Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Vera, nu, nu e normal, dar nu au hotarat ei, doctorii, singuri, treaba asta.
Onor guvernul Boc, ca sa faca economie la buget, basca sa-l mai si 'ingroase', asa s-a gandit ca poate sa o faca. O masura idioata, ca si capetele idioate din PDL care au inventat-o.....

Dar n-ai stiut de asta pana acum? Cica daca are copilul febra/se simte ff rau si vrei sa-l consulte cineva pe loc, si la dr. de fam. nu mai sunt locuri pe ziua resp., te duci la urgenta.....asta daca nu vrei sa platesti 10 lei ......

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Nu, n-am stiut...cica asta e conform noii reglementari respectiv dupa 1 aprilie...si e 30 lei aici, nu 10...slava D-lui ca imi permit...dar cei care nu au de unde... si cum se considera copii care nu au necesita consult de urgenta dar au nevoie de consult relativ in scurt timp? Daca sunt vazuti pe zi cam 30 de pacienti iar norma e de 20....pe cate zile se poate intinde o programare? Adica copilul are o bronsita...suni la cabinet si iti spune ca nu il poate vedea decat peste o saptamana...musai tb sa platesti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Da, o idiotenie, ca, pana la urma, sa plateasca muuuuuulta lume!

Plus ca deja au inceput mishmashurile: adica deja unii dr. nu dau chitante pt. banii aia la toti pacientii. Dau cateva chitante, iar restul de bani intra in buzunar.

Desteapta masura a guvernantilor, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Guguleeee sa fii fericita si sa traiesti o mie de ani! Mai treci pe la noi sa ne mai pove de cei dou pitici!

LalaD, uau, felicitari pentru asa o minune de copil!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

ce liniste e pe aici ...

dau si eu o strigare dupa .. lauriciiiiiiiiiiiiii si dupa roxaniciiiiiiiiii .. cum e cu jobul? te sun maine sa vedem cum facem sa-ti inapoiez pompita .. nu am folosit-o, sa stii .. e curata curata.

vera da, si mie mi se pare o tampenie ce au facut astia .. aberatii ale guvernului care nu mai stiu de unde sa stoarca bani ..

GUGU

La multi ani, mami frumoasa de doia flacai! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

produse bio .. http://bio-bebe.ro/

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

helau!

slaba miscare pe la voi... o fi dat soarele? bon, atunci s apun de cafeaua de amaiza pentru trezit simturile celor mai putin vigilente (printre car ema numar si eu). nu tin minte sa mi se fi intamplat asa la ceilalti mici, dar la amiaza ma pocneste o ... lipsa de energie...

grati, ma intrebai de sacha... el e deocamdata buba cea mai mare in casa. nu ma mai iubeste. sta toata ziua la tati in brate. nu pleaca nicaieri fara "tutunette" (suzi) decat la chantal si asta sub promisiunea ferma ca o primeste inapoi cand vine acasa. deci intra ca bolidul, cere tutunette si pe urma "picu". povestim dupa ce si-a terminat ritualul... cand eu alaptez in general. vine, pune capul pe bb si p-orma ii trage un cap, il trage de par, ii arunca toate jucariile posibile in cap, verifica daca e in pat. daca nu e e fericit ca a plecat, daca e, e foarte dezamagit... se bucura sa-i pun eu in pat si.... nah, mai dureaza adaptarea:(

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Gheorghe!
Sa aveti multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

buna

ce incet se misca paginile pe aici .. credeam ca mi s-a stricat mie ceva la laptop.

miri uf .. parca povestesti de eva mea la inceput cand am adus-o acasa pe anna .. bine, nici acum nu e impacata, tot o chinuie si o altoieste .. dar o si iubeste .. nu stiu cum vine asta dar asa e. acum o pupa si o dragaleste, acum i-a fata de razboinic, strange din buze si da atacul asupra annei .. asta saraca s-a obisnuit, nu plange decat daca o altoieste tare ..

ashea .. am inceput si noi mai in forta diversificarea, am decis sa incep cu legume .. pana acum a papat morcov piure, azi am pus si pastranac si un pic de telina si a lins 70 ml .. Doamne sper sa fie mancacioasa, nu mofturoasa ca eva ca nu stiu ce fac ..

va pupacesc

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani tuturor celor cu nume de Gheorghe!

Miri pai cred ca e normala reactia doar i-au zburat muuuuuuuulte perne de sub fund lui Sacha, saracuul.

Dar ce slaba miscare de cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

seara buna!
azi a implinit o lunita de viata mica printesa prilej cu care am reusit sa postez si povestea nasterii ei.
daca aveti timp o puteti citi aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151435

citeam de Sasha a lui Miri, parca e Daria. nici ea nu s-a adaptat inca cu noul membru, fata de ea nu isi arata foarte tare gelozia dar pe mine ma terorizeaza. Mami vino, tati si mamaie sa plece, sa nu o atinga, sa nu o imbrace....totul a culminat cu noaptea trecuta in care s-a trezit de cateva ori si a inceput sa tipe pt ca nu mai eram langa ea. noroc ca tocmai terminasem cu cea mica si apucasem sa ma si mulg. asa ca tati i-a dat bibele iar eu am stat cu daria. apoi toata noaptea s-a foit si mi-a tras picioare in cap si pe unde mai apuca. dimineata showul nu s-a terminat, am vrut sa o scot afara la usa, cred ca au auzit-o vecinii pana la et.10
saracul sot zice ca Daria ne face mai multe probleme decat cea mica si plange mai mult decat ea. sper sa trecem cat mai repede de perioada aceasta si sa intre lucrurile in normal.
va pup si va doresc we placut si insorit.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput