Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 21
LilianaR spune:
Recent? Ca si eu am primit aa toamna trecuta, anul asta mi-au spus ca nu mai e valabil insa.
Parca asa, am sa verific si eu mailurile.
17+
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Recent? Ca si eu am primit aa toamna trecuta, anul asta mi-au spus ca nu mai e valabil insa. Parca asa, am sa verific si eu mailurile. 17+ |
Recent, caci doar de o luna stiu si eu de bebe
Am verificat: euroclinic nastere normala 6.500 ron, medlife 7.800 ron, regina maria 1.800 euro (cu posibiliatte de discount dat de casa de asigurari).Am si pentru cezariana daca esti interesata.
TINA,
cu
(20+) si
fetita(2 ani)
maricicutz spune:
office, m-ai intrebat de gradinita gargaritei mele: e happy tree din sectorul 3..ea e f vesela si comunicativa cu cei pe care ii cunoaste, oricum se observa ca merge la gradi ca nu mai e asa de timorata..problema e ca uneori e f timida, cand sunt mai multi copii intr-o camera ea mai intai sta sa se uite, nu intra in joaca cu ei de la inceput..si desi uneori e f incapatanata si ambitioasa (deh, tauroaica)-se enrveaza si cand nu poate sa-si puna papuceii sau sa se inchida la un nasture- alteori e ca un mielusel si nu stie sa-si spuna punctul de vedere...asta nu-mi place si vreau sa schimb la ea, dar nu prea stiu nici cum si nici nu reusesc...eu recunosc, uneori uit ca e inca mica, si ca mai e timp de schimbare.dar cam atat despre fetita mea...scuze daca am fost off-topic..
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maricicutz office, m-ai intrebat de gradinita gargaritei mele: e happy tree din sectorul 3..ea e f vesela si comunicativa cu cei pe care ii cunoaste, oricum se observa ca merge la gradi ca nu mai e asa de timorata..problema e ca uneori e f timida, cand sunt mai multi copii intr-o camera ea mai intai sta sa se uite, nu intra in joaca cu ei de la inceput..si desi uneori e f incapatanata si ambitioasa (deh, tauroaica)-se enrveaza si cand nu poate sa-si puna papuceii sau sa se inchida la un nasture- alteori e ca un mielusel si nu stie sa-si spuna punctul de vedere...asta nu-mi place si vreau sa schimb la ea, dar nu prea stiu nici cum si nici nu reusesc...eu recunosc, uneori uit ca e inca mica, si ca mai e timp de schimbare.dar cam atat despre fetita mea...scuze daca am fost off-topic.. mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2 foto |
dap..suntem colege de gradinita!!!dar la grupe diferite!
TINA,
cu
(20+) si
fetita(2 ani)
maricicutz spune:
office 
inseamna ca fetita ta e la grupa bebelusilor cum zice ilincuta? noi suntem acolo din octombrie de cand s-a deschis...ce dragut..tu o aduci dimineata? de ce nu ne-am vazut pana acum?imi sarea mie in ochi o graviduta...
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
LoredanaB spune:
Buna burtici frumoase! 
Cum sunteti?
Ce planuri aveti pt sambata si duminica?
Ne trebuie capitol nou!...cine se ofera? L-as face eu dar nu stiu cum.
17 +
Eric Joshua
(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Poze Eric Joshua
madutza_bra spune:
intru acum sa va fac cpitol nou, stati o "tzara".
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!