Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
Sheritra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Intrebare, da nu dai cu rosii, in magazinele mai mari de copii nu au scune rulante pentru gravide???? Aici astea mari au pentru cele in luna a8a, a9a sau cele cu probleme in felu asta isi fac femeile cumparaturile. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
Mda, cum sa nu, si un sut in fund!
Nu-i pic de respect fata de gravide in tara asta!
Am fost azi intr-un magazin mare de bebei cu pretentii, nu ca n-aveau un scaun sa stai jos ca gravi, dar am stat la coada, un roman n-a zis poftim doamna in fata ca esti vai de steaua ta, mi-a fost si sila sa le-o spun! Dar angajatii trebuiau sa fie instruiti sa pofteasca gravidele sau sa aibe casa separata de prioritati, de unde! Bleah!
Shery 25 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
eladea2005 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Sheritra
Mda, cum sa nu, si un sut in fund! Nu-i pic de respect fata de gravide in tara asta! Am fost azi intr-un magazin mare de bebei cu pretentii, nu ca n-aveau un scaun sa stai jos ca gravi, dar am stat la coada, un roman n-a zis poftim doamna in fata ca esti vai de steaua ta, mi-a fost si sila sa le-o spun! Dar angajatii trebuiau sa fie instruiti sa pofteasca gravidele sau sa aibe casa separata de prioritati, de unde! Bleah! Shery 25 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
apropo de respectul pt gravide... in hypermarketuri sunt case speciale pt gravide...dar credeti ca intereseaza pe cineva? stai al rand ca toti ceilalti...care desi n-ar trebui sa se puna la rand la acea casa, tot o fac...
si ar fi mutle de zis...dar n-are sens...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Eu azi am fost favorizata. M-am dus la Admin cu niste declaratii si aveam niste bazaconii pe acolo (neuronu' de gravida isi face simtita prezenta ) si tantiile alea mi-au facut ele modificarile si mi-au inregistrat actele. Daca nu as fi avut burtica sigur ma intorceau din drum.
27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
paula_m spune:
Am o intrebare: stiti in cat timp isi recupereaza angajatorul banii de la asigurari, dupa plata concediului prenatal?Sper ca ati inteles ce vreau sa intreb
Paula, 25+ cu Andrei
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Am o intrebare: stiti in cat timp isi recupereaza angajatorul banii de la asigurari, dupa plata concediului prenatal?Sper ca ati inteles ce vreau sa intreb Paula, 25+ cu Andrei |
Eu nu stiu, dar sunt f curioasa...
Alina 24+ cu
gargarita
btz_ovi spune:
Hello gagici.Am lipsit 2 zile si deja am o groaza de recuperat,tare harnicute mai sunteti.
Mie imi este foarte rau,azi noapte m-am trezit din ora in ora sa ma duc la baie,incerc sa imi explic de unde atata lichid,beau in jur de 3l de apa pe zi si elimin dublu .
Iar acum stau in pat cu o durere groaznica de cap si o stare de voma continua,nu stiu ce sa mai fac,de cand am ramas insarcinata numai in stari de astea am tinut-o
26+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
tina_80 spune:
Buna seara!
Grety, Bamboleta, felicitari pt vestile bune si carucior
Florentina, Cristina Serban, multa bafta maine la morfofetala! Va astept cu vesti!
Referitor la analize, si eu am colasterolul si transaminazele marite si doctora mi-a spus ca sa nu ma mai supar, sa nu mai mananc oua, cola si multa odihna!....de parca nu m-am saturat de stat in pat
De 2-3 zile lucrez la o lucrare de licenta de-a cumnatei si parca nici asta nu-mi prieste, m-am plictisit!
Sunt din ce in ce mai greoaie si ma misc tare greu. Offf!!! Ce nasol e sa ai burta!
Puiutz! Ce mai faci?
tina 25+ cu Stefan
btz_ovi spune:
Astazi am schimbat semnatura,am intrat cu succes in saptamana 27,ultima din luna a 6a .Vai ce repede trece timpul,mai avem o saptamana si intram in luna a 7a,acusi o sa imi tin iubirea in brate Parca ieri eram la primul echo si doctorita imi confirma sarcina de 7 sapt si 3 zile iar eu plangeam de bucurie
Us
My Baby Boy
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Hello gagici.Am lipsit 2 zile si deja am o groaza de recuperat,tare harnicute mai sunteti. Mie imi este foarte rau,azi noapte m-am trezit din ora in ora sa ma duc la baie,incerc sa imi explic de unde atata lichid,beau in jur de 3l de apa pe zi si elimin dublu . Iar acum stau in pat cu o durere groaznica de cap si o stare de voma continua,nu stiu ce sa mai fac,de cand am ramas insarcinata numai in stari de astea am tinut-o 26+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
nu cred ca elimini dublu, pur si simplu faci mai des dar nu cred ca o cant f mare. si eu sunt cam in aceasi situatie. cel putin noaptea fac de cel putin 4-5 ori.
----------------------------------------------
my somebody....
26+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
nu cred ca elimini dublu, pur si simplu faci mai des dar nu cred ca o cant f mare. si eu sunt cam in aceasi situatie. cel putin noaptea fac de cel putin 4-5 ori. ---------------------------------------------- my somebody.... 26+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Pai asa zicea si sotul,pana ce mi-a venit mie o idee traznita sa cantaresc lichidul eliminat...in jur de 300g mereu,iar prima oara cand ma duc noaptea ajunge la 500g
Us
My Baby Boy