ce faceti?Am inceput bine ziua cica,am primit un platou cu clatite calde,si desi abia ma ridicasem de la micul dejun...am infulecat doua Ahhhh,offf...Azi noapte erau miscari de trupe in burta mea,m-a trezit din somn,prin vis simteam durerile cauzate de loviturile ei.Mai,si pe voi va doare?Pe mine nu ma durea nimic la prima sarcina,acum fata asta mica impinge intr-un hal cu picioarele,fix undeva in stanga sub coaste.Dar nu ma plang,sunt fericita ca e vioaie si sanatoasa. Am o intrebare:v-a aparut dunga aia de pe burtica?Nu mai tin minte cam cand apare,iar de data trecuta nu am poze decat imbracata Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 33+ cu nazdravana nr 2![]() Blog de mama si nu numai |
Da, si la mine doare, insa nu extrem de insuportabil. Doare si ma intreb uneori daca e miscare brusca de baietel poznas sau e contractie. Ajung mereu la concluzia ca e bebe!!
Cel mai "cool" e cind loveste la pateu, de-ti ia respiratia! NU stiu daca si tu ai experimentat astfel de lovituri! Insa nu fac decit sa imi stirneasca risul!:)
Sabina, Artu, voua nu va e dor de miscari de bebe?
Ce ati mai face acum daca bebelinele ar fi in burticaa?
La mine nu e prezenta linia mediana... iar sa imi fac poze cu burta goala nu prea imi vine... am veeeergeeeeturiii
...Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui Aniska80 |
Buna proba...experimentul pe tine!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
35+cu
MELISSA[/quote]
Asa voi face! Va anunt!
Marlena (Mary)
34+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 5 saptamini