Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
beluistef spune:
Buna dimineata burtici
Sa aveti o zi cat mai placuta
Eu aseara am fost cu cea mica la spital ca i s-au inflamat amigdalele atat de tare incat abia vorbea...si au vrut sa mi-o interneze dar am avut noroc si ne-a lasat-o acasa cu branula si mergem dimineata si seara la tratament....sa punem apa la floricica ...
Ce parere aveti daca imi iau medical pentru ea...cel cu ingrijore copil pana la 7 ani si am mai avut unul de acest gen in martie ... ma va afecta la indemnizatie sau la acordarea prenatalului...nu ma refer la bani ci daca ar exista vreo chestie legata de medicalele astea si sa nu mai primesc indemnizatia sau prenatalul...sa nu zica ca este prea mult medical inainte.
Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Off am uitat sa va intreb stie cineva vreo marca de vopsea pentru par recomandata in sarcina? Musai trebuie sa ma vopsesc ca sunt alba in cap. M-am uitat in seara asta prin Kaufland dar n-am gasit nimic fara amoniac. Poate ma ajutati voi 21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Neatza, delfinariu! Eu m-am vopsit cu Loreal, fara amoniac, dar deja a cam mers culoarea... Mai trebuie sa ma fac odata, arat ca un curcubeu. Acum depinde si de culoarea dorita, ca eu eram un rosu aprins in cap, iar din gama fara amoniac nu prea am avut ce sa aleg asemanator. Sunt doar culori mai cuminti...
Cristina 27+ cu
bumblebee spune:
Elena, sanatate micutei. Despre CM-uri, eu sunt pe langa, pt ca deh, nu sunt intr-o stare de normalitate
Alina 24+ cu
gargarita
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Buna dimineata burtici Sa aveti o zi cat mai placuta Eu aseara am fost cu cea mica la spital ca i s-au inflamat amigdalele atat de tare incat abia vorbea...si au vrut sa mi-o interneze dar am avut noroc si ne-a lasat-o acasa cu branula si mergem dimineata si seara la tratament....sa punem apa la floricica ... Ce parere aveti daca imi iau medical pentru ea...cel cu ingrijore copil pana la 7 ani si am mai avut unul de acest gen in martie ... ma va afecta la indemnizatie sau la acordarea prenatalului...nu ma refer la bani ci daca ar exista vreo chestie legata de medicalele astea si sa nu mai primesc indemnizatia sau prenatalul...sa nu zica ca este prea mult medical inainte. *************************************************** Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
ELENA, poti sa ai medical inainte de prenatal, fara probleme. Oricum calculul pt prenatal se face in functie de venitul lunar de dinainte de a intra in medical. Asa ca mai bine ia-ti concediu, stai cu fata acasa. Insanatosire grabnica!
Cristina 27+ cu
adrianaBuc spune:
beluistef, orice medical e asimilat la stagiul de cotizare, deci nu te afecteaza in nici un fel. Sanatate la printesa ta mica.
aelita, esti foarte tare! Multumim de sfaturi si demo.
Trebuie sa iau si eu un blender
Eu azi speram sa stau acasa sa lucrez linistita toata ziua. Da' de unde! Am o intalnire la 12,30 si inca una la 2; iar s-a dus ziua. Uf! Si mai sunt si capiata de somn; m-am trezit la 5,15 sa imi trimit barbatu' la munca si am readormit pe la 6,30.
28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
ciristina_serban spune:
Buna dimineata iubitelor...
Ne pregatim de drum spre Bucuresti. Azi avem mare intalnire cu bebelina noasra. Sper sa venim cu vesti bune!
Sanatate tuturor si o zi buna! Byeeee....
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+
beluistef spune:
Mersi fetelor, nu stiam exact cum este cu " procedura " ma gandeam sa nu cumva sa imi afecteze cumva atatea medicale.
Bafta la eco celor care mai au intalnire cu bebeii astazi...abia astept sa merg si eu miercuri...
Crissy uite ca nu stiam ca progesteronul asta poate sa influenteze placenta astfel incat sa fie eliminata mai greu la nastere...o sa intreb medicul sa vedem daca mai iau duphastonul ala...
Sheri sper sa tii bebelinele cat mai mult posibil in burtica, insa daca ele nu vor sa stea sau corpul tau nu poate sa duca mai mult decat pronosticul dr. atunci se pare ca a inceput AMR-ul ptr. tine...ce emotii deja...oricum sper ca sa stea cat mai mult la caldurica ca sa ia in greutate cat mai mult.
Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
rodyka spune:
buna dimineata, burtici!
vremea e oribila azi, ploua mocaneste si nu pot iesi la plimbarica , mi-a dat tot programul peste cap... o sa-mi inec amarul prin bucatarie, o sa mai sun prin Ro si poate o sa iau telecomanda la bataie...
26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele!
Maurice uite www.marlip.com/frontpage/concepts/sw_hc_andersen/tweens/" target="_blank">AICI
Am luat mobila Letiziei si am adaugat optional patut si leagan de la acelasi creator, pe site gasesti tot de la textile la mobilier si il poti construi cum vrei tu in functie de spatiul pe care il ai, este mobila pe care copilul o poate folosi cel putinb 12-14 ani!
Eu plec la Venezia, ma intorc luni seara, sa aveti un week end frumos!
Aelita o sa explic mai pe larg can vin, eu din nationalism am pastrat cet numai romana!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu