Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

lucianna, prin ce ai trecut..si eu am nascut la pantelimon, am facut cezariana, a fost totul super ok, dupa o zi la reanimare (timp in care le-am auzit pe toate mamicile care nasteau normal cum tipau si se chinuiau-sala de reanimare era pe acelasi palier cu sala de nasteri normale)m-au mutat in rezerva, curata, cu baie proprie...singurul incovenient era ca eu eram la parter si bebita la etajul 2 in rest a fost ok...doctorul meu a fost ok, am nascut cu dr. mihai dimitriu, si tot cu el voi naste si acum..in rest ca in orice spital, banul face legea...imi paretare rau pt experienta ta si sa-ti dea dumnezeu o nastere usoar asi fara complicatii acum..
klarisse, ti-am trimis mesaj..multumesc

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Maricicutz, la ce gradinita este Ilinca? poate sunt colege...si fetita mea este retrasa si de aceea am si dus-o la gradidesi are doar 2 ani...cu noi e foarte in verva dar cand vedea copii era foarte reticenta...acum s-a obisnuit si ma tenteaza ideea de a o lasa la program mai lung...

TINA,cu(20+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Luciana eu am ramas fara cuvinte..Nu cred ca te ajuta parerile mele de rau dar sper sa ai parte numai de lucruri bune la urmatoarea nastere....
Eu am nascut la Euroclinic prin cezariana...Am doar cuvinte de lauda...A fost super bine..intr-adevar am platit aprox. 3000 euro, dar am stat o saptamana ca la hotel. nasterea a durat 30 de minute cu toate pregatirile, doctorita numai pe langa mine, draguta, amabila, copilul adus ori de cate ori vroiam ..doar sunam la sonerie si venea cineva sa mi-l aduca...poi sunam iar sa-l duca in salonul bebelusilor...curatenie, aparate de ultima generatie, mancare ca la restaurant, o atmosfera optimista, chiar vesela... mie mi s-au parut foarte profesionisti toti de la doctori, la asistente, la receptioniste...
Din pacate este foarte nedrept ca banii fac diferenta intre o nastere ok si una cu probleme intr-o societate in care ne pretindem toti egali si cu aceleasi drepturi....

Mda, ce sa zic? M-am interesat inca de pe atunci de particulari, dar nu aveam nici o cunoastinta care sa fi nascut acolo, toate au nascut la stat si totusi in 3 zile au fost acasa....chiar daca as fi strans banii, ma tot gandeam ca mai bine ii folosesc pentru copil, pe cealalta parte era ambitia si piticul de pe creier care ma facea sa nasc normal. Partea buna si amenajata din tot spitalul pantelimon este cea unde sunt rezervele, care chiar sunt ok, cu mancare, baie inauntru, dimi si seara asistentele iti faceau igiena jos, le chemi prin intrerupator....dar sunt doar 8 rezerve si singura parte din spital cu tot ce trebuie, pana si tampoanele sterile mi le aduceau. pe noapte am dat 150 lei.....per total toata saptamana de spitalizare, adica zecile de spagi la dr si asistente si sa vina cand le chem, sa-mi faca tratamentul la ore fixe, la copil sa aibe grija de el, sa pape (ca 5 zile a stat pe lapte praf) etc ne-a costat 45 mil. Iti dai seama ca daca stiam de la inceput cam cat costa ma duceam la paricular.....acum nu mai am 2 variante de spitale de stat, am doar elias si vreau cezariana....asa ca sper sa fie mult mai bine. Din cate am auzit dotarile sunt un pic peste pantelimon.

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Inca o data, Luciana, te admir!
Eu sunt de felul meu Toma necredinciosul si cred ca e ok sa trecem prin filtrul gandirii toate informatiile primite. Am fost groaznica la varsta De ce-ului, inca nu am terminat cu asta...

Ionela, am spus ca e prost sa fii asa, ca mine; rezultatele nu iti poate spune cineva ca sunt bune in afara unui medic.
Dar daca am vazut raport cu risc de 4 ori mai mare decat al tau si era ok, ce-ar reiesi din asta? Ca dupa statisticile lor e ok, nu?
Oricum e numai o statistica, imi tot repet asta, ca sa fiu pregatita la rezultatele triplului test.

17+

Mergi la inceput

maricicutz, multumesc.....nu am mai auzit de dr tau, dar daca tu esti multumita e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai ca nu am mai reusit sa ma intind Greu microbul asta DC-ist

fianna,mai bine nu ma intreba! Mihai nici nu e genul de copil linistit,cumintel,asta e action little man,in toata regula Tare greu e cu casa,servici,copil asa mitel,gravidenie,ajutor lipsa..Noroc cu Dan,care ma ajuta cu tot ceea ce poate,atunci cand vine de la munca-si poate multe

Desi am ajuns la cezariana,eu militez pentru nasterea naturala,cu toata puterea mea! Cred ca nu ne costa nimic sa incercam.Cred ca nu-i nimic mai frumos decat sa-ti primesti copilul in brate imediat ce s-a nascut,sa-l pui la san dupa primele gurite de aerDesi m-am recuperat relativ repede,si asta numai pentru ca am vrut,ca am luptat ca un caine cu durerile si discomfortul creat de conditiile din maternitate,as incerca din nou o nastere naturala,numai ca in alt spital,in alte conditii.
De depresie nu am scapat nici eu,cu delir si tot tacamul,apoi cu hemoragie cauzata de firele ramase neabsorbite,in uter,desi erau fire de calitate,cumparate de mine,cu probleme cu Mihai..ma rog..A trecut!
Atat spun-atentie la medicul si spitalul in care veti naste! Si-curaj-cu toate cele care se pot intampla sau care se ntampla,nasterea unui copil e minunata si nu se poate compara cu nimic!! Eu mi-am dorit din toata inima sa nasc natural si sa alaptez.Aia cu nasterea nu prea mi-a iesit,dar m-am scos cu alaptatul,desi am dus o mare lupta si pentru asta!
Curaj mamici,va fi bine,veti vedea!

Nu am recitit ce am scris,asa ca-mi cer scuze pt eventualele greseliMa laudam ca azi parca-mi e mai bine..Da' de unde?!

Pupici!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

mi-au venit rezultatele la DT:

- PAPP-A 4.3 mlU/ml
- fb-hCG 55.0 ng/ml
- risc de trisomia 21 1: 2080
- risc varsta 1:1554
- risc de trisomia 18 <1:10000

E de bine?

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Daca merge prin metoda comparatiei, eu le-am comparat pe ale tale cu ale mele de la TT si esti foarte bine...peste mine care sunt de asemenea foarte bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ca sa inlatur dubiile, l-am sunat pe dr meu si a zis ca rezultatul e perfect normal si ca nu am de ce sa imi fac griji. Cred ca simtise la tel ca vocea mea e cam panicata.

bine ca am scapat si de asta

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Bravo Ionela, macar acum esti cu sufletu impacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bravo Ionela!

Mergi la inceput